Inlägg från: lanovia 08 |Visa alla inlägg
  • lanovia 08

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Hej hopp, ursäkta min frånvaro några dar. Att vara hemma allihopa gör tydligen inte att jag får mer tid att sitta här utan helt tvärtom. De sista dagarna har vi målat på Es rum så fort vi fått en möjlighet, båda när hon sover, eller en själv när hon är vaken, båda om vi har någon snäll själ som hjälper oss med E. Och snälla själar finns det en del. Men de tar tid kanske främst för att vi inte hinner måla riktigt varje dag och när vi väl målar över allt så måste det ju torka innan vi kan börja om.

    Sista dagarna har också bestått av mycket tanker och grubbel. Jag har förresten lagt in en bild i galleriet om ni vill se resultatet av det vi hållt på med här det sista.

  • lanovia 08

    Märks att det varit mycket tankar och funderingar här sista tiden. Hela dagen igår gick jag i vakuum; glad men chokad, igår kvällbrakade det lös totalt, syndafloden rann ner för mina kinder. Jag var förtvivlad, ifrågasatte om maken verkligen kommer finnas kvar hos mig om 8 månader.Älskade han mig verkligen? Idag är jag chokad men glad. Glad glad glad. Och en himlans massa tankar högt och lågt?

    Fru E hoppas att du kan ta detta utan för mycket ångest. Funderade först med att hålla tyst ett tag, men insåg att det finns inget rätt tillfälle riktigt...
    Och spottingsen, hoppas innerligt att det itne är någon fara med dem. Jag hade det denna gång och brukar ha det varje gång innan mens. Och jag har lärt mig ett mantra: har jag väl sett blod då är det blod och inget annat än blod=mens. Så även denna gång i onsdags kom det blod, även lite i torsdags och fredags. I lördag inget. Ok blod är blod. Söndag inget. Men hallå, indianer!!! sätt fart nu! Måndag inget!! What?!?! Måndag natt började tankarna snurra rejält, tisdag morgon plockade jag fram testet även om jag lovat maken att vänta tills på onsdag, det gick ju bara inte för innerst inne hade jag fattat hur läget var.

  • lanovia 08
    Ninnnis skrev 2011-03-23 12:54:13 följande:
    Lanovia, nu har jag tittat i ditt galleri. Är det vad jag tror det är??????

    Grattisgrattisgrattisgrattis i så fall!
    Tack.
    Grubblet har mycket bestått i  vad indianerna sysslar med.
    Nu är det mer i stil med Herrgud vad underbart!! men 2?? Skall vi ha 2 barn? Hur skall vi klara detta tillsammans med en hund? Men vi vill ju så det skall gå vägen. Må kärleken segra över det svåra.

    Hoppas bara allt går vägen.
  • lanovia 08
    Norrskensflamman skrev 2011-03-22 11:53:47 följande:
    Jag kanske ska tillägga: Dessa kreationer har jag spanat på över ett år men varit för snål. Nu var det rea, därför köpte jag dem...

    Och så en trist nyhet: jag trodde jag skulle få flera tusen tillbaka på skatten så jag o flickorna skulle kunna åka på semester. Tjena. Jag hade förträngt att jag sålt av fonder med vinst i samband med bilköpet, så istället finns risk för restskatt Har jag tur så blir det +/- 0. Skit också...
    Attans!
  • lanovia 08

    Hvidis underbart med godkänd sjukskrivning och högre än sgi än du hoppats på!

  • lanovia 08
    Norrskensflamman skrev 2011-03-22 14:51:39 följande:

    Nä, inte vill jag ha det så här för evigt, det är då ett som är säkert. Jag kommer fortsätta umgås med de goda, fina vänner och släktingar som vi har, oavsett om de var "hans" eller "mina" från början. Passar det inte honom så får han väl göra nåt annat. Det är han som förlorar på det i slutänden. Det är säkert.


    Klokt
  • lanovia 08
    Hvidbrud skrev 2011-03-22 15:21:10 följande:
    Nä, mitt sgi var inte bättre än räknat.. Jg har läst fel... Surt. Men lite skönt att vara lite extra glad även om de var obegrundat
    Men attans.
  • lanovia 08

    En unge i minuten vågar inte jag titta på. Är rädd för att väcka min förlossningsrädsla till liv igen. Jag satsar på att hålla min bra upplevelse färskt i minnet istället.

  • lanovia 08
    Fru Bygg skrev 2011-03-22 08:29:17 följande:
    Lanovia, hoppas allt är bra med dig och familjen! Saknar dig!
    *vinkvink* *kram*
Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård