Inlägg från: lanovia 08 |Visa alla inlägg
  • lanovia 08

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    lun= lugn

    Och vad söt hon låter lilla E som babblar på så.

  • lanovia 08

    Måste tyvärr avboka dejten när jag skulle komma ner till skåne. Hela grejjen vi hade inplanerad har blivit inställd. Istället kommer vi nog neråt i sommar någon gång. Då vill jag träffa er! Och förhoppningsvis någon/några nyfödda.

  • lanovia 08

    Hinner inte läsa ikapp allt som skrevs igår. Visst vi är hemma båda två, men inte får man mer tid över för det. tycker det är att göra hela tiden just nu. Men mest bara mys och trevligt.
    Nu måste jag förbereda mig för lönesamtal. Jag ville ha ett, men har ju bara jobbat 5v senaste året så får se vad jag skall säga för något...hmmm...
    Till helgen skall vi ha möhippa, tar också lite tid och planering.

  • lanovia 08

    Ja det var synd att det blev inställd i maj.
    Lönesamalet känns jobbigt, men skall nog gå. Har suttit och läst lite om det.

    Mår inte så bra idag. Illamående och lite småyr.  Och trött... men men det är bara att bita ihop. Ä

    Möhippa skall bli kul, skall bli intressant hur bra det går att mörka att jag inte dricker alkohol. Får hoppas att bruden har fullt upp att tänka på annat för hon kommer genomskåda mig på 3sekunder annars.

  • lanovia 08

    Första gången vi lämna E några timmar var hon nog typ 3-4 månader. Det fukande engentligen jättebra. Gällde ju bara att pumpa henne full med mat innan v gick. Och se till så att det fanns mjölk i kylen
    Sedan att jag hade lite att önska om hur svärföräldrarna hade skött henne när jag kom hem... tja hon överlevde ochmår braidag. Och jag var i en känlig period då.

  • lanovia 08

    Nattar E så får en snabbsväng framför datorn nu, men vi har besök ikväll så hinner inte sitta här länge.
    Idag har vi varit på Öppna Förskolan, så mysigt att vara där hela familjen. Och Skruttan har släppt nu, nu går hon. Oj vad hon har traskat runt idag. Helt slut var hon när vi la henne nu.

    Bruttan, världens bästa Bruttan GRATTIS på stora dagen!

    Fru E. NEJ! *sänder miljoner kramar* kramar om klappar på huvudet och bara vill att ni skall slippa alla denna jävla skit.

  • lanovia 08

    Nu sover och jag skall återgå till att vara social.
    Imorgon är det möhippa hela dagen. Jag har varit engagerad imat inköp, mestadels tacksamt med deltagare som tackar för att man tar tag i och gör jobbet. Mindre tacksamt för med en annan som vägrar betala för alkohol när hon inte skall dricka alkohol. Vi gjorde så att vi bara splittade priset rakt av för att slippa räkna ut precs hur mycket alla tänker dricka av allt. Alla har accepterat det utom en, hennes alkoholdel får istället jag och en kompis dela på. Jo man tackar ja. Jag väljer att suga åt mig alla tack och glada miner

  • lanovia 08

    Flamman mysig helg du verkar ha framför dig.

    Leksi NJUT av tiden tillsammans bara ni två och som jag sagt tidigare ring inte hem för att fråga hur det går. Låt dem höra av sig om det behövs. Annars ringer ni just precis när A kinkar lite också är friden störd.
    Hur mår du annars nu?

    Villemoa har vissst missat inlägget om Ms öroninflammation men ser Leksis inlägg om  detsamma. Vad jobbigt stackars liten.

  • lanovia 08

    Villemoa om du hittat Leksi bland BTflickorna måste du också se till så hon kommer med bland BT-flickorna.

  • lanovia 08

    Nejmen ser där ett mail från Flamman om blommor til Bruttan och det såg jag nu.

    Stort Grattis ialla fall Bruttan och hoppas du bättrar på dig snart. Skönt att maken stannat hemma idag.

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård