Inlägg från: ingenjörsbruden |Visa alla inlägg
  • ingenjörsbruden

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Norrskensflamman skrev 2011-10-31 09:31:58 följande:
    Määäähhh!! Fy fabian vilket rikspucko till karl!!! 
    Men jag måste faktiskt säga att det där inte stämmer in på mitt ex, för så egoistisk har han aldrig varit. Han har oftast varit noga med att jag också ska ha det bra och njuta. Men ibland blir kraven för höga där också. Man kan liksom inte alltid prestera värsta jordskredsorgasmen varje gång, bara för att han ska få bekräftat vilken superälskare han är... Ibland orkar man inte två gånger på raken, ibland orkar man inte hålla på två timmar och ha värsta sexet utan man vill bara ha en snabbis. Punkt. Den där jävla jakten på orgasm gör att jag har svårt att slappna av och då blir det inget...
    Nej, jag måste säga att jag och mitt ex har oftast, men inte alltid, haft bra sex, bättre har jag nog aldrig haft faktiskt, MEN... pga att han är hyperaktiv även på det planet så blir det lätt att det känns som ett tvång. För gudarna ska veta att han INTE kan ta ett nej. Då blir det sura miner och tjurerier som straff.
    DET är så skönt att slippa nu.
    *sparkar ärkeaset lång in i skogen så han o skäggmannen kan kuckelura tillsammans*
  • ingenjörsbruden
    lanovia 08 skrev 2011-10-31 10:29:51 följande:
    Ingis jag vill gärna komma o fika. Tar med mig Fru Bygg på vägen.
    Du är VÄÄÄÄÄÄÄLDIG VÄÄÄÄÄÄLDIGT välkommen!
  • ingenjörsbruden
    Piggelin1 skrev 2011-10-31 10:01:21 följande:
    Flamman - tänkte faktist på det - att där fanns nog en skillnad, men på ngt vis kunde jag inte låta bli att associera ändå Det där att sätta sina egna behov först/att de var viktigast, att inte ha förståelse för den andre & hur den mår, det var nog det som triggade.

    Stugmannen ville få sitt överstökat & sen var det bra med det, vaddå att man var två om det? Han hade ju fått sitt!
    Minns att han tyckte att jag skulle laga all mat - för jag var ju så bra på det - så skulle han diska. Det faktum att han hade diskmaskin & det då inte innebar ngt jobb för honom, det var heeelt oväsentligt i sammanhanget, när jag påpekade det.
    Han hade aldrig strukit en skjorta i hela sitt liv (& han använde det mkt i sitt jobb) - först hans mamma, sen fd sambon. Jag VÄGRADE & sa att jag kunde visa, men inte mer. Jeeesus vad han ojade sig & gnällde första gången han skulle stryka... Men jag föäl inte till föga... Redan där borde jag väl dragit öronen åt mig... Sen att jag skulle kunna stryka min mans skjortor ngn gång ibland idag (fast han lämnar alltid in dem på tvätt, så det är inte aktuellt ändå!), bara för att vara snäll, det är en helt annan grej, för jag vet ju att jag får tillbaka ngt annat från honom.
    "Ge & ta" var ett begrepp som stugmannen aldrig hört talas om - ta, ta, ta var det enda han kände till...

    Varför åka till havet & bada när man kunde göra det i en insjö vid hans stuga? Varför åka & fira min mammas födelsedag när man kunde vara vid sin stuga & gräva en grop? Varför åka iväg på semester när man hade stuga? Jag som älskar att resa lite varstans - killen hade bara flugit charter i hela sitt liv & ville typ applådera när vi flög reguljärt till Amsterdam för att hälsa på min bror. Piiiiinsamt...

    Förutom kommentaren "men det blir ju inte jag tänd på" så var nog all time high när det var slut mellan oss & han kom hem till mig för att hämta lite grejor han hade i mitt förråd & hade med sig en flaska rödtjut som han tyckte vi skulle öppna & dricka. Sen kröp det fram att han som singel (killen hade nästan aldrig varit singel, världen gick verkligen under för honom då. Det var inte så noga VEM man var tillsammans med, bara man inte var ensam) inte var så mkt för one-night stands, men han ville ju gärna ha sex ändå - så varför inte med exet då (=mig). Typ vara kompisar & ha sex, men inte mer, det vore väl en bra idé?! Jag höll på att svimma - OK om sexet varit bra & att man saknat det efter det tog slut, men sexet var ju USELT!  De flesta one-night-stands hade nog varit bättre, rent krasst... Snacka om självinsikt - NOT!

    Haha, man kan ju fråga sig varför jag i hela friden blev tillsammans med honom från första början, men med facit i hand så är det väldigt enkelt, det var en reaktion mot killen jag var tillsammans med innan dess.  Var väldigt ledsen efter det & då var det väldigt lätt att falla för ngn som var motsatsen till den killen. Från ena ytterligheten till den andra...

    Shit vad jag är långrandig nu - sorry! Gamla minnen som poppar upp TUR att det aldrig blev ngt samboliv eller barn med den mannen...
    Vilken människa! Undrar om hans mamma är stolt över honom......*skakar på huvudet *
  • ingenjörsbruden
    Fru Bygg skrev 2011-10-31 10:35:23 följande:
    Vet ni hur otroligt glad jag är som har alla er underbara!!!
    O vi är glada vi har dig!

    *o det är bra att jag har dej.... o det är bra att du har mej....föööör ingen, neeej ingen vill va eeeeeensaaaaaam*
  • ingenjörsbruden
    Piggelin1 skrev 2011-10-31 10:47:41 följande:
    Lanovia - då är det säkert samma! Minns fortfarande när jag kom dit första gången & jag såg ett litet barn sitta alldeles ensam mitt i en vattenpöl, helt övergiven & inte en fröken i sikte, alla var på andra sidan byggnaden & drack kaffe & pratade. Kändes sådär...  Likaså, så kändes en kommentar från en av A's fröknar ism inskolningen väldigt onödig "Vi ser ju här att A har vääääldigt långa dagar" - jajamen, bara ge dåligt samvete direkt, kör på... Det funkade OK de tre månaderna A var där (april-semestern), men sen när vi fick dagmamma i området efter sommaren, det var verkligen det bästa som kunde hända. Personkemin är ju superviktig när det en dagmamma istället för tex tre fröknar (vi gillade en, en annan var hyfsad & den tredje gillade varken A eller vi) - & det var kärlek direkt Hjärta Så bra som A har det där, helt makalöst! Hoppas att det löser sig för er, Lanovia!
    *darrar på läppen o tänker på den övergivna flickan i vattenpölen o tänker på blompojkens tankar över den ensamma flickan i skolan....snyft*
  • ingenjörsbruden

    Fru Bygg: Har du möjlighet att komma på fredag eller har ni redan sålt bilen *lite snurrig i huvudet*! Hade ju varit attans roligt att få träffa dig!


     

  • ingenjörsbruden

    Jo jag skulle ju berätta om helgen!

    Har haft lillbrorsan o hans sambo o deras lilla Elsa på besök samtidigt som vår kusin o hennes Benne (Benjamin)som är jämnårig med vår loppa! Ungarna busade som tusan efter att ha varit lite blyga.
    Misstänker att min kusin också är i starttagen med att skaffa nästa, pratade vitaminer o omega-3 kapslar!

    På söndagen var jag o Busan själva hemma, städade o tvättade o fixade ta mig tusan MASSOR hemma, o loppan var superduktig o lekte länge själv o hjälpte mig också lite.
    Införde nya napprutiner, bara napp när man sover så när pyjamasen åker av så lägger vi nappen också. Samma som på dagis! Gick kanon!
    O även idag har det gått bra!

  • ingenjörsbruden
    Fru Bygg skrev 2011-10-31 10:58:40 följande:
    Jag har tyvärr redan sålt bilen. Kommer gärna en annan gång, eller så får du ju gärna komma upp hit på besök!!!
    Då kommer jag o loppan en dera dagen!
  • ingenjörsbruden
    Fru Bygg skrev 2011-10-31 12:37:52 följande:
    Det ser vi fram emot!
    Eller så får maken passa N ngn helg och jag och låna makens bil och köra ner till dig. Då kanske Hvidis och E också kan komma?
    Absolut!
Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård