• Soldemor

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    BrudSommar2006 skrev 2011-12-05 13:04:30 följande:
    Åh, får man ställa ut katter när de är kastrerade alltså?
    Jadå, fast kastrerade och fertila tävlar i olika klasser. I huskattsklass där Soldan tävlar, måste man vara kastrerad om man är över 10 månader. LIlla loppan kastrerade vi i februari när hon tagit sin championtitel. Sedan passade hon på att krångla av sig tratten och ta stygnen - bra padda reder sig själv! Hysterisk matte fick ta trasig tjej till veterinären nästa morgon, när detta upptäcktes!
  • Soldemor
    BrudSommar2006 skrev 2011-12-05 13:57:32 följande:
    Soldemor, hm, jag som egentligen hade funderingar på att försöka ställa ut men så orkade vi inte hålla på med p-piller och strula och kattungar kände vi att vi inte heller orkade med just då. Nu börjar man väl känna att det kanske hade varit roligt med en kull ändå, men, men, för sent! Lika bra det kanske.
    Precis så där känner jag också emellanåt! Ångrar att vi inte lät lilla damen få bebisar, hade varit jättekul med småpaddor hemma (fast det hade INTE Solde tyckt!). Men nu kan du ställa ut din kastrathona, går jättebra! Då får hon börja i klass 10, som är som öppen klass fast för kastrater då. Tre certifikat behövs för att bli premier.
  • Soldemor
    BrudSommar2006 skrev 2011-12-05 14:05:00 följande:
    Soldemor, oj, nu öppnar sig en ny värld, kan ingenting om kattutställningar!
    Jag är väl inte jätteerfaren, har bara hållit på i tre år, men jag hjälper dig gärna med allt vad jag kan, om du är intresserad. Det är jättekul att hålla på med! Katt Katt Katt
  • Soldemor

    Nu tror jag att jag skall åka hem, har massor att fixa med inför två glöggbjudningar. Kanske äntligen kan få klart hemma nu? Fast maken vill visst åka till IKEA (jodå, helt frivilligt!) och köpa byrå till mössor, vantar, mobilladdare m m, typ hallbyrå fast den skall stå i arbetsrummet.

  • Soldemor
    passionsblomman skrev 2011-12-05 15:52:19 följande:
    Solde, åh, så du kände kvinnan som drunknade. Vad gräsligt! Jag undrar vad tusan som fick dem att bege sig ut i det ovädret på så svårnavigerad sjö? Jättemysko och tragiskt.
    Vår teori (vi på jobbet) är att de hade bråttom att segla upp båten till hennes nya arbetsplats. Maken är sjöman och är borta flera veckor i taget och vi trodde att han kanske skulle iväg för att arbeta efter helgen. Vi funderar och diskuterar och vänder ut och in på oss men utan att få några svar. Det känns bara så ofattbart och jobbigt allt. Vår kamrer hade talat med henne i fredags och då var hon så lycklig för den nya tjänsten hon fått, en tjänst vi tror skulle passa henne helt perfekt. Gråter
  • Soldemor
    Klockarbol skrev 2011-12-05 14:00:14 följande:
    Solde - ler lite åt duktiga Paddan som reder sig själv Glad. Första katten vi hade syddes mest hela tiden och alltid med stålsutur - "för då gör det ingenting om han krånglar av sig tratten för stålsuturer sticks i munnen och då låter han bli stygnen ändå" - Jo tjena... Jag tror varje sårskada syddes minst 2 gånger!
    Ja, den bönan hon kan hon! Ständigt något projekt på gång! Katt
  • Soldemor
    Norrskensflamman skrev 2011-12-06 10:56:40 följande:
    Solde.... beklagar verkligen.... En sån tragedi!
    Mm, även om det var ett år sedan hon slutade hos oss, så är det bara så hemskt och ofattbart allting!
  • Soldemor

    Pussk och kram till alla!


    Nu skall vi ha personalmöte med julmat efteråt (hemgjort allt, jobbar på landet!) sedan åker jag hem. Har årets roligaste shopping framför mig (utläs: ironi), skall köpa nya p-tillstånd för nästa halvår. Gissa vad kul jag kunde haft för de pengarna i en annan affär än kommunens p-kontor, typ.


    Har fastnat framför tv:n två kvällar nu, med skön filt och mysig, varm, svart katt, så nu jäklar skall här kavlas upp armar! I morgon kväll följer två trevliga människor med hem efter aerobicpasset för att dricka glögg och här ser fortfarande ut som kriget!!Demon Att inte snuttarna kan göra lite nytta på dagarna, damma och så. Jag måste köra racet innan Bonde söker fru (yes, har följt det denna gång, jättekul!).

    Have a nais dej!

  • Soldemor

    Tack för alla omtankar! Den här veckan har verkligen varit konstig, är fortfarande svårt att fatta att hon inte finns mer. Ttror jag åker hem tidigt idag och sätter hårbollarna i arbete...

    Du är inboxad om portkod, Ingis!

  • Soldemor
    Fru E skrev 2011-12-08 09:54:15 följande:

    Soldemor-vi ska med försöka komma! Ska bara hitta en barnvakt till Buster eftersom jag inte tror era misar uppskattar att han kommer med


    Nej, det är nog inte helt populärt. Hoppas ni kan ordna det, jag inboxar portkod! Jättekul om ni kommer!
Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård