• Hvidbrud

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Lycka till på kursen idag Ninnis!

  • Hvidbrud

    Leksi: nä, här är det lugnt... Har försökt med indisk mat idag igen. Lyckades inte få igång något. Det är bara att vänta...

  • Hvidbrud

    Flamman, inte ska du vara hemlig.... (nyfiken i en strut tittar ut!) Usch, det låter inte roligt att behöva dela hem med isgubben själv. Kramar om!

  • Hvidbrud

    Ingis: in med plyshsoffan i groggs Oden så kan han stanna där! Karslok! Han borde ju ha lärt sig av sina egna misstag förra gången, med hussnickeriet, att det inte går att ha en så sne arbetsfördelning, bara för att han vill prioritera! Grrrr!

    Ingen baby här heller, bara en tung mage som käns som om den håller på att krackelera!

  • Hvidbrud

    Fru sy: vi har en sån här: www.mammashop.se/tricot-slen-lang-elastisk-barsjal-rosa-babylonia.html (men i vinröd) jätte nöjd med den, men anväde den inte så mycket. Räknar med att använda den konstant när Elvis väljer att titta ut, för vi har valt att inte köpa dubbelvagn utan bär honom i selen när lilla e är i sin vagn och ståbräda till lilla e när Elvis är i vagnen, eller var sin (vars en? Lär mig aldrig, svenskläraren-hjälp!) om vi är båda två. Sån är tanken, så får vi se hur det går i praktiken! Som det ser ut nu, gillar han ju att bra nära. He he.

    Bm idag. Lämna böcker på biblioteket kanske låna några till och sova. Det är min plan för dagen. Jo, sy ihop amningskudden som jag sprätte upp för att fylla på igår. Med min sk älskade symaskin som är känsligare än än mig med PMS. Dvs att den la ner all funktion utan anledning bra vid aningen av lite stress... Men idag är det jAG som bestämmer, inte maskinens nyckfulla temprament!

  • Hvidbrud

    Ingis: groggs Oden??!!!?!?? Den här självrättningstelefonen är ju heltokig! Friggeboden ska det ju vara!

  • Hvidbrud

    Väntar på Bm.... Ninnis: om du vill ta en kopp kaffe på stan innan 15, så får du gärna hojta till!

  • Hvidbrud

    Ja, Ingis, det är ett mycket trvligare alternativ faktiskt! Packa alla godingar i vagnen och fylla oss med groggar! Yes! Any time! (men först ska denna ungen UUUT!!!!) pussar och kramar till dig!

  • Hvidbrud

    Det gick utmärkt hos Bm! Sf mått: 38(!) fint hjärtljud, bra urin och jag håller mig fortfarande under 100kg...! Fick bokat in en ny tidnästa vecka, som förhoppningsvis blir avbokat. Men man vet aldrig...

    mätt som en plätt efter limousin-entrecote med gräddsås och potatis. Gott gott gott!

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård