• Hvidbrud

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Brie.... Hmmm.... Alfa alfa.... Hmm...

  • Hvidbrud

    Nej nej. Ingen bebbe ännu! Lovar att säga till! Svullen som en ko i värmen bara... 38+2 idag, samma som när jag snittades med lilla e! Så allt fr.o.m. nu är nytt! (han får gärna komma ut nu...)

  • Hvidbrud

    Muggles. Jo tack! Har precis krupit ner i sängen igen... Trött, stor tung och lätt illamående och diare... Och sur på alla som kör bil... Fyvad jag svor åt bilisterna på väg till dagis idag! Hopas lilla e inte lär efter!
    Tycker att det borde vara dags att föda nu. Satsar också på den tredje maj. Tänk om det blir trådtrillingar! Hi hi!
    I övrigt är jag totalt ego och inne i min egen bubbla och läser era i änlägg och känner med er och komenterar i tanken och hjärtat, men får inte ut det på skrift. Gläds och våndas med er, fina tjejer!
    Nu ska jag sova lite, om nu vattnet skulle gå! Hi hi! Drömmer förlossningsdrömmar hela tiden, som jag vaknar av, så nu hoppas jag på en Heloise-dröm starring J. Depp...!

  • Hvidbrud

    Fru bygg: har själv inte prövat att à moderkaka i framvägg, denna gången har jag den i övre bakvägg och det måste jag säga är skönt! Särskilt nu när han har blivit så stor och stark. Lilla e kunde få in fullträffar i revben och magsäck, nu har jag en krockkudde i vägen! (å andra sidan slapp jag de där pinande nålarna när huvudet står emot bäckenringen den gången...). Ninnnis har i framvägg också tror jag?
    Vi går också hos provar bm. Fick vul i v 9, nup, rul och tul. Och hjärtljud varje vecka från v.34 (men det var ju för att det hoppar som en liten tosse).
    I övrigt tycker jag att idag är en bra dag att föda!

  • Hvidbrud

    Vilket fiiint bröllop! Guud så smal hon var! Hertiginnan av Cambridge-kuren (skämt stulet från Kina-tråden...)
    Hoppas att det inte är migrän flamman. Fy! Annars måste du lova att ta det lugnt och ta hand om dig!
    Går in i vecka 40 i morgon... Iiiihh! Nu ska här snart födas barn!
    Hur många plussökare har vi i tråden? fru e, blommis och ? Är det någon mer på gång? Leksi? Hmm... Hoppas att jg inte har glömt någon uppenbar!

  • Hvidbrud

    Ninnis: har precis varit hos bm: huvet ner, men ruckbart. Inga extraslag på hjärtat och sf mått: 37 och min vikt börjar närma sig den magiska tresifriga.... Bm tror det händer i helgen, jag ska äta aubergin och kryddig mat idag och be maken om en donation... Rajtantajtan har jag inte energi till....

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård