Inlägg från: ingenjörsbruden |Visa alla inlägg
  • ingenjörsbruden

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Det där med hjärtskärande gråt o skrik på natten men verkar inte vara vakna. Jag frågade bvc-sköterskan o enl henne (finns säkert många bud) så var det inget farligt men det var hjärnan som sorterade o bearbetade dagens intryck. Att de blev ledsna ibland var inte likhetstecken med att de inte tyckte om dagens aktivitet. Bara lite overflow i hjärnkontoret......

  • ingenjörsbruden
    Fru Bygg skrev 2011-10-27 11:21:22 följande:
    Ja, hela fem meter!
    De bygger ett supercoolt trevåningsradhus mitt emot vår lägenhet (också hyresrätt, samma fastighetsbolag). Vi kommer att ha en ingång och hall längst ner och sedan har vi de två översta våningarna med en stor takterass på tredje våning. Under oss på bottenplan finns en tvåa med gräsmatta.
    Den ligger verkligen precis utanför vår lägenhet, så det blir inte långt att flytta. Inflyttning i slutet av januari när de är färdigbyggda (det är mitt jobb som bygger dem, så vi kan gå in och tjuvtitta hur mycket vi vill, praktiskt! ).
    Detta är en fyra på 106 kvm, lite större än vår trea på 76 just nu.
    Hahaha det var ju superplanerat, nära o bra! Gött! Lgh låter lyxig o stor!
  • ingenjörsbruden

    Fru Bygg: det är fel på kläderna och provspeglarna!


    Fru E: *piiiiip/boiing.....piiiiip/boink*


    Flamman: för ditt ex *morrar o kör en snabb runda till Norrland o kör över flammans ex OCH backar över honom ett par gånger....speciellt på huvudet som han inte verkar ha någon användning för*


    Blommis: Grupparbeten är PEST! *får utslag över hela kroppen o okontrollerad klåda....brrrrr*


    Ninnis: Diggar dina prioriteringar!


    Heloise: Tackar för morgonens första asgarv! Skulle verkligen vilja se Panzers ansiktsutryck när han fick utskällningen av svärmor samt så skulle jag vilja se hennes min när du berättar för henne vad ni eg hållit på med!

  • ingenjörsbruden

    Var på middag med jobbet igår! Mysigt o gott men det totala betyget drogs ner totalt vid hemgång då jag uppsökte damernas o upptäcker något som er ut som en gammal spya i taket....som hänger lite grann....Kräks
    En av tjejerna på jobbet slutar idag så jag fixade en gigantisk bukett med comtess-rosor (stora rosa med limegröna partier) vita liljor, vita dahlior o så lite grönt, jättefin! Sån bukett skulle jag gärna få av maken! Sen fick kollegan även 3 prydnadspumpor varav jag hade karvat ut företagsloggan/namnet i den största! Blev uppskattat!
    Men jisses så svårt det är att karva ut i pumpor! Iallafall i prydnadspumpor!

  • ingenjörsbruden

    Fru sy: Beklagar sorgen.


    Lanovia: Hoppas att det går bra ikväll trots att det blev kl 19, *suckar o småler....ja se män*


    BS: Cerazett kommer jag aldrig att ta igen, mådde skit o blev deprimerad...bläää. Men syrran har käkat det i flera år o mått kanon, dock varit tvungen att varje år ta ett uppehåll för att få en blödning om året åt minstone.

    Flamman: Ni blir djävligt fina! Ser fram emot foto! Spännande med intro hos vännerna, det kommer att gå galant! Så härligt o mysigt att läsa om allt nykärt! *fröjdas ända in i hjärteroten*
    Kommenterar inte ärkeaset . Visst, lätta att vara efterklok, men det ändrar ändå ingenting.

    Hvidis: Stackars J, hoppas febern gått över. Ojojoj för skrikinferno! Är hon månne för stor för lunchvila när hon hemma hela dagen kanske?
    Mums för kräftor o paj! blääää för kräksjuka på dagis!

    Solde: Stackars Amaretto! Hoppas han slipper operation o att han snabbt är sitt gamla jag igen.

    Ninnis: Hade ngt liknande med flytningarna. Vi höll 2 veckor avhållsamhet o då hade avslaget slutat. Men det kom tillbaka lite efter sexet. Enligt mvc är det vanligt o ofarligt. men börjar det lukta konstigt/riktigt illa o du får feber så sök vård direkt.
    Måste vara underbart att slippa tänka på preventivmedel!
    Kreativ? Jag? Tack ska du ha!

    Villemoa: Så fina godingar du har!

    Daa: Vlka små busungar du har! Hahahaha sno nappen från brorsan....tro tusan han är frustrerad över att inte vara lika rörlig som syrran!
    Har du inte berättat för maken att kvinnor är som masugnar, tar lång tid att få heta, man bör påbörja upptändningsfasen redan på fm om man vill att kvinnan ska vara het på kvällen! Sen kan vi vara heta läääääääänge om vi inte behöver sova så klart!
    Män påminner mer om fyrverkerier.....

    Hemma prioriteras sovandet rätt ofta men vi försöker numera berätta för varandra hur mkt vi eg vill ha varandra, men att man inte orkar. Det upplägget känns ok för oss/mig.

    Blommis: Ibland behöver man kanske ventilera saker som man kanske inte ville, men det kanske kan kännas skönt o vara behövligt. Ni har gått igenom MASSOR! Flammans "vila i det" låter väldigt klokt. Fantastiskt bra argument du hade när sambon föreslog han skulle flytta! Är kommunikationen kass innan så blir det garanterat inte bättre efter seperation o då kan det vara fler involverade.  Du är så klok o jag längar efter din bok! Dagens rim.

    Halloween, jag är kluven, gillar inte eg inte det här godis-tiggandet, dekorerade pumpor var kul idé. Kanderade äpplen....är det svårt? Russinpaket kanske kan vara ngt. Jag har köpt en låda Haribo-godis, inte vårt eget favogodis, men om utifallatt det kommer någon o spögar!
    Älskar att få pynta lite nu i höstrusket, tända ljus o mysa lite extra.

    Här har vi haft fika med min kusin o hennes Benjamin , min lillebror med sambo o lilla Elsa på 4 månader.
    Lyxfrulle med alla pålägg, lyxjuice, kaffe o sen himmabaugad brownie som blev attans god. Leilas recept på hel braspanna! Mums!
    Nu medans loppan sover en stund så ska jag försöka karva i vår stora pumpa. Tänkte mig en glad figur med Bärgarens (fr Bilar)framtänder!

    Fru E: Vi vandrar verkligen jämnsides! Håller dig hårt i handen o bankar med gummiklubban för fulla muggar....kan du inte blåsa i någon störig tuta eller dyl? *kramar*

  • ingenjörsbruden
    passionsblomman skrev 2011-10-28 19:45:12 följande:
    Jaha! Nu ringde en tjej och tyckte att min son borde komma ner på discot som visst är i byn. Sedärja, då får mamman titta på Idol helt själv då-eller ihop med en högst motvillig sambo som är full av spydiga kommentarer och suckar. Då är det bättre han går därifrån. Hoppsan vad mycket chips det blev till mig nu då!

    Och, hur gammal har man egentligen gått och blivit när det är ens SON som stå r och fixar håret för att gå ut en fredagskväll?
    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
    Sötaste o gulligaste blompojken! Hoppas han fick roligt!
  • ingenjörsbruden

    Pumpakarvandet resulterade i ett katt-ansikte, första försöket så lossnade den ena huggtanden....fick bli ett större smail o ngt mindre huggtänder.

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård