• Daa

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Hmm... borde inte sitta här. Maken promenerar med barnen och jag borde röja lite i det rum som ska förvandlas från förvaringsutrymme till ett barnsovrum. Vi kommer att få hålla på en halvtimme här och en timme där och kanske det kommer att finnas plats för ett par spjälsängar när parvlarna fyllt ett år.


    Vi har tänkt det länge, men vi har tagit tag i det först nu, efter att Fälga ägnade en stor del av natten åt att vakna högljutt för att sedan somna om utan insats från föräldrarna hon lyckades väcka.

  • Daa

    Åh, så hemskt.


    Min arbetskamrat hade problem med sin son: kompisgänget beställde droger på internet. Sonen fick åka till en form av ungdomshem ganska långt härifrån.


    Jag tror inte att han berättade allt för oss, men det han berättade räckte gott och väl för att förstå något av vidden av det hela.


    Sist jag hörde något verkade det gå åt rätt håll i alla fall.


    passionsblomman skrev 2011-11-11 23:29:09 följande:
    Jag säger bara en sak just ikväll; var glada så länge ni har småbarn.....

    ...en nära anhörig hittade just knark i sin sons rum. Den pojken var nyss liten och fick en nalle av mig i julklapp.

    Vad hände?
    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
  • Daa

    *springer in*


     


    KRAAAM, Flamman! Ska tänka på dig där kring 13 och andas med dig. Bra att de tar ut den.


     


    *springer ut*

  • Daa

    Heloise: för skitdag.*tar ett pass med E:s glasögon* *kramar om Heloise massor*

  • Daa

    Åh fy, Flamman för feber och tjejmagevärk efter den där pärsen! *kramar om* *stoppar om och sjunger en vaggsång*


     


     


     


     


    Men du vet vad som gäller vid ett besök på länssjukhuset...? En omväg förvisso, men jag har blåbärspaj! *fladdrar vilt med ögonfransarna och lägger huvudet på sned* Visst skulle det vara gott med blåbärspaj innan ni åker hem? Visst? Visst? *försöker nicka ivrigt samtidigt som jag fladdrar med ögonfransarna* *blir alldeles yr*


     


    *inser att det nog är för jobbigt att hälsa på folk när man har feber och upphör med de milda påtryckningarna*

  • Daa

    *hjärtar store lille J*


    Hvidbrud skrev 2011-11-15 13:12:53 följande:
    Idag fyller min lillprins sex månader! Det har nog varit det fortaste halvåret i mitt liv! Såg honom sitta i min mammas knä igår och det var ju en unge som satt där, inte ett litet spädbarn... stå på alla fyra gör han så fort han får chans och skriker som en illbatting om han inte får tag på det han önskar (har han lärt av di syster?) Men le så att man smälter, det är han allra bäst på. Får ta och svänga ihop en fusktårta till honom med e efter dagis. (den med färdiga chokladbottnar, chokladpudding och grädde...) Fast borde nog inte det i alla fall... Det blir ju nästan bara jag som kommer att äta den... ( )
  • Daa

    Heloise: Ska hålla tummarna inför sjukgymnastbesöket! Jag säger som de andra att du har all rätt att känna dig liten och ledsen emellanåt även om du för det mesta är en makalöst stark och positiv kvinna. Det här vet du redan. Jag önskar bara att er släkt skulle inse att det inte är er uppgift att trösta dem och att ni inte ska behöva vara starka för deras skull. *massa kramar*


     


    MSW: men så spännande! Kan knappt vänta på att få nyheter.


     


    Grattis Amanda!


     


    Leksi: just ja. Grattis tråden! *vinkar till Leksi*


     


    Flamman: hoppas att du snart kommer dig hem så du får bli nerbäddad igen. Vi ses en annan gång. Hoppas att undersökningen gick bra.


     


    Blommis: det var en mycket vacker och rörande dikt. *känner en hel massa som jag inte lyckas formulera i ord*


     


    Ingis: Hur går det med migränen? Har dukat fram paj. *lyssnar efter plyschmobilen*


    Jag trodde att vi blivit kvitt förkylningen och var så glad över det. Igår kunde jag äntligen bjuda hem mammagruppen till mig. I morse vaknade jag med en otäck och välbekant känsla i örat och nu bävar jag lite: kan jag ha fått ännu en öroninflammation (senaste var i våras)? Tydligen kan man vara öronbarn trots att man passerat trettio för flera år sedan... Annars är det bra. Sömnen fungerar alldeles fantastiskt nu. Jag somnar snabbt, vaknar när barnen gråter och somnar sedan snabbt igen. Helt ljuvligt (ja, fortfarande med sömntabletter, men ändå! *tummen upp*).

  • Daa

    Fru E: Tänker på dig. Hoppas att inte landstinget ska krångla med er nu! *kramar om*


    Fru E skrev 2011-11-15 14:43:00 följande:
    Kramar alla medan jag väntar på att få ta blodprov på kliniken. Alla gamla prover tas om och remiss till mf utredning skickas imorgon men godkänns ev inte av landstinget eftersom vi inte har 3 dokumenterade mf
Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård