Inlägg från: lanovia 08 |Visa alla inlägg
  • lanovia 08

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Blommis, lille Truls är så söt! och likaså din son med sina underbara kommentarer. Kan nog vara nyttigt för honom att lära sig vad det innebär att ha en hund.

  • lanovia 08

    Flamman vad bra att ni hade det bra på skidresan. Kan nog vara nyttigt för maken att sakna er.
    Låter bra att du lägger energin på familjen och inte på jobbet.

  • lanovia 08
    Hvidbrud skrev 2011-03-10 14:40:51 följande:
    Hädar också tråden... Kattmänniska som jag är. Men jag respekterar er kärlek för hundar, även om jag varken delar eller förstår den...
    Detsamma fast tvärtom.
  • lanovia 08

    Fru sy vad skönt att få börja sitta upp nu och röra dig lite mer. Även om jag förstår att du vill ta det lugnt. Är ju skönt så länge Orvar vill stanna kvar.

  • lanovia 08

    Har läst här under dagen men inte tatt mig för att kommentera. Dagen har varit väldigt blandad. Började med att slappa och vara själv hemma sedan kom en kompis till E hit några timmar. E började dagen på topp och strålande glad, sedan dippade det och gnälldes konstant. Dessa tänder som skall göra så ont på stackarn.  men hon slutade glad och skrattandes igen så genast glöms allt annnat.

    Nu skall vi packa här. Imorgon skall vi åka ut till stugan.

  • lanovia 08

    Godmorgon, har vaknat före E i dag det är´inte vanligt så jag tänkte ta mig en liten stund med er. Dock skriker magen efter mat.

    Själv vill jag sätta mig i 2 fack: Hundmänniska och bokmal. Dock inte böcker om hundar.

  • lanovia 08

    Boknörd skulle nog vissa vilja att kalla mig för.

  • lanovia 08
    Vad fasiken funkar ju inte att citera det inlägg jag vill. men ninnis...Göteborg??????
  • lanovia 08

    Hvidis vad jobbigt resultat. Förstår att du blir nojjig och orolig. Jag väljer dock att ta fasta på att sköterskan sagt att det kunde försvinna vid födseln. Hoppas nu du får bra och vettig information idag.
    Jag har försökt gnugga igång mina sega hjärnceller, har ju forskat inom arrytmi. Antar att du redan har lyckats översätta det till hjärtklappning. Det är väl oftast nervsystemet som orsakar detta om jag inte är för ringrostig i min kunskap. Sedan ser ju inte hjärtat hos ett foster ut riktigt som hos ett barn utanför mammas mage eftersom fostret själv inte skall syresätta sig, så detta kanske kan göra att hjärtat itne klarar av att hålla takten riktigt. Men nu spekulerar jag. Blir nyfiken på det hela och skulle vilja sätta mig och läsa på lite. Dock får det nog vänta för nu är övriga i familjen vakna så jag tänker gå och pussa lite på dem.

    Skall försöka kolla in senare för att få se vad du fått för info idag. Får dock se om jag skriver något mer, är ju inte vän av att skriva via mobil.

  • lanovia 08

    Ings förresten vad skönt att ni fått sova ordenligt nu. Hoppas ni fick det inatt också. Det är guldvärt.

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård