Inlägg från: Norrskensflamman |Visa alla inlägg
  • Norrskensflamman
    Hvidbrud skrev 2011-03-03 10:40:00 följande:
    Och färga de grå!
    Vaddå grå?? Fattar inte vad du menar... såna har inte jag

    Skönt att du fick en stund för dig själv Hvidisen. Du är värd att pysslas om ♥
  • Norrskensflamman
    Fjällbruttan skrev 2011-03-03 10:54:49 följande:
    Jag har två godnattverser jag läser

    Och Stora I släpar fortfarande runt sin kanin, Kaninen Nino med morotsslipsen
    Han är numera en herre som är grå... han borde vara vit eller beige, men han drunknar visst i tvättmaskin enligt I... så han badar ibland, som ett spädbarn och jag skrattar så jag gråter varje gång!!

    Fast roligast var det när Lilla Vild sett Ninom bada och när han torkat tog hon saken i egna händer och skulle tvätta öronen på honom i handfatet med tandkräm.... Hu så I skrek här hemma då
    T har en kanin som hon fick när hon var nyfödd och K har en hund. Dessa mjukisdjur har varit både i Ry, Ukraina, Polen, Finland, Turkiet, you name it. Hunden har dessutom gjort ett besök i toalettstolen... Tur att de går att tvätta. Men snart håller de inte för några fler tvättar !
  • Norrskensflamman

    Nu är jag på jobbet. Äntligen har jag lite tid att skriva

    T hade fortfarande feber i morse men maken kom hem och avlöste mig vid lunch.
    Tyvärr missar hon småstjärnorna imorgon   Hon hade 39.2 imorse, så jag kan ju inte släppa iväg henne på skolan imorgon. De måste vara feberfria en dag först har jag för mig. I alla fall i förskolan. Vet inte hur det är på skolan egentligen. Men jag vill inte riskera att hon blir sämre igen och så sängliggandes hela helgen.

  • Norrskensflamman

    Kram tillbaks Villemoa!   Hoppas barnen kryar på sig snart och att du får lite återhämtning så du kan komma upp till ytan igen. Hör av dig om du vill prata. ♥

  • Norrskensflamman

    Jag är ensam, maken har åkt iväg med sin kompis och hans familj till grannlandet på slalom weekend. Så det är jag o tjejerna ikväll, imorgon och på söndag drar vi ju.

  • Norrskensflamman

    Bamsekram till Blomman! Klart du ska ta hand om DIG nu, det borde du ha gjort för länge sen. Vi finns här och bara ett telefonsamtal bort om det känns som att du vill prata av dig lite. Du är ABSOLUT INTE ego, hör du det?! När det är så mycket som är kämpigt i ens vardag så är det väl klart att man inte har ork o tid att kommentera alla andras vardag och bekymmer. Det betyder dock inte att man inte bryr sig. Vi VET att du bryr dig. Så det så. Fundera inte ens på det, min vän
    Hoppas du får ordning på ditt livspussel. En bit i taget... ett steg i taget. Ja, du vet ♥

    Jag har själv mindre möjlighet att skriva och kommentera, försöker också få ihop ett vettigt, fungerande liv med min familj. Jag läser men orkar inte alltid kommentera allt. Skriver några rader för att hålla er uppdaterade om vad som händer hos oss. Vet att många undrar.
    Besöket hos "psykopaten" är uppskjutet, läkaren var sjuk Vete fåglarna hur länge vi nu måste vänta på en ny tid... Först blev jag jätteledsen och tänkte att det är nog inte meningen att maken ska komma sig till läkaren och komma igång med medicinerna. Men sen började jag tänka att eftersom han inte fått ner blodtrycket tillräckligt, om än det har gått ner, så kanske det var en skänk från ovan att vi fick lite mer tid på oss att få ner blodtrycket så att han kan komma igång med den andra, ADHD-medicinen, tämligen direkt i samband med när läkarbesöket blir.  Så måste det väl vara "han där uppe" tänkt?! *obotlig optimist*

    Fru Sy, så skönt att allt är bra och att du snart får gå upp och få gå ut i vårvädret

    Här är soligt, men blåsigt.
    T har fortfarande 38.1 i feber. Hoppas den går ner till imorgon när vi ska åka. Stiger den inte så åker vi i allla fall.

    Puss o kram alla!

  • Norrskensflamman

    Blomman, det lät som att jag tyckte att du inte tagit hand om dig själv tidigare... Men du fattar nog vad jag menar. Vi mammor och kvinnor har så lätt att bry oss om andra i första taget, istället för att låta oss själva och vårt välmående ta mer plats. Jag har samma problem, som bekant. DEt var så jag menade. Det förstod du hoppas jag. Puss!

  • Norrskensflamman

    Aleta, så kul att se dig Försvinn inte helt. Titta in när du har tid.

    Ninnis: Välkommen hem! Härligt med semester och sparkar från Mini.

  • Norrskensflamman

    Trött Flamma tittar in. Allt väl. har myst och mått gott och åkt slalom i dagarna 3. Underbart.
    Grattis alla härliga kvinnor på Internationella Kvinnodagen (som f ö är röd dag=helgdag i Ryssland och firas ENORMT).
    på en härliga kvinns.

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård