Inlägg från: lanovia 08 |Visa alla inlägg
  • lanovia 08

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Hvidis, v 40!!!! Hallå när jag såg dig var du i 7, ok för att du har uppdaterat oss på vägen och jag fattar att tiden gått sedan dess. Men jag tror liksom att du skall vara i max v 17 eller så.
    Men nu är det så spännande nära!!! Ihhhhh!!!

    Bruttan vad mysigt med Blommisbesök.

  • lanovia 08

    Fru sy vad bra att ni hittat en BM som ni verkar så nöjda med. Inte fel att få komma på täta besök även med andra barnet.
    Men jag har börjat lugna mig lite nu. Är ju bara typ 8-10v kvar så skall vi få se Krabaten.

  • lanovia 08

    Den här helgen har vi grävt framför huset, måste tjära om muren så makens familj har varit här med spadar. Jag och min onda rygg har varit på insidan väggarna med E och markservicen. Känns nästan lika slitigt att ta hand om barn och föda 8 pers med mat. Idag var tårarna riktigt nära, jag var svintrött och ryggen värkte efter att ha burit på E, och ungen passade på att trotsa något så innibängen.
    Det mindre trevliga är att vi inte hittade några dräneringsrör, så nu måste vi till att prata med Samfäldheten, hade varit trevligt att få fixat det när hålet väl är gjort. Men så fort lär det ju tyvärr inte gå....

  • lanovia 08

    Läser med jämna mellanrum för att se om någon liten ploppat ut ännu... men nej.
    Väntar med spänning.

    Det är tyvärr allt jag orkar med just nu. Mår sämre än vad jag gjort innan. Men inser också att det bara är att härda ut några veckor så släpper det förhoppningsvis.
    Går in i v 12 idag, så nu är snart den osäkraste tiden förbi.

    Skickar kramar till alla, tänker på er även om jag inte orkar skriva något.

  • lanovia 08

    Hvidis, den låter vänta på sig den lille. BF idag eller hur?
    Jobbigt med din pappa, fick ni tag på medicinen?

    Flamman härligt med uppmärksamhet. Och skönt med lugn och ro på hemmaplan.

    Villemoa spännande med första tanden.

  • lanovia 08

    Fru E skickar stora kramen. Du behöver inte hålla dig härifrån.

  • lanovia 08

    Här har vi just nu jobbiga nätter, inatt var vi vakna 3h. Skruttan har haft feber i 3 dagar, hög sådan men annars pigg och glad. Igår upptäckte vi att hon var väldigt svullen där hörntänderna skall upp. Så feber och ond mun gör inte att hon sover bra just nu. Förmodligen är det väl tänderna som ger febern. Nu är mamma ute och går med henne. Pappa och maken fyller igen vallgraven på framsidan och jag tänkte städa huset. Tråkigt när solen skiner, men vi MÅSTE verkligen. Har precis svalt en Novalucol, guds gåva till de gravida, så nu får jag snällt komma igång.

  • lanovia 08

    Ninnis hoppas du får det bra på kursen. :Är det första tillfälllet? Jag tyckte profylax var kanon. Hoppas det hjälper dig/er också när det är dags.

  • lanovia 08

    Fru sy kan inte råda i bärsjalarnas värld då jag fastnade för bärsele.

    Men däremot har jag ju glömt att svara dig Heloise vad gäller Ergo baby och att selen inte når runt dig. När vi var i affär och kollade på den (köpte på blocket i slut änden) så pratade försäljaren på att det finns en sportversion av den som har längre band. Tyckte han var jättebra om jag skulle bära skruttan samtidigt som jag ev var gravid. Hmmm... högravid hoppas jag slippa bära i sele, men ialla fall kanske kan hjälpa dig om du inte redan köpt sele.

  • lanovia 08

    Muggles, japp Nuvalucol är mot halsbränna.

    Envisa bebisar som vägrar titta ut. Detsamma går för Elvis. Komsikomsi nu småttingarna!

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård