• Soldemor

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Blommarn: Klart jag kommer på firmakick-offen, bara det funkar för egna jobbet. Jobbar ju en del helger...

    Hej Fru E! Kul att se dig här igen, har tänkt så mycket på dig/er.

    Helgen ja. I morgon blir det sådant där hemmapyssel med plock (få bort rest jul kanske?), lite ärenden, växla pengar  och packa utställningsväskan. Söndagen kommer att tillbriingas i en idrottshall i Köge i Danmnark med liten paddig loppa, hennes mamma och ena storebror. Det är lite käckt med utställningar i Danmark. Deras incheckning börjar när incheckning på svenska utställningar slutar. Så vi behöver inte åka hemifrån mitt i natten. Det måste vi däremot 11/2, när vi skall till Mölndal. Men det är en så trevlig liten utställning, så det gör vi gärna. Vi blir ett gäng med sex katter  = 5 % av alla kategori II-katter på den utställningen.

  • Soldemor

    Nu kommer här värsta totalegoinlägget - varning!

    Igår fick jag reda på att vårt kyrkoråd vill dra ner min tjänst t 50-75 %, vilket inte skulle funka ekonomiskt, dvs jag måste hitta en annan tjänst. Känns verkligen som att dom uppskattat allt jag gjort - inte!

    Sen, när jag kom hem, hade Amaretto storkräkt igen, så nu är han åter inlagd!! GråterKatt

    Jag vill vara struts! Jag orkar inte med alla motgångar just nu! Viist, jag vet att det är små saker - men i min välrd är de jättestora! Alla tankar och alla "om" som snurrar i hjärnan! Hur blir det med Amaretto? Blir han bra? Blir han inte bra (hemska tanke, inte tänka så!)
    Vad händer med jobb?
    Vad händer med vår ekonomi, maken går i pension i december?
    Måste vi flytta igen? Vart då?
    Jag har jättesvårt att tänka mig ett jobb i en annan del av landet, jag är gammal och har allt mitt sociala liv här nere nu!
    JAG TROR JAG FÅR ETT HYSTERISKT UTBROTT!!!!

  • Soldemor

    Hart sökt två tjänster och postar den tredje idag. En av de två är i princip redan tillsatt, den andra gick ans tiden ut 20/1. Hoppas de  hör av sig, det är i min gamla hemstad. Fast vad jag förstår, så hade de redan en "het" kandidat som de uttryckte sig.
    Finns inte jättemycket just nu. Blää!
    Har ringt djursjukhuset och Amaretto har börjat äta lite och de har beställt massor av undersökningar på honom. Varför kan de inte hitta vad som är fel? Blää igen!
    De sa att han är gosig, jo, jag vet, han är underbar!KattKatt

  • Soldemor

    Nu skall jag snart åka hem och vara struts, tror jag...iaf fram t jag skall gå på aerobic i kväll, behöver det mer än någonsin just nu. Fast ännu hellre hade jag behövt ett boxintensivpass...

  • Soldemor

    Läser här, men kreativiteten ligger på sparlåga. Väntar bara på att klockan skall bli tolv så jag får ringa och höra hur det är med lille mannen. Katt

    Ett litet ljus i en för övrigt kall och dyster tillvaro, är att vi skall gå och lyssna på Mikael Wiehe ikväll.

    Tror jag skall övertala kamreren att fika nu...

    *vinkar till alla*

  • Soldemor

    *massor av stora och varma styrkekramar till Lanovia*

    Har talat med en veterinär och han har börjat äta och har bajsat. De har gjort massor av undersökningar (stackars liten!) men allt ser normalt ut. Och ändå vet vi, att det inte är normalt när han blir så där dålig! De skulle fundera en vända till, och se om man missat något. Annars får vi hem honom i morgon. Han är pigg och glad. Jättebra - men hur länge? Om de inte hitar vad det är, kommer vi vara totalnojiga över honom hela tiden. Börjar fundera på om det är något psykiskt?

    *håller på att hälla cola i mobilen - inte bra*

    Skall nog åka hem snart, vill gosa med tjejerna och ställa mig och stryka lite, det är nervlugnande!

    Tack för all omtanke och känslomässig support!

    Tänk, om man kunde vara lite glad att det är fredag och fint väder (fast askallt!) och ledig i morgon. Men det känns inte så - inte alls.

    KattKattKatt

  • Soldemor
    passionsblomman skrev 2012-02-03 13:17:05 följande:

    Soldemor, det här med jobb är faktiskt verkligen inte småsaker-utan sådant som tar enormt på en när man inte vet och måste undra hur det ska bli. Det påverkar ju de flesta områden i ens liv, hur ens arbetssituation ser ut. Jag hoppas det är en riktig drömtjänst på gång någonstans runt nästa krök på vägen för dig.

    Fast jag tror du är mer orolig och nedstämd över katten, om jag känner dig rätt? Så jag hoppas de kan hitta vad som är knas, så du får ro att ägna dig åt det du behöver din energi till.


    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
    Du är alltid så klok och insiktsfull! Jo, just nu är det Amaretto och oron för honom som upptar nästan all tankeverksamhet och energi. Jobbet löser sig nog på något sätt, som maken sade igår: "Du har ju i alla fall en examen!" Det har jag, och en del erfarenhet. Men framtiden och olika möjliga lösningar snurrar i huvudet. Jag är sådan, försöker hela tiden komma på lösningar på allt!
    Hoppas verkligen också på den där drömtjänsten!
  • Soldemor
    Fru E skrev 2012-02-03 13:45:04 följande:
    Livstecken

    Men nu måste jag jobba för att komma ikapp allt, blir nog jobb ikväll med om maken ändå är borta

    KRAAAAAAAAAAAAAAAAAM
    Kyss   Kram tebax!

    Ha nu en riktigt god helg, alla trådisar! Ikväll skall jag gotta mig åt M Wiehe, förhoppningsvis få hem  herr A på lördag och fira Änglamässa på söndag, då alla fjolårets dopbarn skall få sina små glas-skyddsänglar, en sprattelängel att hänga vid sängen (exempelvis!)  och en välsignelse!

    Tack för att ni finns! Hjärta{#emotions_dlg.flower}
  • Soldemor

    Hejsan!

    Tittar snabbt in mellan två arbetsuppgifter (fast jag har ju inte så mycket att göra, eller?Demon)

    Fick hem gossen igår, med strikta order att han inte fick äta mousse, utan bara intestinala torrissar. Jo, han äter dem med god aptit på sjukhuset - men inte hemma! Maken vägrar ge honom älsklingsmaten (moussen)!
    Han dessutom fått Losec - tusen tack, Heloise! Efter diskussion med hans uppfödare tror vi starkt på magkatarssteorin. Vi tror att det är incidenten med hunden och trädet i våras som spökar i hans lilla själ. Han är ju en konservativ och känslig man.
    Dessutom är vi väldigt brydda att han skall bli sjuk igen, vi har liksom nått taket på vad försäkringsbolaget ersätter. Det kostade över 7 000,- att få ut honom igår. Han är värd alla pengar i världen, bara han får vara frisk - men det gäller ju att man är beredd på att ordna fram reserver.
    Så även om han är hemma och lilla syster är lycklig  så är det fortfarande massor av orosklumpar i mage och hjärna om hur saker skall bli. BLÄÄ!

    Så, nu har jag gnällt färdig och vill säga:   Grattis Ingis Gravid Baby!! Naturligtvis kvastår mitt blygsamma erbjudande!

    Nu skall jag ta lunch och sedan ringa lite samtal - och därefter åka hem för att bjuda randige mannen Katt på de delikata (inte) torrisarna.

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård