• muggles

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    EA: Humle&Dumle - nu stannar ni precis där ni är!!!

    Såg ni Barn till varje pris? Tjejen som gjort typ 17 försök på egen hand (singel) varav det senaste nu var embryoadoption och då blev hon gravid. Och fick sent missfall (fick föda ut barnet och det blev kremerat så det måste varit rätt sent). Nä ibland är det bara inte rättvist

  • muggles

    EA: en påse tålamod kommer här till dig! *hejar på vid sidolinjen*

    Ninnnis: grattis

    Klockarbol: jäkla karlslok är väl det man kan säga! Jag är lite förvånad över bankens reaktion, trodde de var mer samarbetsvilliga. Gott med stöttning från chefen iaf. Hoppas du har bättre tur hos en annan bank!

    Idag var jag på besök på jobbet, längtar inte direkt tillbaks kände jag direkt. Same same... typ.

    Fortsatt slit med tjejerna på nätterna. Jag fattar inte vad som hände - de sov ju så bra förut?! Och de är hur goa som helst på dagarna, fyrar av sina leenden i parti och minut så man smälter. Men vi har en pratstund varje dag om att de ska sova bättre på nätterna och de lovar runt och håller tunt

  • muggles
    lanovia 08 skrev 2011-10-26 10:53:08 följande:
    Mugglan du kan få bestämma var du helst träffas. Det är du som har flest barn att släpa på. Jag bor förresten i Mölndal som svar på din fråga.
    I stan? Om du kan för din foglossning? Jag kan mån, tis och tors nästa vecka! Typ äta lunch el ta en kaffe?
  • muggles
    passionsblomman skrev 2011-10-26 14:11:06 följande:
    EA, jag skickar all sinnesfrid och ro jag kan. Och tålamod, ork, hopp och förtröstan också.

    Jag drömde att du var här och hälsade på och hade mage. Du och jag skulle baka surdegsbröd ihop med Tinga, och andra tjejer härifrån skulle också komma. Var inte det en bra dröm?
    Det råkar också vara så, att jag faktiskt har patat med Tinga om att baka här i januari, så jag tycker den drömmen passar rätt bra.
    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
    Får man komma då i januari???
  • muggles
    Heloise skrev 2011-10-26 14:35:09 följande:
    Hej alla härliga tanter!

    Med glasögonen går det väl så där... Vi kämpar på och Skvätten kämpar emot. Hon har börjat slita av alla människor glasögonen, det är jättegullig, hon blir så bekymrad när ex jag har brillorna på mig och så börjar hon slita i dem, med en sån gullig uppsyn, ungefär som " mamma mamma du har ju också sådana där hemska, vänta ska jag hjälpa dig, du verkar inte kunna ta av dig dom själv, men jag har lärt mig hur man gör, vänta så ska bebisen hjälpa till
    HAHA! Underbart! Ang dagis tycker jag det är viktigt att träffa personalen och känna av dem.  Man vill att de ska tycka om sitt jobb och vara hyfsat engagerade (inte bara där för att förvara barn).

    Våra småtjejer har förresten börjat sitta upp lite lätt. Beda är som alltid först med det kroppsliga så hon satt en hel liten stund för sig själv (utan att jag höll i) på golvet (med amningskudde som backup bakom ryggen). Ada sitter lite sämre men hon tjötar desto mer! Just nu är det tydligen väldigt viktigt att låta som en bil ungefär. Hon blir alldeles röd i ansiktet och saliven sprutar! Beda har dock haft übergulliga ljud för sig senaste veckan, typ ""ääääääääähhhhhhh" med ljusaste bebisrösten och gladaste ögonen. En kollega på jobbet sa att det ryckte i hennes livmoder när hon hörde (hon har tre och ska eg inte ha fler).
  • muggles

    Daa: jag tycker det låter som nattskräck men jag har för mig att det eg drabbar äldre barn så det är väl antagligen inte det(?). Moa har aldrig haft nattskräck men grannpojken tex, så har bara hört historier om det.

    Leksi: ja det är ju rätt kontroversiellt att lägga barn på mage. Jag vågade inte det med Moa så hon sov på sida.

  • muggles

    Lyxigt med ny lägenhet Fru Bygg!

    Tack för sympati och peppning ang sömn. Jag behövde lite peppning men nu känns det bättre. Jag har velat fram och tillbaka om det beror på mat el ej och nu tror jag (igen) att de är hungriga. Så det går att söva om dem men bara en halvtimme då de vaknar igen pga hunger och fortsätter man söva dem så får man många uppvak. Vi har nämligen prövat att mata med en gång och då sover de flera timmar i sträck igen.

    Det var Bvc-tanten som lurade mig litet när hon visade hur kurvan fortsätter uppåt istället för att plana ut. Min magkänsla var att de får för lite mat men så antydde hon att mat får de tillräckligt och pröva du en sömnmetod, så då tänkte jag hon hade rätt. Men nu är det tillbaka till att mata på natten.

    Fast det positiva är att efter den senaste tidens kämpande så somnar båda i sina sängar utan napp och sover många timmar i sträck. Det betyder ju att de faktiskt vaknar däremellan och somnar om av sig själva. Jag har läst någonstans (growing people?) att små barn har en sömncykel på ca 1h (medan vuxnar ha 4h) så ca en gång i timmen är de uppe i grund sömn och vänder ner igen. Och om våra då sover 5-6h i sträck så är det ju positivt tycker jag. Det borde innebära att så fort de får i sig tillräckligt med mat på dagen så sover de hela nätterna.

    Och nu har vi förhoppningsvis motat Olle i grind att vi slipper springa upp och stoppa i nappen - på TVÅ stycken som skulle ha vaknat omlott pga napptapp...

    Ja ja nog om det.

    EA: här kommer dagens påse med tålamod. Jag skulle gärna ha tagit en väntdag el två för dig om det hade varit möjligt, även att jag vet vilken enorm påfrestning det är. Det går inte att jämföra en ivf-vänt med en vanlig månad...

    Piggelin: ja shit, var det 1995 vi lärde känna varandra? Och jag har inte döpt om PB, det är så kort och bra att skriva

    BS: vart tog du vägen??????????

  • muggles

    Villemoa:


    Du är oinbjuden till denna medlems konto!


    Medlemskontot du försökte gå in på har besöksrestriktioner. Det kan t.ex. vara att medlemmen kräver att du själv är en inloggad medlem eller finns med i medlemmens adressbok.

    Fick jag... Jäkla buggiga BT!
  • muggles

    Piggelin: hittade detta:

    Symptomen vid Prader-Willis syndrom varierar avsevärt mellan olika personer och förändras dessutom med åldern. Redan från födelsen finns uttalad muskelslapphet (hypotonus) i framför allt nack- och bålmuskulatur. Den motoriska utvecklingen är försenad, och leder till att barn med syndromet lär sig att sitta, gå och stå senare än normalt. Finmotoriken är bättre än grovmotoriken.

    Nu har jag fuskstädat Man ska ju sänka kraven heter det ju så fint? Så lite dammsugning (inte ens i alla hörn i de rum där vi inte är så ofta) och så toalettringen + handfatet.  Det är ju vansinnigt vad det gror igen när man är hemma så här mycket! Man skulle kunna dammsuga varje dag (vilket min granne tydligen gör) men jag väljer att inte prioritera det. Hur heter det: hellre lite skit i hörnen än ett rent helvete

  • muggles
    Piggelin1 skrev 2011-10-27 15:11:16 följande:
    Fuskstäda gör jag jämnt! Fast just nu städar maken mer än jag, eftersom han är hemma. Fast han är mkt nogrannare än jag, så för honom tar det betydligt längre tid. Slarviga jag kan inte förstå varför det i hela friden tar sån tid ibland...
    I så fall är det tvärtom mot här hemma - jag tycker nog att det kan göras lite noggrannare än vad maken gör det - om jag får välja Därför gör jag alltid toaletterna så det blir ordentligt gjort.
Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård