• Hvidbrud

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    De bygger om i vår Ica= ingen mat som planerat aja, det blir nog bra ändå... Tandorikykling med yoghurtsås och ris.

    Daa: du det där med kläder på var dopet nobbade jag också jättemycket över! Det blev tillskar en jättesöt blå klänning från Osaka med små hjärtan på (äkta Ninnis-tyg!) med lite volanger och detaljer som trollade bort babymagen... Hoppas att du hittar något som du känner dig fin i! Kram!

  • Hvidbrud

    Fru sy: så fiiiiint! Får tårar i ögonen! Tack för att du vill dela med dig! Låg han liksom med ansiktet uppåt innan du fick krysta, eller åt sidan?

  • Hvidbrud

    Ingen baby inatt heller, by the way... Tror att han väntar på att bli tvilling, så jag sätter siktet på 21maj nu...

  • Hvidbrud

    Hej bruttan!
    Så härligt att höra av dig! Men fy för feber och sjukdom igen igen! Nä, ner med tempot och se till att bli ordentligt frisk! Tycker jag. Krama om och krya på dig! Svårfar vill jag helst undvika, räcker med svärmor som ri ger varje dag och frågar: inte sjukhus? Bra? Bra? Fast lite gulligt är det ju...

  • Hvidbrud

    Usch Ninnis, det är inte roligt med ont! Vaddå viktuppgång om jag får vara lite självbitter och sarkastisk, hojta när du är 27+, då får du mitt medlidande . Men belastningen är ju anorlunda vid grav, man kan ju inte gå likadant som innan så klart att knät ta lite stryk. Så jo mitt medlidande har du! Kram!

  • Hvidbrud

    Äh, jag har vant mig.... men, guuud så skönt det ska bli att kunna vända sig i sängen utan att vakna och att kunna gå i trappor igen och gå lite längre promenader! Och leka vilda lekar med lilla e! Det saknar jag, att kunna jaga henne och kasta runt med henne! Hon får ju knapt plats i mitt knä längre . Det är ju en övergående smärta som ger något underbart i slutändan, så det är lätt att ta, men nä, övervikt önskar jag inte min värsta ovän! Det försvinner förhoppningsvis fort igen! (hoppas hoppas hoppas!)

  • Hvidbrud

    Inget konstigt meddelande här heller. Blir nyfiken Ninnis!

    Mugglan: Där vardet trångt! Oj vilket tryck det måste ha varit där inne när beda vände sig. Hoppas hen stannar så(fast inte för länge, för nästa steg ska vara UT!)

    Har varit på massage idag. Såå skööönt! Och så dålig kontakt jag har med min kropp, det var länge sen jag dock massage varje vecka och kände den minsta muskelns spänningsmönster! Det var tider det! Life changes och det är ju skönt det också. Har druckit häxblandning av färsk ingefära, citron och cayennepeppar idag. Det var inte gott. Inte särskilt verksamt heller, för här sitter jag fortfarande... Fick reda på att en gammal god god vänninna till mig jobbar som läkare på förlossningen i Lund. Hon jobbar kväll idag, så OM det hade gått igång, hade vi nog åkt dit istället för till Malmös, bara för att! Men det blev nog inget av det. Men det är nästan fyra timmar kvar av idag....

  • Hvidbrud

    Blommis: note till notering: Word! Inte kan man älska någon hel och ack vad ont den insikten gör och hur svårt det är att erkänna! Man måste rämna mitt i tu för att bli hel.

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård