• Heloise

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Tirzas bröder heter Tiger och Timon, Tiger är den verkliga terroristen, Timon hänger bara på

  • Heloise

    Tack för grattis-hälsningar!
    Pappa är hemma men mår så där. Hans njurar är ju dåliga och den nya medicinen har inte riktigt börjat kicka in än.

    Tja vissa får blommor på sin födelsedag, jag fick en prinsessa Iofs har jag ju redan en alldeles egen liten prinsessa, en ganska billig prinsessa Hon vill inte alls sova, och jag ska laga matåt 12 pers på en spis utan ugn och med endast 1 platta, då vill jag itne ha bebbehjälp!

    Ingi: hoppas pappa mår bättre!

    Nu måste jag hasta vidare, det är tyst ifrån sovrumet, kan de månde etyda att E gett upp och överlämnat sin mulliga lekamen till John Blund?

    Puss på er!

  • Heloise

    Hoppas ni får en härlig trådträff! Mugglan: just 1år i USA skulle jag gärna göra men 2år långt. Roddigt med småttingarna också. Lättare när de är i skolåldern. Fast fet finns ju även ngn förmedling som har äldre kvinnor som vill vara au pair, typ hyr en farmor på långsikt:). Spännande ich smickrande att de var så imponerade av dig:), säg det till chefen;). Finfin uppvaktning, presentkort till min favvounderklädes -affär, ska ge mug intill stan för att köpa en ny bh. Mina tuttar har svällt bortom allt sans och vett. Maten vart väldigt bra, folket var på strplande humör och svärmir fuxade en 2år gamnal spis till oss som kommer idag . Ibland är livet himla härligt!

  • Heloise

    Jag röstar på Alice eller Astrid, Eleonora vore fint oxå:) Desiree heter ju både kungens syrra och en kusin, fast det kanske inte spelar ngn roll. Jag tror inte att de haft lätt att väljanamb. De är ju sist ut med barn ich det har fötts massor m orinsessor senaste åren. Norge har ingrid alexandra, belgien elisabeth och eleonore, spanien sophia, holland louise, amelie. Jag har helt klart flr mkt tid hemma haha. Men jag tror inte att det kommer att finnas två arvsptonsessor i samma ålder med samma namn:)

  • Heloise

    Jag hatar att skriva på iphone:( Fin dress flamman!

  • Heloise

    En fråga till er alla: hag har hittat ett jobb jag så gärna vill ha. Ingen kommet anställa en föräldraledig kvunna gravid i v20, men frpgan är om jag ska söka ändå och vara ärlig med att jag fattar att jag inte är attraktiv oå marknaden just nu men att jag inte kunde låta bli att söka eftersom det faktiskt var precis ett sånt jobb jag vill ha. Tänkte att de kunde vata yrevligt om de kunde stoppa mitt brev och cv i en låda och ta fram vid nästa rekrytering? Korkat eller fungerar det?

  • Heloise

    Tji fick vi! Estelle har jag m på min namnlusta m panzer tyckte det lät billigt så jag strök det haha Coolt att gå sin egen väg!

  • Heloise

    Hej!
    Här har det varit  ganska mycket. Först och främst tack så mkt för grattishälsningarna, det kändes bra att fylla 23 puss på erHjärta

    Pappa mår ff inte speciellt bra, hans njurar är sämre igen men vi hoppas på den nya medicinen.
    Magen växer så det knakar, i dag är det dags för rul
    E har börjat säga mamma och pappa( trodde inte jag skulle få uppleva det på måååånga månader ännu) vi är så stolta att vi nästan spricker! På fredag ska vi till logopeden för att få ett mer utarbetat schema för just E.

    Jag kräks ff en hel del och går således inte upp i vikt, lergigian verkar inte hjälpa på mig men det är okej, så länge jag håller mig ifrån kaffe och bröd och äter lite och lätt så verkar ajg klara mig.

    Vi har blivit med akvarium och fick efter bara ett par dagar ett gäng guppybebisar som ligger på tillväxt i babyakvariumet E är helt salig och vill titta på fiskarna hela tiden.

    Vi har nästan bestämt oss för att lillasyster är en Stella men vi har ett par till namn på lager.
    Annars går livet i en jämn ström och jag vill mest sova medan E är inne i en fas då hon typ aldrig vill sova. Tror att det är tand 9 och 10 på g.

    Jag har investerat i PoP pyjamasbrallor, sådana som Villemoa och Ninnis har, ljuvliga!

    Tyvärr har jag fått foglossning i bakfogen, så jag ska till sjukgymnast för akupunktur för första ggr idag. Hoppas att det blir lite bättre iaf.

    Hoppas att alla har en bra vecka och spännande med syskonförsök Ninnis :--)

    Kramkram

    btw jag sökte inte jobbet, sparade dock annonsen. Det var ett statligt verk så jag betvivlar att de skulle anställa mig och en vikarie för mig. Jag ska ju inte börja jobba innan lillasyster kommer. Nåja vad är en bal på slottet?

  • Heloise

    Lillasyster har alla viktiga delar på rätt ställe, långa ben precis som E:). Nytt Bf är 21/7, ska snittas någonstans runt 5-9/7. Livlig är hon tydligen också! Blir helt varm i hjärtat av blotta tanken på en till att älska! Spännande blomman, jag fattar nada, ska kolla på datorn imorgon! Kram

  • Heloise

    Wow Ninnis! Det är ju snart, inte för dig kanske men seriöst så häftigt mini ska få en minime Fru sy: duktiga orvar! Kul med mammahäng:)

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård