Inlägg från: lanovia 08 |Visa alla inlägg
  • lanovia 08

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    *vinkar till Daa* tycker det är så kul att se att du hinner in till oss lite.

  • lanovia 08

    Hvidis vad skönt att bli lite bortskämd så här på slutet, det är du väl värd.

  • lanovia 08

    Jag är ensam hemma nu och skall använda tiden till att skriva en jobbansökan, undrar just hur många jobbansökningar jag skriver om jag sitter framför BT?

  • lanovia 08

    Idag går jag förresten in i v 13, så nu är den mest osäkra tiden förbi. Skönt!

  • lanovia 08
    Norrskensflamman skrev 2011-05-12 11:53:06 följande:

    Fortfarande inga bebisar??

    Blomman Hjärta Jag vet. Och jag vet att du vet. Och du vet att jag vet.
    Jag jobbar frenetiskt just nu för att ligga steget före.

    Jo, vi har exakt en sån försäkring. Ibland funderar jag på om han funderar på det. Det skulle ju onekligen lösa alla hans ekonomiska problem. Om det hände mig nåt alltså.
    Så jag tror det är bäst att vi ser till att hinna före, du, jag, Ingis, Bruttan och vilka fler som vill vara med...


    Trodde knappt jag behövde anmäla mig hit. Självklart är jag med!!!!! Jag skall nog kunna ladda upp med på det ena och andra.

    Om inte annat kan jag skicka in Skruttan när han ligger och sover. Imorse låg hon och bet maken i brösvårtorna, verkade som det gjorde ont. Hehe!

    Nej men serisöt Flamman jag tycker du skall ta till dig det Blomman skriver.
  • lanovia 08

    Ninnis fina fina magen! Börjar bli rädd för att jag inte kommer få se den live.

  • lanovia 08

    Fru Sy vi förstår att din man är bäst och en superbra pappa. Men ibland blir man trött och less även på de bästa av männen. Nätterna är det värsta ett förhållande har att ta sig igenom, båda vill ju bara få sova så att man orkar med nästa dag. Mannen skall orka med att jobba en hel dag, du kan ju försöka sova lite när Orvar sover någon gång under dagen så ja han har väl rätt till viss del. MEN du måste också få sova, även om du får ta största biten på natten så måste ni ju bytas av lite. Bråkar Orvar mycket på nätterna så kan maken kanske gå upp lite tidigare så du får sova en stund ostört på morgonen?  Och när ni kommer till helgerna så är det definitivt hjälpas åt, då måste du får sova för att orka övrig tid.
    Hur gammal är Orvar nu? Har maken varit hemma 10 dagar med er? Märkte han inte då hur jobbigt det var när O skrek flera timmar? Fasiken det är ju det mest frustrerande som finns.  Vi hade ju "kolik-light" på E, irritationen oss emellan var hög ibland då. Inte så att vi egentligen var sura utan det ärju bara SÅÅÅÅ jobbigt att höra på skriket.

  • lanovia 08

    Sitter här framför datorn och har dåligt samvete. Sitter här iväntan på att E skall somna. Som vanligt är jag svintrött och mår illa så här efter middagen. ....Lagom till att köket skall tas om hand. Jag vet ju att maken inte heller tycker det är så latjolajban att ta köket. Hade "gärna" gjort det så han slipper. Få se om vi kan hjälpas åt sedan.

  • lanovia 08

    Vad bra Muggles och Villemoa med pappor som verkligen hjälper till.
    Dagtid har jag verklgien inte mycket att klaga på, på nätterna hjälpte han till det han kunde till en början. Jag vet att jag inte var riktigt lika impad över hjälpen efter att han börjat må psykiskt dåligt, då var han manisk med att han behövde sova eftersom det ju såklart blev värre när han var trött. Då var vi inne i en jobbig ond cirkel.

    Fru sy det är verkligen inte lätt det där med hur man skall fördela jobbet, det är ju som ni säger han måste få sova så han orkar köra till jobbet och sedan jobba. Men som sagt du behöver få vila. Hur går det nu när han är hemma över helgen?

  • lanovia 08
    Norrskensflamman skrev 2011-05-13 12:38:28 följande:
    Trevlig helg på er allihop!
    Imorgon fyller min pappa år så jag ska dit på ... håll i er... här kommer det Förbjudna ordet...: SMÖRGÅSTÅRTA!!!
    Avis, någon
    Något är fel på mig, blir nu djupt oroad!!! Jag blir inte ens det minsta sugen.

    Fick ett mms idag av en kompis på  en utav mina favoritluncher som vi ibland äter tillsammans då maken inte gillar det. INte ens denna lockade mig utan jag blev bara äcklad. Längtar tills mat blir gott igen.
Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård