• Hvidbrud

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Fru sy: jag vet bara att en av mina klienter blev igångsatt pga hepatos. Men jag känner inte till hur hennes värden låg, eller så. Hoppas att det inte är någon fara! Kramar om! Han kommer ju inte förrän den 17de, så det är ju ingen risk!

  • Hvidbrud

    Flamman: kramar om. Du anar inte hur glad jag är för att din bästis kommer hem. Nu! Kramar omoch masserar axlar och nacke lite och påminner dig om att andas.

  • Hvidbrud

    Blommis: vore det inte en god ide att starta upp en ny "i vått och torrt" med lite vårtecken och gryende hopp för en ljusnande framtid i TS...? Rimmfrost ÄR vackert. På vintern....

  • Hvidbrud

    Var och hälsade på på jobbet idag! Härligt välkomnande! Kändes bra! Och så skönt att intr jobba där! (även om jag saknar mina fina kolleger!)

  • Hvidbrud

    Har varit hos bm idag. Elvis låg med rumpan ner igen... Busunge! Så nu är vi inbokade till vändningsförsök nästa fredag. Får spela lite mozart igen och be maken rysta mig med sjalen och gå på alla fyra tills dess, så han förstår vad som gäller. Vill han inte vända får det bli att födas med rumpetten först! Blev så glad att höra att det fortfarande är ett alternativ i Malmö! Vill helst undgå att bli snittad denna gången! Men jag tror inte att det ska vara något problem. Själv vände jag mig dagen innan och mina höfter är bredare än min mammas...

  • Hvidbrud

    Godmorgon från en utvilad hvidis! Somnade elva och blev väckt kvart i åtta av min lilla solstrole som sovit igenom hela natten i sin egen säng, klättrat ner själv och kommit in till mig. Härligt. Det får vi njuta av i en månad! Ha ha! Nu är set dags för dagis och sen akupunktur. Och fredag!

  • Hvidbrud

    Åh, så fin han är! Har självklart röstat på lille a! Idag har jag haft första känningen av "mensvärk". livmodern börjar väl bli stark nog nu. Tror på att det bara är tjugo dagar kvar nu, även om ul säger 24... Vi har ett litet dillema här hemma... Vi vet inte vem vi ska låta passa lilla e när det är dags att åka in. Min mamma kan vara här på två timmar. Hon bor i blekinge. Pappa bor runt hörnet, så jag hade räknat med honom, men nu visar det sig att han ska på golfresa den 7de... Typiskt. Batman tycker att hans mamma ska komma hit och bo med oss en vecka, så hon kan passa e och hjälpa till.

  • Hvidbrud

    Behöver jag säga att jag får magsår av bara tanken... Hur tusan ska jag kunna ens få förvärkar när hon är här... Maken förstår inte riktigt att jag kan ha det så... Suck suck suck...

  • Hvidbrud

    Och: välkommen hem lanovia! Låter som om det har varit underbart att vara borta!
    Fru E: nej nej nej!!!! Men jag ger inte upp hoppet innan the red lady is singing the blues eller indianerna har intagit dalen. Så länge de ligger i bakhåll fins det hopp!
    Flamman: kramar om och gläds åt att du har haft en bra helg! Men blir ledsen över att sin man är tvungen att löpa linan ut. Kramar om!!!
    Bruttan: vilken helg!!! Shiit stackars flickebarn! Men så skönt att det bara släpte.
    Ninnis: åh, du imponerar mig med din träning! Shit, när jag var i samma vecka som du var jag sjukskriven och kunde knapt gå! Heja dig! Du ör verkligen Pippi upp i dagen!
    Daa: soloflygning! Snart komme ni in i de nya rutinerna, så blir det lättare ska du se! Hoppas axels hosta har blivit bättre redan!
    Blommis: hur är set med dig? Några nya provsvar? Hur går det med teamet? Tycker att det är spännande, den processen du är igenom nu. Kramar om! Heja dig! När åker ni norrut?
    Kram till er andra, har inte glömt er!

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård