• Hvidbrud

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Hörde precis någon son sa: vill man att tiden ska gå långsammare, får man göra allt för att leva i nuet!

  • Hvidbrud

    Soldemor: jag såg att du hade skeivit i tråden, det kunde jag se i mina favoriter, men när jag klickade på länken var där inget nytt inlägg. Jätte konstigt! Kanske dyker det upp senare...?
    Ja! Fika!

  • Hvidbrud

    Lanovia: nä, man kan varken citera, göra roliga gubbar (amdra än :-O typ) radbrytning (måste göras genom att skriva , skriver du ett

  • Hvidbrud

    Grattis Lanovia! Så härligt att allt var fint. Nyfiken i en strut, vill veta vilket kön det är, men det vill ju tiden visa! Jag har en känsla av att der är en h*n!

    Idag kommer e's kusin. Hon ska sytanna i tio dagar. Tror att det ska bli bra. Som en au pair liksom... E avgudar henne och omvänt.
    Nä, nu läcker jag! Får se till lille J!

  • Hvidbrud

    Ih oh ih ih! Ninnis! Bered en väg för mini! Häftigt med känningar! Men han kommer ju inte förrän den 17 de, så det är bara att vänja sig Kramar om! Och hoppar uppochner och klappar händerna!

  • Hvidbrud

    Leksi: kusinen blir snart 17! E fyller två 19 augusti. Hon har varit intresserad av pottan länge, hon har berättat att hon ska bajsa oäeller kissa och då tänkte vi att hon lika gärna kunde få pröva på pottan. Hon fick en stjärna (klistermärke) för det igår och ville ha fler, men det har inte kommit mer kiss idag, fast hon fått springa utan blöja. (lite skit i hörnen får man räkna med )

    Ninnis: du kommer ju gå ner i vikt av att vara gravid! Ladda frysen med mat som är lätt att fixa, för man blir så hungrig, blixtsnabbt av att amma! Snart är det dags!!! Weee! Hinner vist inte fika denna veckan... Men snart komme tjat gärna på besök. Träffade min kusin som bor döäär du bor och hon berättade om hur bussarna kör och hur lätt det är att hitta... Soon bedtime för oss! Kraaaam!

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård