Inlägg från: lanovia 08 |Visa alla inlägg
  • lanovia 08

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Ninnnis skrev 2011-05-28 11:37:28 följande:
    Nu ska vi bege oss ut i skogen. Vi skulle egentligen behöva städa men vad fasen, om man inte är hemma så ser man ju inte skiten
    Så här vi tänkt några veckor nu, idag går det inte längre. Här måste städas är en sanitär olägenhet att befinna sig  här just nu. Går inget vidare bara, maken städar och jag sitter här...
    Är så fruktansvärt grinig idag, vet inte vad det är med mig men jag känner mig som en tidsintälld bomb som skall till att explodera när som helst. Kanske skulle testa att städa mig på gott humör.
  • lanovia 08

    Sa jag att jag var grinig? gissa om jag blev på bättre humör när vi berättsde om bebisen för makens mormor! grattis är ju väldigt dumt att säga. Däremot var huvudbudskapet från henne att ojoj nu får ni att göra! Jotack svarade jag men nu skaffar vi inte barn för att inte få att göra! jo men hund o 2 barn! Ja, vad svarar man? Klart vi kommer vara sysselsatta men vi räknar med att kärleken väger över.

  • lanovia 08

    Nu sover E o jag skall gå o äta svärmors goda mat. Kurrar i magen. Appropå mage idag har vi märkt att min börjar synas.

  • lanovia 08

    skönt att du blev på bättre humör Heloise.

  • lanovia 08

    Finaste Hvidis förstår att det är jobbigt nu. Trotsiga ungar klarar man sig väldigt bra utan.  Hoppas det lugnar ner sig snart och hon accepterar läget lite bättre. Blir stor omställning för henne, från att vara själv och få all uppmärksamhet till att tvingas dela den.

    Och vet du du gör helt rätt som skriver av dig och klagar lite. Som jag skrev igår så får man för mig gärna vara trött och less mellan varven, det är man vi är ju inga stålmänniskor.
    När jag blir galen det är när folk JÄMT pratar med en jargong som går ut på att det är SÅÅÅ jobbigt med barn och de är bara till besvär.
    T.ex. en fd arbetskompis som dan innan röd dag suckar och säger att nä det finns ju ingen mening med att vara ledig från jobbet längre för man är ju ändå aldrig ledig hemma. NÄ just precis du har skaffat barn så sysselsatt är du för det mesta på hemmaplan. Men mening med att vara ledig och få spendera tiden med sina barn det måste det väl ändå vara???

  • lanovia 08

    Ninnis, sista veckan! Och inte ens det, sista dagarna!!!
    Innan jag glömmer svara dig på frågan, är i v 15 (14+4)

  • lanovia 08

    Hvidis vad skönt att tjejen sovit lite bättre och verkar vara på bättre humör. Sömn är viktigt.
    Nej det är verkligen inte konstigt att de reagerar när de helt plötsligt blir storasyskon och skall dela med sig av uppmärksamheten. Lite bortskämda blir de allt när de är första barnet och helst enama.

    Stackars både E och Batman som åkt på influensan.

    På frågan om svärmormor så har hon 3 barn, svärmor och 2 tvillingar.

  • lanovia 08

    Ninnis, vad mysigt att tvätta Minis kläder. Jag kommer så väl ihåg känslan när vi gjorde det. När de hängde där på stället så små och fulla av hopp om framtiden.

    Vi skall på RUL 28 juni. Längtar efter att få se Krabaten för första gången. Att verkligen få se att det finns en liten där i magen.
    Det absolut värsta illamående och tröttheten har nog börjat ge sig, men sitter ännu i. Jag o maken diskuterade detta igår. Jag försökte påstå att jag mådde så mycket sämre med E, men han höll inte med mig. Han tyckte jag varit mycket sämre denna gång. Och när jag tänker efter så har han nog kanske rätt, men jag minns det sjukt nog som mycket jobbigare med E. Men det kanske var den konstanta hungern som var så tärande då.

  • lanovia 08

    Ja Ninnis hur gick det hos BM?

    Det där med amning är verkligen inte så lätt som man kan tro. Innan E föddes trodde jag det var något som bara löste sig av naturen själv. Men så mycket teknik och övning och smärta som låg bakom innan det verkligen fungerade. NInnis ett tips är att ta god hjälp av personalen på BB, de finns där för att hjälpa till med amningen (och mkt annat).

  • lanovia 08

    Ninnis, vad bra att han ligger åt rätt håll. Då kommer nog fixeringen snart också.

    Klart du inte skall ha dåligt samvete på måndag. Passa på och njut av ledigheten istället. Även om du mår bra kan det vara skönt att få vila sista tiden.

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård