Inlägg från: lanovia 08 |Visa alla inlägg
  • lanovia 08

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    *smyger försiktigt in och viskar*
    Vi har bokat en resa till Kap Verde nu. Det har länge varit vårat absoluta drömresemål, vi har tittat på bilder och trånat. dock har det inte gått några resor från Gbg och det har känts på tok för dyrt. Pga av Egypten har de nu satt in resor härifrån och priserna blev verkligen inte mkt dyrare än Egypten.
    Dock var det inte många som bokat denna resa ännu så allt kan väl fortfarande hända, typ inställd resa. Därför vågar jag inte rikgtigt glädjas, men skulle resan bli av så är det egentligen mycket bättre än Egypten i våra ögon.

  • lanovia 08

    Vi vill också ha fler barn. Maken har alltid sagt 3, jag har sagt 2. Jag är numera beredd att ge vika för hans vilja.

    Bara att se E varje dag gör att jag vill ha fler fler fler.
    Men det kommer nog stoppa på max 3 barn. Maken var mycket bestämd på att man måste ju faktiskt hinna med sina barn också. (Därmed vill jag inte påstå att Bruttan inte hinner med sina 4)

  • lanovia 08

    Heloise, spännande symptom. Om det skulle vara så att du är gravid hur känner du inför det?

    Jäkla kärring som inte kan inse att hon har gjort fel, tråkigt att du skall behöva dra på en anmärkning.

  • lanovia 08

    Flamman vad bra att ni fick en trevlig helg. Hoppas ni kan få lite lugn nu. Jag önskar så att du kunde slippa alla denna skiten.

  • lanovia 08

    Vad duktig Elise är som lyfter huvudet. Hurra!
    Du är en kanonmamma för Elise, Heloise!

  • lanovia 08

    Oj vad lite alla går upp i vikt. Fru sy, hade jag levt ditt liv hade jag nog liknat mamma in Gilbert Grape.
    Under min graviditet var jag relativt aktiv, mycket promenader, renovering etc.  Innan E tittade ut hade vågen ökat med nästan 20 kg.
    Iof så var jag hungirg. Vet inte om ni kommer ihåg det men jag käkade ju som 10 karlar under vissa perioder.

    Fru sy, vad skönt med uppmuntrande personer i omgivningen. Jag börjar tro att det ligger något i att barnen väljer sina föräldrar, du verkar ju klara av detta kanon. Jag är så imponerad av dig!

  • lanovia 08

    Vi hade ju en magsjuk tjej förra veckan. Fick lära oss lite tips and tricks på sjuhuset. T.ex blir han magsjuk så skippa vällingen. Tydligen är den elak mot magen och ökar riskerna för spya under natten. Skulle han vägra äta under några dagar är detta inte någon katastrof så länge han får i sig vätska. Detaljerna på hur mycket kan vi gå in på om det blir aktuellt. Men till ett barn som vägrar dricka är det bara att sätta sig med en spruta och trycka in saft med socker och salt i munnen, i lagom takt, det skall ju inte bli för mycket av det heller så att det vänder.

    Det där med sprutan för att få i vätskan önskar jag att någon hade nämt för oss innan vi gav oss i väg till sjukhuset med henne. Hade vi bara vetat det så hade vi ju fått i henne vätska och hon hade inte blivit så slö.

  • lanovia 08

    Tack för tummhållningar inför resan. Hoppas verkligen att den blir av. Vi behöver detta nu.

    Men självklart skall inte något gå smärtfritt, idag skulle vi ha vaccinerat skruttan mot mässling, påsjukan och rödahund. Det vaccinet som vi sagt att vi vill ha innan resa. Men vaccinet var slut på BVC, skulle kommit för en vecka sedan men har ännu inte kommit. Hoppas verkligen det kommer snart så vi hinner med att vaccinera henne med Twinrix också. Annars är det ju inte värre än att vi nöjer oss med Havrix, men ändå.
    Hon måste ju vara frisk när man vaccinerar så nu var vi lättade när hon var frisk idag trots all skit som går runt omkring.

  • lanovia 08

    Tycker förresten gott att maken kan få vara lite svartsjuk. Det förtjänar han.

    Verkar inte som att han är beredd att stå för sina beslut. Om han skall slå bort alla i sin omgivning skäms han definitivt.

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård