Inlägg från: ingenjörsbruden |Visa alla inlägg
  • ingenjörsbruden

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Norrskensflamman skrev 2011-10-25 10:35:42 följande:
    Nämen Klockarbol, försvinn inte!!!     Vill ju veta hur det går för dig....
    Ja hur är det med dig Klockarbol? Ang blomma till begravning, ring till en blomsterbutik nära o prata med dem, då brukar det gå bra att få en egna önskemål, så har jag gjort tidigare iallafall.
  • ingenjörsbruden
    Fru E skrev 2011-10-25 10:17:20 följande:
    Ingen som har en portion tålamod att dela ut och en klubba att slå mig med så jag tänker mer logiskt angående symtom

    Ingis-hehe Buster skulle mer än gärna pussa Bellabus ren men om jag ska kunna fika något så får han vara på dagis
    Ja jo...tror nog att buster hade blivit lite trött på henne efter ett tag, busan är lite väl hårdhänt. Hade vi haft staket runt tomten så hade de kunnat härja utomhus. Vi får försöka ha en utomhuspicknick någon gång! Kanske tom karlslokarna kan tänka sig att följa med.... Får bli till våren tror jag....
  • ingenjörsbruden
    Norrskensflamman skrev 2011-10-25 10:49:58 följande:
    T var intresserad av och till. Från början ganska korta stunder, men sen när lilla K började röra sig och man kunde, som du säger, ha ett samspel med henne, så blev det intressantare. Det kommer ska du se... ta det med ro.  Nu är de ju som ler o långhalm mina. Igår var det så gulligt när T skulle på sin teaterträning och K på sin barndans. De är i samma hus och K:s dans slutar en halvtimme tidigare. Då får hon byta om och gå en trappa upp och vänta på T. Jag sa att "du knackar väl på då och går in och kollar när T och de andra spelar teater?"
    "Nä", sa T "Hon kommer och äter frukt med mig (de har frukt o lekstund på slutet) och sen så är hon med och leker med oss"  Jag frågade om lilla K verkligen får det, om det är okej med fröken. "Ja men jag har sagt att min lillasyster SKA vara med och leka. Och då blir det så. Det är därför det är bra å ha en storasyster som heter T. Sådetså!! "  
    Naaaaaaaw!!! *smälter bort som snö i vårsol*
  • ingenjörsbruden
    Norrskensflamman skrev 2011-10-25 10:38:55 följande:
    Det är en hormonspiral, Mirena tror jag den hette. Någon som har erfarenhet
    Ingen aning tyvärr.....
  • ingenjörsbruden
    Fru E skrev 2011-10-25 10:48:01 följande:
    Ingis-
    Du får ta o tänka på min gummiklubba så fort tankarna börjar vandra........

    Alltså......den meningen lösryckt ur sammanhanget.....hehehehehehe
  • ingenjörsbruden
    Villemoa skrev 2011-10-25 10:54:06 följande:
    Vad spännande med två nya trådbebisar snart! 

    MSW; ditt BF är en dag innan det jag hade med E

    Tänk, snart blir min bebis 1 år!!!! Förvånad 
    Ja såååå spännande! Snart dags för beting på vilken dag pluppisarna kommer!

    Jiiisses! ÄR det verkligen ett år sen....o du.....det är ingen bebis du har längre!
  • ingenjörsbruden

    Klockarbol: Hatar banker! O ärkeas också! Jag vet inte riktigt säkert, men jag har upplevt det som att ett personligt besök hos banken har varit mer givande, alltså att de ser en mer som person o inte som tråkiga siffror som kanske inte är de bästa på en datorskärm......... Syrran min har haft en väldigt bra bank, SBAB, har jag för mig. De har iofs inga platskontor men verkar vara vettiga o justa. Syrran har ju inte haft det superlätt med sitt ex o ekonomin osv. Kanske värt att testa. OBS detta var ingen reklam!

  • ingenjörsbruden
    Fru E skrev 2011-10-25 11:00:47 följande:
    Ingis-det behövs verkligen!

    Hehe frågan är vem av Bella och Buster som hade varit vildast Buster lyckades slå omkull brorsbarnen i helgen ett par gånger men T som är snart 4 bara skrattar och gör precis rätt dvs vänder sig om när Buster blir för våldsam. R som snart är 6 är mer tveksam och viftar med armarna och leksaker så Buster tror det är bus på gång vilket är motsatsen till vad R vill . Men peppar peppar gick det bättre denna gång och R kunde tom träna lite med Buster dvs säga sitt, vacker tass etc

    Klockarbol-STYRKEKRAM!
    De hade nog haft superkul o sen somnat lyckliga i en hög helt utmattade.
    *dagdrömmer om en härligt solig picknicksdag med många BT-flickor med sina pluttar, hundar o karlar...på en härligt grön o vidsträckt o kanske även inghängnad gräsmatta*
  • ingenjörsbruden
    Fru Bygg skrev 2011-10-27 09:29:54 följande:
    Här har det varit full rulle de senaste dagarna. Mamma har varit här på besök då maken var iväg på kurs i Småland i två dagar. Sen har vi bokat dag för dop och jag har sålt min bil
    Eller egentligen är jag glad för det. Vi behöver ju ha de extra pengarna och jag använder ju inte den så ofta mer än att köra till dagis ibland och ngn enstaka utflykt. Jag har fått löfte från maken att köpa en ny när jag börjar jobba heltid igen i augusti. Det är ju spännande.
    Men nu får jag snällt traska i ur och skur och regn och snö till dagis varje dag med två små tjejer. Det är ju inte så synd om mig egentligen, men har man haft bil i mer än 10 år så har man vant sig vid lyxen.
    Jaja, de extra pengarna kommer ju bra till hands. Vi flyttar ju i feb till en större lägenhet med dyrare hyra (såklart!) och sedan är vi ju f-ledig ett bra tag till. Nu kan jag iallafall med gott samvete gå och klippa mig (var ett år sedan sist) och sedan shoppa lite nya kläder (och skippa gravidkläderna). Det är ju skoj!
    VA?! ska ni flytta igen!?!
    Bil är lyxigt........men roligt med löfte om att få köpa en ny nästa år.
    Härligt att slippa gravidkläderna!
Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård