• Hvidbrud

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    He he. Jag äter yoghurt med lillsnäckan. Ingen molvärk längre... Jag väntar spänt på att det ska gå igång och letar efter minsta tecken... kommer säkert gå två v över bara för att jag är så ivrig... *vinkaenttusiastisktrtilldaa* Men jag har bestämt att jag tänker få vattens gång vid tolv idag och ha Elvis på mitt bröst vid fyra. Låter inte det bra? Det skulle bara vara drömmen!
    Har du sovit gott inatt?

  • Hvidbrud

    Så skönt! Ja, man glömmer ju att man vaknar efter ett tag... Och hur de är när de kravlar runt i sängen, kan knapt fatta att jag ska ha en sån liten omobil bebis mycket snart! Min skruttan kom inspringandes med tudden i ena handen och batten i andra (kudde och vatten) och knölade ner sig mellan oss i sängen tio i sex i morse. Oj oj oj vad hon låg och babblade! Hon berättade säkert vad hon drömt om... (i bet it was à plyshsoffa!)

  • Hvidbrud

    Ja, muggles, det är ju idag de ska komma ut. Det har vi ju bestämt! Komsikomsikomsi!

  • Hvidbrud

    Ja, det är inte klokt! Och trotsa och hoppa i soffan och ställa sig i vagnen och busa så mycket som hon bara kan! och hjälpa till att sätta saker på plats och slänga saker i slasken och sjunga sånger. Här går det undan!

  • Hvidbrud

    Varning: i vått och torrt: slemmig flytning! Kan det vara proppen!!?!?! Hoppas hoppas!

  • Hvidbrud

    Nä, ninnis, han håller inte tidsplanen! Men aj vad det gör ont i ryggen- blir helt kallsvettig! Jag lagar lasange, och maken vill ju inte missa el clasico... Han får helt enkelt vänta till i morgon, som vi alla sagt hela tiden!

  • Hvidbrud

    Fru bygg: lilla e hade en sån period också. Fy vad jobbigt det är! Man blir galen! Det går över, men det hjälper ju inte nu. Vi passade på att lära henne sova i egen säng, när vanorna ändå var uppochner. Nu sover hon hela nätter nästan varje natt!

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård