• Soldemor

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Piggelin1 skrev 2012-02-28 15:00:41 följande:
    Solde, skulle gärna säga hej till dig, men jag är så rackarns allergisk mot katter, så jag får hålla mig borta

    Har tänkt på det förresten (men inte kommenterat), vad coolt att du har med Olle Waller i konfirmandundervisningen! Liiite annorlunda mot hur det var på det konfirmationsläger som jag var på, på 80-talet...!
    Tack! Jo, jag vill försöka ge dem så mycket som möjligt av "bra-att-ha" med i ryggsäcken ut i livet och varför stå och svamla om något man inte behärskar när det finns specialister. Bra att min församling låter mig satsa på konfirmanderna även om vi har väldigt ont om pengar. Olle är verkligen kanonbra, de älskar honom!
    Och för vissa här ute är han fortfarande omöjlig, har fått mail från människor som inte har med konfirmanderna att göra och som inte ens bor i församlingen, men synpunkter på det jag gör, det har dom!

    Nu skall vi ha möte i princip hela förmiddagen, så jag får läsa ifatt efter lunch!
  • Soldemor
    Hvidbrud skrev 2012-02-29 13:34:18 följande:
    Börjar med att kolla länken...
    Får vänta tills chefen gått för att göra det{#emotions_dlg.djavulsk}
  • Soldemor
    passionsblomman skrev 2012-02-29 14:36:16 följande:

    Solde, vitsen med att skriva en massa emellan, är att saken liksom ska falla bort och typ glömmas av. Då blir det inte lika uppenbart. Det är liksom meningen att ni ska kunna lägg aihop två och två utan att jag skriker rätt ut. Så, nu pratar vi om något helt annat, typ idag eller i flera dagar. Ni kanhålla krumeluren i minnet så märker ni när den kommer. Det är för den delen inget jättestort.


     


    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
    ...men man blir ju så förjordat nyfiken! Och jag är uppenbart inte ensam om att bli det heller!
  • Soldemor

    Blomman: Du kan ju alltid hota honom med lite framtidsvisioner, hur hans liv kan bli om han inte gör läxorna och kan komma in på någon universitetsutbildning. Det är kanske ett något långsökt framtidsperspektiv, men det är inte många som får jobb med bara gymnasiebetyg. Så han måste nog anstränga sig med sina läxor.
    Och känn ingen sorg för att du inte behärskar alla hans ämnen, spec matte är blää! De ämnen han har svårt för är ju dina starka, det är väl bra!

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård