• Daa

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Muggles: skitjobbigt med nätterna!


    Hoppas att du får vettiga råd på bvc och att den där kura-metoden snabbt ger resultat.

  • Daa

    *kommer ihåg att kika i Muggles galleri*


     


    *smälter alldeles av bilderna på Ada och Beda <3*

  • Daa

    Nu har parvlarna vaknat. De fick sova över mellanmålet idag, för de var trötta efter dagens äventyr: fika med massa folk, små som stora.


     


    Innan de somnade gjorde jag ett försök att sjunga en vaggsång för Fälga, som låg i min famn. Det hade kunnat få en ände med förskräckelse. Den nyfikna flickan var väldigt enträgen i att pilla på mina tänder medan jag sjöng så innan jag visste ordet av hade jag bitit henne! Som tur var hann jag hejda mig i min iver så Fälgas små fingrar är omärkta. Hon reagerade inte ens.*pust* Som hämnd klöste hon mig under överläppen och nöp mig hårt i näsan.

  • Daa

    Flamman: kul att läsa mer om musikern! Så fantastiskt att han finns i ditt liv just nu.


     


    BS: vilket jobb att rodda ihop allt det där med olika viljor och behov! Och diabetes på det. Hoppas att ni hittar bra vägar.


     


    Ingis: jobbigt att vara osams. Skönt att du får prata med någon.


     


    De senaste dagarna har varit känslostormiga och ganska otrevliga. Nu har indianerna dykt upp så jag kanske får inse att jag inte längre hör till den lyckliga skara som inte har några större känningar av PMS. Fast jag ser hellre att känslokasten har PMS som förklaring än att jag bara är en grinig, lättretad och ganska elak person (vilket jag egentligen inte tror att jag är, men jag har då sannerligen betett mig så i veckan).


     


    En glad nyhet: svärmor har fått plats på ett boende här i närheten. När vi skulle se på lägenheten promenerade vi dit. Nu blir det ju ingen större affär alls av att hälsa på henne med barnen. Det är lite skillnad från i våras då vi fick köra 6 mil, innan hon fick plats i stan (3 mil). Och nu är hon här.


     


     

  • Daa

    Muggles: härligt med sömnframsteg!


     


    Heloise: åh ja. Klart att det måste vara svårare att läsa källkritiskt och proffsigt när hjärtat är så inblandat. Skönt att du kunde släppa litegrann från de där rapporterna.


    Få se nu: Elises korrigerade ålder är som parvlarnas faktiska ålder, om man låter bli att korrigera deras ålder... Fälga kan vinka, men inte Axel. De slår ihop klossar, men klappar inte händer. Däremot klappar de gärna i våra handflator och Axel, han klappar på allt han når. Och så har han sin lilla hobby att stoppa in hela handen i munnen, dreggla ner den ordentligt och sedan lyssna på ljudet som blir när han knyter den dyblöta näven.


     


    Syrinx: kul att få träffa lilla prinsessan.

  • Daa

    Nej, det är inte alla som skulle säga det.


    Just nu är läget stabilt. Vi är ganska säkra på att hon förstår vilka parvlarna är, för hon blir så glad när hon träffar dem. Desto mer angeläget känns de får hälsa på henne ofta, för vi vet inte hur länge till hon känner igen dem och oss. Det kan gå fort utför, har vi märkt.


    ingenjörsbruden skrev 2011-10-21 14:01:01 följande:
    Va härligt med svärmor nära!
    tänk att jag skrev den meningen eg.... hahahahha!
    Hur mår hon nu?

    Hrm....ja det där med PMS......fyyyy va man inte kan känna igen sig själv!
  • Daa

    Nu ska jag göra mig klar. Dagens egentid blir längre än vanligt, för strax åker jag till stan för en........


     


    hårklippning! Åh, det ska bli skönt att bli av med det där slitna.


     


    Kramar till er alla. Alldeles extra många och varma till Fru E. *kliver in i embryo-dansen med de andra*

  • Daa

    Hej. Kikar in medan parvlarna är upptagna med att slita ut allt de kan hitta ur bunkeskåpet.


     


    Fru E: många tankar och kramar till dig. Tänk om det gick att fördela de där dagarna av väntan på andra så du fick slippa fundera och känna efter. Vi är nog många som gärna skulle bära en dag eller fler åt dig.


    Humle och Dumle: stanna kvar, snälla ni.


     


    Blommis: fällde en tår för dig där du stod under stjärnorna. Vi är visst många som vill krama om dig när du befinner dig där.


    Hoppas förresten att det ordnar upp sig med magen, för fy tusan, vad ingenting fungerar när magen sätter sig på tvären.


     


    Fru Sy: beklagar förlusten av din farmor. *kramar om*


     


    Klockarbol: hoppas så att det går att ordna upp din situation. Helt ofattbart att man kan bli satt i skiten sådär helt utan egen förskyllan. Bara för att man litar på någon som man egentligen ska kunna lita på.


     


    Heloise: så hemskt med flickan i fb-gruppen!


     


     


     


     

  • Daa

    Försöker köra kommandot Villemoa Som Skräcködla i mitt huvud. Hur jag än gör blir det bara "Error: omöjlig kombination".


    Villemoa skrev 2011-10-26 15:51:41 följande:
    Just det, det finns visst en skräcködla i tråden...du skulle se mig vissa morgnar
  • Daa

    Heloise förresten: vi kommer att försöka få förskoleplats så nära som möjligt. Vi hoppas att fördelarna med att ha barnen i byn eller grannbyn kommer att överväga nackdelarna att inte ha så stor valmöjlighet. Inskolning augusti-september, har vi tänkt oss.

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård