Inlägg från: lanovia 08 |Visa alla inlägg
  • lanovia 08

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Fru sy skrev 2011-02-25 20:29:57 följande:
    Tror det är vinterkräk... tycker det borde blivit bättre nu annars. Medicinen är Gaviscon, bm tipsade om den, kommer inte våga testa igen.
    Kunde hon i alla fall inte tipsat om någon utav alla dem som inte smakar perrka?
    Stackare med magsjuka.
  • lanovia 08

    Här jublade vi när skruttan åt igår. Imorse fick hon smaka lite gröt, hon tyckte det var så gott att hon bara satt och skrek efter mer. jaja tänkte vi vill hon har så får hon, 1½ portion satte hon i sig och vi var inte särskilt oroliga eftersom hon inte spytt på flera dar.
    Sedasn gick det kanske 5 min så spydde hon upp allt. Senare försökte vi med en halvportion gröt, den behöll hon, lite senare ändå en halv portion till. Den behöll hon.
    Hon har inte kissat på hela dagen trots att vi kämpar på med vätska, så samtidigt som gröten satt vi där med saft och spruta, tillslut så vände allt igen. 2 gånger har jag blivit duschat i spya idag. Och vi vet inte om vi vågar ge henne någon mer mat idag. Får kämpa med saft ett tag nu.

  • lanovia 08

    Någon som har något bra tips på vad man kan ge för mat?

  • lanovia 08

    Tack för tips. Vi kämpar på med vätska för glatta livet. Säkert inte tillräckligt men så gott vi kan. Idag har hon i alla fall velat äta en halv macka och den har stannat kvar i magen...

    Influensamässigt mår jag mycket bättre nu. MEN gissa om inte jag vaknade med diarré imorse. Är så j-la less nu.

  • lanovia 08

    Har idag tagit mig till jobbet, kände mig ganska pigg imorse men räckte med en biltur hit för att jag skulle befinna mig på skakiga ben. Men nu måste jag komma igång och jobba igen.
    Men vad jag saknar soffan idag.

  • lanovia 08

    *hostar och viftar med armarna för att försöka bli av med allt damm som Solde rev upp med sina kramar*

  • lanovia 08

    Leksi vad skönt att höra att läkarna sa till er att det inte är farligt att gå ut med barnen när de är febriga. Det har varit våran inställning hela tiden, på med mycket kläder och rejält nerpackad och bakom vindskydd då kan man gå ut och gå med skruttan även när hon har feber. Frisk luft brukar ju inte vara farligt.

    Men ojoj vad vi får ta skit för det. Har mammor som tycker att vi absolut måste stanna inne när hon har feber.

  • lanovia 08

    Vi kollade förresten upp detta i helgen på 1177:s hemsida och där stod det att man absolut kan gå ut med dem bara man klär och skyddar dem väl.

  • lanovia 08

    För er som inte tycker att Ingis diet tilltalar er har jag testat en diet den här veckan, -2 kg. Där rök de sista 1,5 kg som jag kämpat hårt med TJOHO.
    Sedan kanske inte dieten tilltalar er andra men skulle den göra det är det bara att börja med att leta upp någon person som har influensa och kanske kan hosta lite på er. Sedan när ni ligger där dassiga ser ni till att få en släng av magsjukan också. Man behöver inte ens gå upp ur sängen och Tjoff så är några kilon borta.

    Och som så ofta när jag stält mig på vågen det sista tänker jag på min svärmor och blir så himlans lycklig och stolt över mig själv. För hon hade FELFELFEL!!!! {#emotions_dlg.djavulsk}

  • lanovia 08

    Flamman, skönt med en lugn helg. Och trevligt att få det kaklat och fint.
    Verkar som ni har fred i hemmet hemma just nu.
    Snart är det 4/3. Vad var det som hände då? Kommer bara ihåg att det var ett stort datum.

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård