• Fru sy

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Heloise: Trist att ni ska behöva träffa så trista personer inom vården. Bra att ni säger ifrån, så ska det inte behöva vara! Härligt att ni även hör av er till dem som har varit bra, alltid roligt att få höra sånt!

  • Fru sy

    Jag gissar på att Mini kommer 5 juli, min och mannens årsdag samt mammas födelsedag

  • Fru sy
    Fru E skrev 2011-06-15 23:15:10 följande:

    Japp, mitt emellan är lagom maken vägrar ha en mini och jag en stor så kompromiss är bra.
    Sparken i baken var riktigt bra men vi behöver nog små sådana ett tag till så vi kommer hela vägen fram

    Go natt tjejer!

     


    Precis en sådan kompromiss fick vi oxå göra, jag ville ha en liten hund, mannen en stor... det blev en mellan, en cockerspaniel faktiskt. Men hon är en ganska liten cockerspaniel så hon känns inte riktigt som en "mellan-hund". Buster ser jättefin ut på bilden!
  • Fru sy
    lanovia 08 skrev 2011-06-22 10:43:48 följande:
    Ninnis hade inte ni bestämt namn på Mini? *nyfiken* Vad bra att han sparkade tillslut. Han låg väl och sov skönt medans du vaggade runt honom. Nu kommer jag inte ihåg vilka datum som gissats på men jag tror 5 juli. Eller är dette datum strängt upptaget.
    Jag har oxå gissat på 5 juli, men vi kan ju dela på dagen
  • Fru sy
    Ninnnis skrev 2011-06-22 17:27:07 följande:
    Oj, sorry! Det var ju er förlovningsdag och dubbla födelsedagar, var det så? Då får ni dela på äran om han kommer 5 juli.
    Nästan rätt Det är vår årsdag, firar 8 år tillsammans då! Och så är det min mammas födelsedag.
  • Fru sy

    HEj i sommarvärmen. Vilket underbart väder vi har, dock är det lite varmt mitt på dagen så Orvar och jag håller oss inne då och myser och så är vi ute på fm och kväll.

    Har inte hunnit var inne här så mkt senaste tiden. Vi har haft fullt upp. Mannen har fått för sig att vi ska bli biodlare så vi har varit runt och köpt grejer till det i lite olika delar av Sverige Förra söndagen var vi i Lund och hämtade bikupor, fick mannen att köra till Malmö så jag kunde köpa tyg på Stoff och stil. På vägen hem stannade vi hos nga kompisar. Var hemma sent på kvällen. Morgonen efter åkte vi ner till våra föräldrar, var där i 2 dagar. Sen hem och tvätta innan det var dags att ta sig iväg på midsommarfirande. Jag hade dessutom blivit genomförkyld så mådde sådär. Tror att jag hade början till mjölkstockning oxå på midsommarafton, fick jätteont i brösten och började frysa. Som tur väl va så hade min kompis en pump så efter pumpande blev det bättre. Har skaffat en pump själv nu oxå. Var hemma och vände innan vi körde till Jönköping för att hämta fler saker till bina. Då stannade vi på IKEA och köpte lite plock vi behövde, bla 2 byråar så veckan har jag spenderat med att sortera ut bland mina kläder och lägga in i de nya byråarna. Mannen jobbar sista dagen idag innan 6 veckors semester, så härligt!! Till helgen kommer det hit kompisar, de ska ha barn i augusti så ska bli mysigt att få klappa lite mage

    Villemoa: Mysigt på ALV, dit ska vi oxå sen när Orvar blivit lite större. Jag är uppväxt där, var där iaf varannat år Och jag har längtat efter att åka dit igen. Hur gammal tror du Orvar behöver vara för att uppskatta det? Duktiga Moa som lämnat sina nappar!

    Lanovia: Härligt med lyckat UL, och ni vet könet... nu blir jag ju nyfiken

    Hvidis: Duktiga E som kissat på pottan!!

    Ninnis: Ingen mini är här, det är spännande nu!!

    Kramar till er alla, nu ska vi ta oss ut lite på en promenad här.

  • Fru sy
    Ninnnis skrev 2011-06-30 11:31:37 följande:
    Min mage har varit alldeles stenhård (sammandragningar?) sedan i förrgår och inatt har jag knappt kunnat sova pga rejäla känningar (värkar?). Jag har ju varken haft sammandragningar eller värkar under graviditeten, så det är inte lätt att veta vad som är vad. Nu verkar det dock ha stannat av sedan tidigt imorse.

    Jag ska ta en promenad med vovven och sedan till BM, vi får väl se om det händer något mer. Fast man kan väl ha både SD och värkar långt innan det sätter igång på riktigt, så det är säkert ett par veckor kvar
    Spännande!! Visst kan man ha känningar lång tid innan, det är ju jag ett levande exempel på Men visst känns det häftigt att det börjar kännas lite annorlunda... det kan ju betyda att det alldeles snart är på g?!
  • Fru sy

    Kikar in för att kolla hur det är med Ninnis. Nu måste man ju hålla koll här varje dag, verkar ju som det är på gång snart.

    Roligt med kläddiskussioner! Är just det att sy uniksex som jag tycker är så roligt!! Jag älskar att kombinera rött och turkost, tycker det är så snyggt på både kille och tjej... Orvar har det på sig nu och tycker han är så fin i det Orange och grönt är ju en annan snygg kombi som är riktigt unisex. Det är just det som många har sagt om mina kläder när jag stått på marknad att det är roligt för man kan ha kläderna på både kille och tjej, inte så "flickigt" och sen roligare färger till killarna. Sen ligger de ju i pris som Pop men blir ju så när det är handgjort och tyger som är svindyra.

    Den här veckan är det ett stort happining här i byn, som jag var med på förra året om ni kommer ihåg. Iår har jag bara några visningkläder för att folk skall veta att jag fortfarande är kvar i byn. II går var vi runt och kollade och tydligen hade folk frågat efter mina saker, de hade köpt förra året och ville göra det i år igen. Superkul!

    Vi har haft kompisar här i helgen som skall ha barn om knappt 2 månader. Orvar har skött sig helt exemplariskt, varit superglad, skrattat och bara myst. De blev riktigt förvånade att ett barn kan vara så ""enkelt". Även natten var kanon, vi lade oss vid tolvtiden och då sov Orvar. Han vaknade till för att äta vid halv fem och somnade då vid bröstet för att sova till halv nio. Bästa natten hittills. Idag har han bara sovot och ätit, behövde väl ta igen all vaken tid från igår... så nu hoppas vi att han vill sova inatt oxå

  • Fru sy

    Åhh vad spännande!!! Nu är Mini snart hos sin mamma och pappa

  • Fru sy

    Ska börja med att skriva GRATTIS till Ninnis, jag har ju grattat er på fb men inte hunnit in här sedan ni fick!

    Fru E: Massa grattis till vovven, vilken härlig sommar ni kommer få med en liten busvalp att leka och mysa med.

    Det är jobbigt att mannen har semester, då skall man hinna göra så mycket Det känns som vi knappt varit hemma de här 2 veckorna. Så nu har vi planerat några dagar hemma för att vila upp oss. Orvar har dessutom vaccinerats idag, så vi kan skylla på att vi inte vet hur han mår efter den Annars är det underbart att vara hemma hela familjen tillsammans!!
    Orvar väger nu 6,2 och han blir tre månader på söndag... efter att ha legat långt under på kurvan när han föddes ligger han nu stabilt på en över "normal" tiden går verkligen så fort.  Han är helt underbar nu, det har han iofs varit hela tiden men nu "pratar" han massor och flinar som bara den. Senaste dagarna har han fått för sig att det är bättre att bli matad i sängen, känns lite sådär att behöva gå och lägga sig när han skall äta... men han tycker väl att det är mysigare på det viset. Igår rullade han över två gånger när vi hade han liggande på magen

    Jag har precis fått hem en ny "leksak", yttligare en symaskin!! Min syrra undrade om hon inte kunde få en av mina andra nu då... hon förstod inte att man kan behöva tre symaskiner, men det behöver jag 

    Nu har jag en liten kille här som vill att jag pratar med honom. Massa kramar till er alla!!

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård