• Hvidbrud

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Blev förresten förälskad i min son igår! Oj vad det bara sköljer över en med kärlek! Tänk att hjärtan kan bli ännu större och rymma ännu en evinnerlig kärlek.

  • Hvidbrud

    Är det till att vara fröken hemlig ..! Blir ju inte alls nyfiken!

    Var på återbesök på bb igår. Gossebarnet gick också igenom besiktningen. Lät sig stickas utan en tår och hade gått upp 70g sen vi blev utskrivna. Det var bra! Nu ska han bara bli härligt rund och go! Han höll mig vaken halva natten, en prutt på tvären och er rap som satt fast. Inte roligt att vara en liten bebis då. Detta ledde till att jag vaknade med en hejdundrande huvudvärk! Blä! Så kaffe och Alvedon och typ 20 glas vatten. Oj, nu vaknar han! Hej!

  • Hvidbrud

    Hej hej! Hoppas att alla har en härlig helg! Jag ligger och myser med prins törnrosa i sängen. Han sover hela dagen för att hålla hov hela natten... Borde sova jag också, men njuter av att ha lilla e hemma och få prata med henne och pussa och gosa. Bedårande är hon min STORA tjej. Att byta blöja på henne efter den lille har blivit en helt annan dimension! Rumpenstumpen! I övrigt mår vi bra! Vikten börjar ticka nedåt, blir lättare att röra sig och såren börjar hela. Och vi simmar i mjölk här hemma!

  • Hvidbrud

    Vilket fint hus heloise! Van till priserna här nere, så var det ju ett klipp! Underbart att få växa upp där, med all rymd och natur. Hoppas dit knep funkar, à woman's got to do what a woman's got to do...!

    Nä, om man inte skulle ta och sova lite framför tven lite?

  • Hvidbrud

    Flamman: bra! (men trist ) *kramarom*

    Barnen sover, regnet porlar utanför. Det börjar gå upp för mig att jag är tvåbarnsmamma och det får mig att sträcka lite extra på ryggen. Man kanske skulle satsa på det där fotbollslaget...

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård