Inlägg från: Norrskensflamman |Visa alla inlägg
  • Norrskensflamman

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Jag kanske ska tillägga: Dessa kreationer har jag spanat på över ett år men varit för snål. Nu var det rea, därför köpte jag dem...

    Och så en trist nyhet: jag trodde jag skulle få flera tusen tillbaka på skatten så jag o flickorna skulle kunna åka på semester. Tjena. Jag hade förträngt att jag sålt av fonder med vinst i samband med bilköpet, så istället finns risk för restskatt Har jag tur så blir det +/- 0. Skit också...

  • Norrskensflamman

    Kan ni tala om för mig vad Zumba är Är det blandning mellan lationdans och aerobics eller? Vi har inga såna pass här i stan, därför vet jag inte riktigt vad det är. Kör ni det hemma några av er?

  • Norrskensflamman
    Ninnnis skrev 2011-03-22 11:58:52 följande:
    Flamman, jäkla skit med skatten. Hoppas du slipper betala i alla fall.

    Jag är definitivt inget modeorakel utan tycker man ska ha på sig det man gillar. Så om du gillar det, go for it!
    Ja visst, jag är också av den uppfattningen, men man vill ju inte vara helt av banan liksom när man ska på fest. Hemma o på jobbet o på ICA (där jag oftast uppehåller mig) så är jag inte så brydd. Bara det är bekvämt.

    Tycker det är så svårt att hitta rätt grejer till också... Blä, vad jobbigt om man blir singel och så ska man börja tänka på allt sånt där också.
  • Norrskensflamman

    Kära Blommis; Huvudet på spiken som vanligt. Du skrev det jag glömde i hastigheten; att få borsta tänderna, duscha och skita ifred kunde för mig vara dagens prestation och höjdpunkt. Många gånger har jag suttit med en bebis i famnen och bajsat...  Och duscha... tja X antal gånger har bebis suttit i babysitter utanför duschen och gnällt och klagat medan jag duschat. Så att hinna med egentid med sig själv eller med maken, eller fika med kompisar, det har det aldrig varit tal om i vår familj. Men alla har vi så olika situaiton. Kul att höra olika varianter faktiskt

  • Norrskensflamman

    INgis, stor kram på dig. Och straffsatserna är verkligen för låga för asen som misshandlar sina kvinnor

    EA: Här kommer en kram från norr också!

    Fru Sy; din livmoder håller på att värma upp för fullt

  • Norrskensflamman

    Försöker tänka positivt: Man BEHÖVER ju inte åka någonstans på sommarlovet... Man kan väl ha det bra hemma också. Göra dagsutflykter. Nån minitripp åt någe håll i landet. Eller? Det är så himla ångestladdat det där när ungarna kommer tillbak till skolan efter lovet och ska berätta vad det gjort och vart de rest och vad de varit med om...


    Mest sörjer jag om mina töser inte får umgås med sin farfar nåt alls i år


    Ja, ja, jag ska försöka hitta på något i alla fall. Kommer tid kommer råd. Svårt bara när allt är så krångligt med maken. Går inte att planera nåt öht. Han vill INTE åka till sin pappa och umgås med honom. Pga pappan tog mitt parti och skällde ut honom när allt det här drog i gång vid nyår. Och jag fick reda på, via hans familj bla att det figurerade en dam i bakgrunden. Pga detta har han brutit kontakten med sin far. Jävla knäppskalle, han vet ju inte hur länge han har kvar sin pappa i livet, snacka om att han kommer få ångra sig sen...

    Maken vill dessutom INTE umgås med mina kompisar och mina släktingar. Och de kompisar som han har, som vi brukat umgås mycket med, som sagt åt honom att de tycker han gjort fel osv, de har han också brutit med. Summa summarum så har han bara kvar kompisar som inte lägger sig i hans privatliv och ingenting tycker utan bara stryker honom medhårs. Det blir inte så många kvar för oss att umgås med...

    Jag tänker förstås INTE ställa upp på detta att pga att han inte kan umgås med familj o vänner längre så ska jag och flickornas umgänge begränsas. Nej då! Men kontentan blir ju att jag och maken till slut knappt kommer umgås TILLSAMMANS med andra vänner och ha roligt tillsammans, vi kommer ha helt olika umgänge, från att förut alltid umgåtts tillsammans både med hans och min familj och vänner. Jäkligt trist måste jag säga. Förstår ni hur jag menar? Sprickan blir liksom större mellan oss. Antingen är det han och flickorna och "hans" kompisar eller så är det jag och flickorna och "mina" kompisar. Fjortis-jävla-fasoner tycker jag det är.

  • Norrskensflamman
    Ninnnis skrev 2011-03-22 14:34:08 följande:
    Aha, du menar Orvar också! *ljuset gick upp*


    Ja nu vill vi ha bebisar på lördag, så vi får tre födelsedagsbarn den 26/3
  • Norrskensflamman
    Hvidbrud skrev 2011-03-22 14:18:36 följande:
    Fick godkänd sjukskrivningen för februari! Jippi! Och mitt sgi var bättre än jag hade trott! Jippi! (inte bra, men bättre!) tror tillochmed attvi kan klara oss om jag vara tar ut 5dagar/vecka... Hoppas hoppas!
    *trycker på Gilla-knappen*
  • Norrskensflamman
    Ninnnis skrev 2011-03-22 14:37:57 följande:
    Flamman, det låter skitjobbigt

    Han måste väl också tycka det är tråkigt? Fast det tar kanske lite längre tid innan han inser det...

    Stor kram på dig i alla fall!
    Alltså han tycker ju att livet i allmänhet är så tråkigt, hemma, med familjen, på vår lilla ort. Jag har försökt förklara för honom att det är klart det är tråkigt, han har ju själv valt att begränsa sitt umgänge och sitt liv på detta sätt!!
    Han svarade att han börjat rensa upp bland sina kompisar och valt bort de som inte är hans riktiga vänner. Bla då flickornas gudföräldrar som bor i grannkvarteret här på orten, som är som våra släktingar, som dessutom är hans vänner sen barnsben då de också vuxit upp i samma kvarter som honom ihans hemstad!!!! Fatta?!?!
    Det är ju DOM som är riktiga vänner, för de vill att vi ska reda upp allt, DE är måna om honom och oss. Därför sa de åt honom att han beter sig fel och måste ta och tänka sig för och ordna upp allt. Det tålde inte maken att höra Istället väljer han nu att umgås med ett par där mannen ifråga "inte är så smart" och ganska "ointressant" och "inget att räkna med när det gäller", som maken själv uttryckte det för ett år sen bara. Och så kvinnan i famijen hon är "helt blåst" och "knäpp i huvet", också hans egna ord för ca ett år sedan.
    Nu är de toppen!! För de ifrågasätter honom inte. Kvinnan hatar dessutom mig och jag, tja jag hatar henne förstås inte, men har inte så mycket gemensamt med henne, men kan med att umgås vid födelsedagar och andra tilldragelser utan problem. Men inte mitt favvosällskap om man säger så. Nu umgås han med dom jämt och ständigt.
Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård