• Soldemor

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Syrinx skrev 2011-10-12 14:59:49 följande:
    Ja herregud, jag vet inte var jag ska ta vägen! Jag är så pirrig att det inte är sant! De hade tydligen varit iväg hos barnmorskan tidigare idag efter att hon (alltså tjejen, inte barnmorskan) haft teckenblödning, och barnmorskan hade sagt att det verkade vara på gång men att de kunde gå hem så länge. Jag hoppas lillbebisen kommer ut nuuuu så jag kan få något gjort igen! *hoppar upp och ner av förväntan*

      
    Det är ju det jag säger, 14/10!
  • Soldemor
    Fru sy skrev 2011-10-12 18:42:12 följande:

    Jag försöker titta in här varje dag och tänker mycket på er, bara så ni vet!!   


    Och vi tänker helt klart på dig och lille Orvar!
  • Soldemor
    passionsblomman skrev 2011-10-12 19:19:16 följande:

    Hahah! Jag måste bara hojta ut att idag nådde jag ett jämnt kilo igen! exakt 14 kg är jag nu lättare än på min födelsedag i januari. Och sedan 22 augusti är det 4,8 kg, så det är bara hekton kvar till ett nytt helkilo där med. Dessutom är jag nu väldigt nära att kncka en hel tiokilossiffra, så det byter nuffra längst fram på vågen. DET är ju inspirerande! Och när jag väl gör det, då är det bara 3 kg kvar till mitt gränsvärde för normalviktigt BMI.


    Och då är det en stor del avverkad, och hälsofaktorn räddad så att säga.

    Jag skryter och skryter, men jag är så glad! Och TACK för allt ert beröm och pepp! Det är så GÖTT!

    Och vet ni? Idag var det en tjej som hoppade in på min sida på Dumbbell.se och kommenterade min framgång med "keep up the good work" och så, Jag blev skitglad!


    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
    Jaa, verkligen - jättegrattis! Har inte hunnit läsa ifallt allt än, men förstår vilken hjälteinsats du gjort för dig själv och ditt välbefinnande. Bara kämpa på!
    Heja, heja!
  • Soldemor
    lanovia 08 skrev 2011-10-13 11:10:09 följande:
    Syrinx, grattis! Vad kul med en liten bebis!!!

    Grattis till Solde också och den fina titeln.
    Tack och bock! Hon är så duktig, fröken svart! Nu blir det utställningspaus till Malmö i april, bara en liten kattens dag utan klämmande, kännande domare, bara folk som säger att hon är fin och klappar henne. Då är det mycket bra!
  • Soldemor

    Varmt tack för alla era omtankar och sympati! Önskar verkligen att det fanns något att söka, men jag får göra det bästa möjliga av situationen så gott det går. Skall iaf vara ledig fre-tis och i morgon bitti åker vi till Göteborg, för att fira min födelsedag och vår 18:e bröllopsdag. T yvärr innebär den här ledigheten att det blir jagigt när jag kommer tillbaks, allt som jag inte hinner förbereda idag, måste göras klart sedan. Just nu förbereder jag en begravning t nästa vecka, sedan är det läger för konfirmanderna som avslutas med mässa som de skall göra och sdan fn-gudstjänst på måndagen 24/10.   *hyperventilerar lite*

    Tror jag återgår till begravningen en stund, skall dessuotm iväg på en sådan efter lunch.

  • Soldemor
    passionsblomman skrev 2011-10-13 11:34:13 följande:

    Idag är dagen då det inte är någon tvekan om att all huvudvärken, frusenheten och värken i kroppen, tröttheten och allt det andra, verkligen var just den förkylning jag misstänkte. Nu är den här utan tvekan.


    Usch vad tråkigt det är, när man är igång med det man vill, när solen skiner och inbjuder till extra långa extra raska promenader.


    Nu får jag istället gå ut en stillla runda med hunden och verkligen ta det försiktigt med min sega, trötta och värkande lekamen.
    JÄMT kommer de här avbräcken när jag tar tag i saken och ska röra mig. Det har funnits gånger då jag köpt träningskort som helt snutits bort under en hel säsongs återkommande infektioner.
    Kan man köpa ett nytt immunförsar någonstans på svarta marknaden? Jag behöver ett.


    Tipsa mig om var, om du hittar det!
  • Soldemor

    Oj, här var det minsann skitsnack på gång!

    Har haft en lång och hård jobbehelg (konfirmandläger) så när jag kommit hem har jag bara rasat. Att plocka fram datorn och logga in på internet och hoppas att det skall funka, har inte ens funnits med på listan. Har inte fått gjort hälften av det jag tänkt mig att få gjort i helgen.

    Vi har nu iaf fått riktiga kontakter i taket i hall och arbetsrum, så sent igår kväll fick vi upp taklampa i hallen. Sedan fastnade vi i en rolig film på tv, så jag lade mig inte förrän klockan var över halv ett. Ja, jag är trött idag.

    En dag kommer jag ha läst ifatt, tills dess så tänker jag på er alla, och sänder understundom iväg böner om välgång och lycka, samt så mycket omtanke som det bara går!

  • Soldemor
    ingenjörsbruden skrev 2011-10-24 13:53:28 följande:
    Alla som vill är välkomna på fika i casa Ingis den 4 november. Har man småpluttar så får man komma när det passar.....dukar fram kaffe o kagor vid 14-15.....passar det?

    Hrmmm... nä men om man skulle ta o jobbe lite.......

    Ja, vad trevligt! Har inte småpluttar men gravsmyckninskaffen fram t kl 16. Kan jag komma efter det?
Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård