Inlägg från: lanovia 08 |Visa alla inlägg
  • lanovia 08

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Leksi vad jobbigt för lille A, och er. Som du säger han är ju inte en liten spädis längre så det borde ju inte bli lika tufft för honom. Hoppas det snart ger med sig.

    Hur gick besöket hos läkaren?

  • lanovia 08

    Flamman hur känns det att gå hos kurator? Hjälper det något?
    Synd att maken skall bli så rabbiat över det.

    Dumma bil, det är inte billigt med dessa 4-hjulta vänner.

  • lanovia 08

    Idag har vi varit och köpt färg till Es rum. När vi började pilla där inne så började det krypa i fixartarmen och vi insåg att vi hade ju takfärg hemma så kanske skulle vi fräscha till taket samtidigt som vi skulle måla om garderoberna. Och väggarna ja hur ser dem ut egentligen? Dassig skitig färg. Och garderoberna... prata inte på det. Farligt när man börjar syna.
    Det vi saknade var färg till väggar, lister och garderoberna. Vilket Byggmax hade billigt till oss. Så för 500 kr skall vi nu trolla om rummet till ett nytt och fräscht! me like!

  • lanovia 08

    Hvidis härligt underbara ljuvliga nyheter tjoho!!

  • lanovia 08

    Korg är kanon. Vi hade samma till E som vi syskon sov i och även hennes kusiner.
    Något som är bra är att den är lätt att bära med sig. Vi ställde den ofta vid sidan av bordet i början, kunde hon ligga där och sova medans vi åt. Suveränt.

  • lanovia 08

    Idag har vi grejat här för fullt. Vi kallade in Es farfar som har tagit hand om henne. Själva har vi tömt hennes rum, lagt papp på golvet och börjat måla. Fick gjort massor när båda kunde jobba på. Så gött, imorgon får en måla och den andra leka med skruttan.

  • lanovia 08

    Orkar inte läsa allt som skrivits här idag eller kolla på bikinis. Är helt slut, nu skall jag in i duschen och sedan till soffan.

  • lanovia 08

    Fru E, massa kramar till dig!!!
    Vad är Ö?

  • lanovia 08

    Fru Sy när vi var och lyssnade på info som NTF höll så sa han att det går rykten om att det inte är hundra säkert att koppla ur airbag med egen nyckel, men detta ville han demontera starkt då han aldrig någonsin hört talas om en sådan olycka, inte där föräldrarna hade gjort rätt i alla fall.
    Sedan vill jag därmed inte på något vis gå i god för detta vidarebefodrar bara hans ord.

    Själva har vi precis som Fru Bygg satt E där bak, vi har också en spegel så vi kan se henne. Vid några få tillfällen har vi suttit bak hos henne för att hon varit ledsen annars sover hon för det mesta i bilen och har inga problem med att sitta själv där. Vi har också tänkt som så att det är bra att ha henne bak, skulle man köra själv och hon inte är nöjd är det bättre att stanna bilen och lugna henne än att sitta och försöka pilla medans man kör.

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård