Inlägg från: lanovia 08 |Visa alla inlägg
  • lanovia 08

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Hej hopp tänkte ta mig en liten stund här innan jag måste börja röja i huset ser ut som kom och hjälp här och skall vi kunna packa resväskor måste vi nästan få lite ordning först.

    Idag är jag så grinig, skäller på stackars hunden om hon råkar stå ivägen, kort tålamod med Ellen, ont i magen, trött och ja sa jag grinig?? Kanske tur att maken inte är hemma. Eller så blir det skönt när han kommer snart...

  • lanovia 08

    Daa hur gick turen till  dina föräldrar. Kanske finns de som tycker ni är fåniga som inte tatt er iväg tidigare hela familjen. Men skit i dem, det upp till er vad ni orkar och vill. Alla är olika och det är vad ni känner som gäller i eran familj.

  • lanovia 08

    Nä jag är ledsen tjejer, datorn är långsam och jag har inte tålamod att sitta här och försöka läsa ikapp när varje sida tar en evighet att ladda upp.
    Skickar massa kramar istället.

    Någon som hört något från Fru sy idag?

  • lanovia 08

    Fru sy vilken helg. Vad jobbigt med dåliga värden, hoppas det ser ok ut nu.

  • lanovia 08

    Daa hur gick vaccineringen idag? Skönt att besöket ändå gick ok även om det är jobbigt med amningen. Synd bara att det var så mycket folk hos din farmor. DEt där är något jag var känslig för, alla folk som skulle se barnet samtidigt och rycka och dra i henne. Stackars små är ju helt slut efteråt.
    Att du inte vill åka iväg när amningen är jobbig förstår jag. Ibörjan var jag livrädd för att amma, hade amningsskydd och kunde bara amma med E från sidan. Jag totalvägrade att amma utanför huset. Vet att BM sa till mig att jag kunde amma hos henne en gång när E skrek som 17. Tog mig mycket ångest innan jag vågade ens det.

  • lanovia 08

    Fru Bygg, vad jobbigt att vara så trött. Det blir väl så eftersom du inte kan vila på samma sätt med en liten hemma. Men försök släppa kraven på hur du skall vara som mamma och fru. Framför allt kraven vad gäller fru. Men även mamma, E klarar sig bra bara hon får kärlek av dig.
    Och du är en superbra mamma, du har ju en liten som växer i dig, även denne är du viktig för.
    Och bebisen är det bara du som kan ta hand om just nu.

  • lanovia 08

    Idag mår jag mycket bättre. Men så har jag inte heller lika ont i magen idag.
    Daa annars mår jag rätt bra än så länge, illamående ibland, ont i magen ibland, och framför allt ingen större matlust. Men vet att jag mådde rätt bra med E i magen vid den här tidpunkten också. Spydde med henne gjorde jag första gången v 7, så jag ropar inte hej än på länge.
    Börjar dock känna att byxorna börjar sitta trångt. REDAN??

  • lanovia 08

    Ibland är man inte smart, har precis nattat skruttan och satt och laddade för en promenad med hunden, har varit ute på tok för lite idag så jag vill verkligen ut nu. Maken har en kollega från Holland här på besök så vi har haft en trevlig stund. Men precis innan jag tänkte gå hör jag kollegan säga att han ville gå på en promenad. Oh vad trevligt tänker jag, då kan vi ju gå alla 3.
    Öhhh... ja... och vem skall vara hemma hos skruttan? Spöket Laban? Eller skall vi lämna hunden hemma?

  • lanovia 08

    Flamman, bilar som inte rullar som de skall och  pengar som rullar alldeles för bra får ett stor morr från mig.
    Vart har ni varit i helgen?

  • lanovia 08

    Fru E hur är det med dig? Närmar det sig testdag?

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård