• Leksi

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Åh Gud Flamman, ditt ex är verkligen makalös!!! Skrikandes Både det du skrev i meddelandet (tack) och hur han behandlade dig när andra dottern var nyfödd. Det är så man vill spy!! Guld i mun
    Att du stod ut så länge?
    Tur att du hittat den äkta kärleken nu och en man som älskar och respekterar dig. Kram!!

  • Leksi

    Tack Ingis för att du tog dig tid att dela med dig av din förlossning! Du skriver så himla bra!! Glad

    Låter som det var traumatiskt men att ni återhämtat er väl och att lillskrutten verkar tämligen oberörd av uppståndelsen? Har ni fått någon förklaring till vad som hände? Varför han blev stressad menar jag?

    Stort grattis igen!! {#emotions_dlg.flower} 

  • Leksi
    lanovia 08 skrev 2012-09-21 12:02:19 följande:

    Vetrinärbesöket igår vissade på höga njurvärden. Enligt vetrinären var det många hundar som hade det o forsatte leva normalt, bara den lilla lilla detaljen att man måste ge dem speciellt njurfoder!!! Ivanliga fall betalar vi 349 kr för 18 kilo, detta foder kostar 1100 (!!!) kronor för 14 kg. JOmensåatt och tackså mycket!


    Nu hoppas vi att hon bara behöver äta det i en månad o att det ser bra ut vid återbesöket, annars kommer det här bli dyrt för oss för då finns det risk att hon behöver det resten av livet.


    Håller tummarna för att hon mår bättre om en månad så det bara är något tillfälligt!
    Sjuk prisskillnad ju!!! Och där har man ju noll nytta av försäkringen...
  • Leksi

    Styrkekram till er Lanovia! Usch vad jobbigt ni har det! T.o.m. hunden liksom...

    Jag tycker än så länge den här hösten har varit väldigt mycket bättre än den förra (som var första dagishösten). Visst är vi förkylda hit och dit och maken går just nu på pencillin mot streptokoker men ändå STOR skillnad. Nu är det ju visserligen bara mitten på oktober...


    Har precis haft en sjukt intensiv period på jobbet och börjar äntligen kunna se ljuset i tunneln igen. De sparkade vår chef (ekonomichefen) och i glappet innan de rekryterat en ny åker så klart min kollega och jag på att fixa alla rapporter till styrelsen. Sånt där enkelt som 1-årig likviditetsbudget, konsoliderad balans- och resultaträkning för hela koncernen (fyra bolag varav ett utomlands), snygga powerpointbilder som förklarar differenser mellan forecast och utfall och lite annat sånt där som man bara svänger ihop även om man aldrig gjort det förut... BAAAHH!!

  • Leksi

    Hade ni en trevlig helg i Stockholm Soldemor? Jag var också där i söndags, tänk om vi gick förbi varandra utan att ha en aning...

  • Leksi

    Ska se om jag kanske kan få till en magbild ikväll... Är i vecka 20 nu så på torsdag är jag precis halvvägs. <3

  • Leksi

    Tack vad ni är gulliga!
    Flamman, den första frågan jag får är alltid "När är det dags?" Då jag svarar mars blir den obligatoriska följdfrågan alltid "Och du är säker på att det är bara är en?" Jag älskar ju att vara gravid och njuter av min mage, men när man hört dessa frågor i tre månader redan är det ju inte utan att man börjar undra själv om det är något fel? Längtar efter att få känna mer tydliga buffar, det är ju det bästa av allt. *Försöker infoga en smiley med hjärta men det går inte.*


    Härligt med bebisgos Syrinx! Och bondkakor...mums!! Har du bakat själv? Åh vad gott!! *dreglar*


    Klart du ska berätta för flickorna i helgen om exet inte gjort det innan dess Flamman!! Du har skyddat honom länge nog och han har ju haft flera månader på sig att berätta. Han är ju verkligen inte klok någonstans! Är imponerad av att du är så stark och inte svartmålar honom inför barnen. Det borde han vara jäkligt tacksam mot dig för!
    Roligt med tjejträff i helgen! Riktiga vänner dömer inte efter hur det ser ut hemma.

    Hade ingen weekend i Stockholm tyvärr. Vi bor i en förort där ena pendeltågslinjen slutar så vi var bara inne över dagen, men det var ändå underbart och välbehövligt med lite shopping och lunch på restaurang med syrran och sedan tittade vi på Dirty Dancing som var min födelsedagspresent. Jättebra!


    Hoppas tempurkuddens återkomst hjälper lite mot huvudvärken Blommis!

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård