Inlägg från: Norrskensflamman |Visa alla inlägg
  • Norrskensflamman

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Åh så roligt att Aleta tittar in Kram på dig

    Leksi: Usch så jobbigt med RS-virus, men som du skriver, A är ju ändå 10 månader, så han klarar det säkert bättre än en nyfödd. Min K var 10 dagar när hon fick det elaka RS-viruset och hon höll på att stryka med...
    Bra att ni fått mediciner. K fick inhalera Pulmicort och Bricanyl i 10 veckor, 5 ggr om dagen. Det var jättejobbigt, hon var så liten och så ARG, hon hatade den där masken som hon skulle andas i och jag fick hålla fast henne och hon kämpade emot för allt vad hon orkade Än idag när hon ser masken så säger hon "mamma, visst inte behöver jag andas i den där nå mer?" ♥
    Hoppas av hela mitt hjärta att det blir lindrigare för er!
    K har inte utvecklat astma iaf, men första 2-3 åren hade hon väldigt känsliga luftrör och nedsatt immunförsvar. Dvs. många förkylningar blev det. Och då åkte Bricanylen fram. Men nu är hon helt okej

  • Norrskensflamman

    Skönt med en massa positiva besked ang alla bebisar som huserar i era magar Snart börjar de ploppa ut också på löpande bande. Vi kommer ha fullt upp här i tråden att hålla reda på och tippa datum
    Andbeyond: 19/3, jag står fast vid det!

  • Norrskensflamman

    Jag var hos kuratorn igår.
    Kan ni tänka er att maken blev sur och nästan som svartsjuk (fastän kuratorn är kvinnlig) för att jag går till kurator?!
    Undrade vad vi pratar om, om det hjälper, osv osv. Jag svarade så gott jag kunde, att vi pratar om min jobbsituation, sitationen hemma, med barnen, hur jag mår, om mina stressymptom, hur jag upplever stressen nu, osv.  Och när jag tillslut blev trött på att svara och sa att "det är mellan henne och mig" så blev han sur och sa att jag inte får följa med honom till hans psykiatriker den 30:e!!!
    "Ska du ha en massa hemligheter, så kan jag också ha det" Då kunde jag inte hålla mig faktiskt utan sa helt lugnt: "Du har haft dina hemligheter så det räcker för 2 år minst, ja kanske för en livstid, tycker du inte det??"
    Sen var han sur resten av kvällen. Muttrade och när jag frågade varför han är arg på mig så sa han att han är arg på sig själv. För vad vet jag inte, men vet ni det skiter jag i. Ska jag fan inte kunna gå i lugn och ro till en kurator utan att det ska ifrågasättas?
    Jag sa åt honom att han kommer säkert bli tvungen att gå till psykolog eller terapeut så småningom och då ska jag självklart inte vara med, det är mellan honom och terapeuten, mendäremot den 30:e så är det viktiga grejer ang medicinering som jag kanske behöver vara med på så att man inte missar nåt pga språkförbistringar.

    Jag tror han ogillar bara tanken att jag sitter och pratar om HONOM där med kuratorn. Men jag förklarade att det handlar inte om honom faktiskt, utan om MIG och hur jag mår och hanterar min stress. Och han ser att jag kommer stark och harmonisk därifrån. Not good i hans bok verkar det som. Som att han är paranoid att alla motarbetar honom och påverkar mig så att jag ska bryta upp från honom. Suck. Väx upp karl!!!!

  • Norrskensflamman

    JO, just det. Jag påminde honom också att jag faktiskt erbjudit honom att komma med mig på samtal till familjerådgivaren för att bearbeta allt tillsammans, men att han avböjt kategoriskt. Då hade han ju haft möjlighet att höra vad som sägs. Så han får faktiskt skylla sig själv. Basta!

  • Norrskensflamman

    Blä! Drygt 2700 riksdaler måste jag lägga ner nu på min "nya" bil. Den är ju bara 5 år ! Och ingen garanti eller försäkring gäller denna gång.
    Nåja, det hade kunnat vara värre. Men det var definitivt en kostnad jag INTE räknat med.

  • Norrskensflamman

    God morgon!

    Ninnis; fin-fin mage du har

    Med första barnet har man så nätt mage och i övrigt känner man sig ganska "normal". Men med andra barnet... Jösses, jag blev stor direkt och stor överallt !!
    Då var det inte kul ens att ta magbilder nå mer.
    Med lilla K så gick jag några fler dagar över tiden än med T, har jag för mig, och jag var ENORM på slutet. Jag bara längtade efter att få värkar och få sätta igång och föda.

    Här skiner solen, -6 grader kallt, gnistrande vit snö... och jag sitter inne på kontoret. blä. Vill vara ute och sitta i lä mot en solig vägg, grilla korv, dricka varm choklad.

    Båda flickorna skulle iaf åka längdskidor idag, så det är ju bra.

    Trevlig dag alla!

  • Norrskensflamman
    andbeyond skrev 2011-03-17 08:35:18 följande:
    Min bebis vill inte alls komma ut Idag blir det film med en kompis som är hemma med sin bebis. Skönt att aktivera sig lite. Ha en bra dag alla kram
    Nej inte idag, för det är inte den 19:e idag

    Kram!
  • Norrskensflamman

    INtresseklubben antecknar: Jag har shoppat lite kläder
    De är på väg i ett paket till mig. Ska hämta idag.
    Förut hade vi ju gemensam ekonomi och det gick ju åt h-vete som ni minns, iaf för min man.
    Så nu har vi delat upp och separerat ekonomin. Och det är så jävla skönt!!!
    Förut hade jag dåligt samvete så fort jag köpte något åt mig själv, medan maken slösade glatt på sig själv och på allt möjligt, i mina ögon, onödigt. tom på andra kvinns, om ni minns
    Så nu får han göra vad f-n han vill för sina pengar och jag gör vad jag vill.
    Förut så kunde jag få kommentarer för att jag köpte en ansiktskräm och jag kan ju förstå att för honom verkar det onödigt, medan för mig verkar det totalt onödigt att köpa snygga aluminiumfälgar för 11000 när man knappt har till mat på bordet, bara för att de är snygga.
    Så det är underbart nu att inte bli ifrågasatt.

    Igår kom min nya bikini. Satt perfekt. Ska ju på personalkonferens på spa, och min gamla bikin var trasig och uttjänt, sladdrig och dan.

    http://www.ellos.se/dv/1-Underklader-bad-Bad-strandplagg-Bikinidelar/jsfn/_/N-f68Z1z141ho?art=120551&Nr=202367

    http://www.ellos.se/dv/1-Underklader-bad-Bad-strandplagg-Bikinidelar/jsfn/_/N-f68Z1z141ho?art=120542&Nr=202354

    Den randiga varianten. Var dessutom mycket snyggare i verkligheten. färgerna var mycket klarare. Man blir glad av den

  • Norrskensflamman

    Jag ville eg ha den vita med rosa blommor, men det var så lång leveranstid, därför blev det den randiga, men den var faktiskt jättefin också

    Hoppas nu att byxorna och annat jag beställt från Provrummet på rea, passar också.

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård