Inlägg från: lanovia 08 |Visa alla inlägg
  • lanovia 08

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Här är jag, tack alla gulliga som frågar efter mig.  Vi har varit  i Oslo och stugan under påsk. Kom hem igår igen men har inte riktigt orkat mig inte här. Orkar inget känner jag just nu, mer än att andas och hålla familjen igång.
    När kvällen kommer så är jag klar att sooooova.
    Har dessutom råkat få ryggskott, mitt första någonsin och jag säger bara FY F... att det kan göra så ont i en rygg!!!
    Nu är jag mycket bättre och kan stå upp utan att proppa mig full med Alvedon men lont gör det och yfta E försöker jag undvika några dagar till.

  • lanovia 08

    Muggles fin mage! Tycker det är så häftigt att det kan få plats två små skruttar där i. Två små skruttar som borde titta ut nu! Komsi komsi.

    Ni andra får bara varsin kram. Jag håller på att krevera av hunger så jag måste ställa mig i köket och fixa middagen.

  • lanovia 08
    Norrskensflamman skrev 2011-04-28 11:21:01 följande:
    Jamen alltså hallå... Jag har bestämt mig för att göra vad JAG vill. Och jag vill omge mig med människor som är snälla med mig, som uppskattar mig, som får mig att skratta och må bra.
    Det finns några såna personer i min omgivning. En del av dem råkar vara av motsatt kön...

    Efter allt som hänt och med tanke på vart min sämre hälft befinner sig, och jag vet fan inte med VEM han är och vad han gör, så tycker jag att jag kan unna mig en dejt med en trevlig, snygg karl som faktiskt inte vill mig illa. Eller är jag helt fel ute?
     Sen om definitionen på honom är kompis, vän, kollega, flirt, eller något annat, det känns rätt oviktigt just nu. Han får mig att må bra. Kort o gott.
    Jag är värd att få må bra en liten stund. Tycker ni inte??
    ABSOLUT!!!!! Det är du mer än värd!!!!
  • lanovia 08

    Muggles och Hvidis, ja nu är det riktigt nära för er båda. Så spännande!!! Trådtrillingar hade varit något.
    4 maj är en sådan dag som "ALLA" fyller på så varför inte klämma in tre till denna dag, det tror jag.

  • lanovia 08

    Idag har vi varit på andra besöket på MVC. Var ganska intetsägande, lämnade ett urinprov sa att jag mådde ok, fick veta att det inte blir något mer besök förrän v 25!!!, det är ju 15v tills dess. Andra barnet då är man tydligen hellugn och inte behov av besök. Jag vill komma dit och lyssna på hjärtljud och se att allt är ok med bebisen.
    Första gången vi får se Krabaten blir vid RUL, det är synd. Gillade att få se Spillevinken när hon var 13v i magen.
    Jaja...
    Det är väl som BM sa jag får lita till hur jag mår. Vilket iof än så länge är mycket bättre än vad jag mådde med E. Spyr inte lika mycket, mår inte lika illa, även om jag gör det. Skönast är nog att jag inte är lika VRÅLHUNGRIG som jag var med henne vid denna tid. *peppar peppar*

  • lanovia 08
    Ninnnis skrev 2011-04-29 09:45:24 följande:
    Det ingår i mina arbetsuppgifter ibland. Eller, det ska det egentligen inte göra men ibland kör det ihop sig och då får jag rycka in.
    Då får du rycka in och läsa förlossningsboken?
  • lanovia 08
    Hvidis 7 maj
    Muggles 3 juni
    Ninnis 3 juli
    Fru Bygg 20 september
    Lanovia 23 november
  • lanovia 08

    daa vad jobbigt med svärmor. Skönt att maken kan jobba halvtid.

  • lanovia 08

    Heloise vad gäller Kap Verde så tyckte vi det var kanon. Det tog 9h att flyga dit, det var väl isåfall ett minus. Men klimatet var skönt, det blåser alltid lite där, så det blir liksom inte kanon kanon varmt även om solen tar väldigt effektivt.
    Jag vet inte hur det går resor dit i september men guiden rekomenderade att man skulle komma dit mitten av oktober till mitten av december. Då var det enligt henne aboslut skönast väder.
    Blåsten där gjorde att man inte alltid kunde bada i havet, för oss vuxna var det bara en dag som det inte gick men för barnen  var det mer att leka vid strandkanten som gällde för det var mycket underströmmar. När man väljer hotell där skall man hålla sig in mot Santa Maria och inte ta lyxhotellet som ligger en bit utanför. Har några kompisar som bodde där och de hade röd flagg vid havet varje dag även fast det knappt blåste för dem
    Värmen var kanon, lagom på land och varmt och skönt i vattnet. God mat, vi hade all inclusive men vi pratade med några som gick in till Santa Maria och åt varje kväll och de tyckte maten var kanon.

  • lanovia 08

    Heloise vad gäller sulky så hade vi precis som Villemoa en paraplysulky med oss. På vissa ställen har ju Fritidsresor så man kan hyra sulky på plats men vi ville hellre ha med oss en egen. Så vi köpte en gammal på Blocket för 350 kr. Tyckte det var bra, då vet vi att hon säkert har en suflett över sig (kan ju vara bra i solen) och priset gör att man kan överleva om något händer under resans gång.

    vad gäller bärselar har vi en som heter Ergobaby, den är väldigt skön att bära med. Lite krånglig att få upp henne i själv när man vill ha henne på ryggen.
    Funkar de selar du tittat på att ha henne på ryggen? Kan vara bra om ni vill ha nytta av selen lite längre, för när hon blir lite äldre är det inte säkert att hon vill sitta vänd mot dig på magen.

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård