Inlägg från: lanovia 08 |Visa alla inlägg
  • lanovia 08

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Villemoa tror du kommer bli jättefin på stranden. När är det ni åker på eran lilla tripp?

  • lanovia 08
    Fru Bygg skrev 2011-05-18 14:33:34 följande:

    Lanovia, jag kan torsdag nästa vecka och måndag och tisdag veckan därpå.
    Nu får du ett pussel att få ihop alla tiderna!


    Jag älskar pussel så det skall nog gå bra!
    Då skall vi se om vi kan lista ut lite vad gäller vädret. Vi vill ju som sagt kunna njuta av trippen utan parablyn.
    Hade varit så kul om det gick att få ihop så jag kunde träffa er alla.
  • lanovia 08

    Ninnis håller med dig om att det är tyst från andbeyond. Skulle vara kul att höra hur det går för henne? Men misstänker att hon inte läser här alls just nu eftersom inte svarar på dina efterlysningar. Hoppas hon tittar in här snart.

  • lanovia 08

    Just nu känner jag mig ovanligt uppåt så orkar nog skriva lite. Känner nog att vi hamnat lite väl mycket i ett hemmalunk där vi bara går runt varandra och inget blir gjort. Detta då vi inte fått så mycket gjort just sista 2 veckorna, men innan dess har vi ju hållit på för fullt.
    En del av mig är rastlös och vill bara iväg och jobba. En annan säger till mig att njuta, vi får ju vara hemma hela familjen med lön och bara vara tillsammans. Detta är ju en tid som aldrig kommer tillbaka.
    Men det är så emot hela samhällsnormen att få vara hemma så här. Blir så stressad när vissa i min närhet skall hålla på och i frågasätta och undrar om jag verkligen inte kommer bli uppsagd precis vilken dag som helst.
    Ähh, nej inte som det låter på min chef just nu, sedan kan givetvis allt hända, men det kan det för alla.
    Och jag blir ju inte mindre stressad över att jag är gravid och inte har uppdrag. Vad kommer hända när jag berättar det för chefen. Hon är verkligen kanon så jag tror inte henne om något ont men hon har ju ett företag bakom sig också. Kommer de då kicka mig så snart de får möjlighet för att de inte tror att de kommer kunna få uppdrag åt mig? Enligt typ ALLA i min närhet är detta vad som kommer hända.
    Jag är inte riktigt lika säker, vet att jag sitter på kompetens de kommer behöva även i framtiden....

    Sedan är jag lite mammatrött just nu. Älskar E över allt. Men ibland känner jag att jag skulle vilja få släppa ALLT. Bara gå iväg på dagarna och låta maken ta hand om ALLT. Han är kanon, men han får ju inte någon inblick i hur det är att vara själv. Ok han har varit det i 5v, men det är skillnad mot att ta hand om allt månad ut och månad in. Nu delar vi på ansvaret och jag vill inte det. Jag vill vara med min dotter men jag vill få backa undan lite, det kommer en tid när jag skall ta hand om 2 barn SJÄLV hela dagarna. Just nu är jag orolig för att jag inte kommer orka det. Men jag vet ju att det är ett löjligt sätt att tänka. Jag är absolut svinlöjlig när jag tänker så här. Klart jag kommer orka med mina barn. Jag tycker ju egetligen inte ens att det är jobbigt nu, jag vill bara få känna att jag slipper huvudansvaret en stund.

  • lanovia 08

    Fru Bygg hoppas huvudvärken håller sig borta idag. Självklart är du superviktig på jobbet.

  • lanovia 08

    Ninnis nej de får inte säga upp på grund av graviditet. Det de kan göra är ju att säga upp pga att de inte har något jobb till mig (precis som alla andra företag). Men många har svårt att bemanningsföretag går under samma regler som alla andra de tror att de hantar sina anställda hur de vill. Och det har de verkligen inte gjort med mig.

    Flamman du har fattat rätt och området är forskning och läkemedel.

    Tack för era förstående ord. Jo det är väl så att man blir trött ibland och bara vill slippa undan. Självklart kommer det bli körigt med 2 barn det förstår jag ju. Men det är liksom inte det jag är mest rädd för utan bara att jag inte kommer orka vara själv hemma och ta tag i allt själv. Men jag skall sluta tänka så nu, jag älskade ju att vara mammaledig sist. Och nu skall jag försöka njuta av lyxen vi unnas i familjen just nu.

  • lanovia 08
    Norrskensflamman skrev 2011-05-18 15:34:02 följande:
    Lanovia: du kommer orka. Och vad är det du ska orka ta tag i, egentligen. Du ska vara mammaledig och vara med dina barn. Det är vitsen. Allt annat kan vara till den dan du orkar. Men att finnas där för dina barn, det kommer du orka. ♥
    Ja men det är just det jag är rädd för att jag inte kommer orka med barnen. Men som sagt jag vet tanken är löjlig.
  • lanovia 08

    Ninnis fy för att behöva bli så arg. men bra att du lyckades få honom mållös. Go Ninnis!

  • lanovia 08

    Fru Bygg, fy för att behöva dras med en sådan huvudvärk. Hoppas den inte behöver bli lika illa denna gång som med E.
    Nej det är inte kul att behöva äta tabletter när man är gravid, men måste man så måste man. Står det att de är ofarliga för fostret så får man hoppas att det stämmer. Men jag förstår dig, jag hatar det.

  • lanovia 08

    Då tittar jag in igen, blev några dagars uppehåll. Efter att vräkt ur mig alla känslor  i onsdags så hann jag aldrig in igen. Torsdag och fredag rullade iväg i full fart. Helgen har vi spenderat hos mina föräldrar och i lördags var det bröllop.

    Vi försöker få ihop våra planer tillsammans med solen. HOppas att Ninnis, Fru Bygg och Fru E befinner sig inärheten. Hur ser eran eftermiddag utan nu på onsdag? Och samma fråga går till t.ex. Ingis och Hvidis om ni är sugna på äventyr till Helsingborg.

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård