• Soldemor

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Häftigt med din musiker, Flamman! Han är rena guldklimpen!


    Min helg blir rätt så lugn. Skall försöka hinna hem så jag kan inleda den med spinning, sedan kanske sortera lite papper eller så, tycker inte att det är något bra på tv ikväll.


    I morgon är jag ledig, så det blir skogen tidigt, tidigt med Amaretto, innan någon hundägare har hunnit dit. Har jag sedan lite tur kan jag få med maken på jogging. Sedan är det väl stora lördagsnöjet tvättstugan som väntar och på söndag har mina konfirmander mässa och sedan har jag ett ungdomsdop - kul!


    Men nästa helg, då åker vi till stora, stora staden i väster för att gå på teater, Biblen minsann! Och så lite, lite Ullared på vägen hem!

  • Soldemor

    Tittar in efter att ha varit datorlös några dagar (men följt så gott jag kunnat på telefonen).


     


    Heja Elise och Muggelbarnen! Och mina varmaste tankar och mentala kramar till Flamman!


    Nu skall vi se vad denna veckan har i sitt sköte när det gäller arbete (förutom att chefen skickar mail med saker hon vill att jag skall göra!)

  • Soldemor

    Flamman: Ja, ja, vi har iaf vår här nere nu, så det så! *plutar lite surt med munnen*


     


    BS: Sicket skit med pannan! Och det finns nog en lag som styr sådan där (Murphy?), för jag har aldrig hört talas om pannor som går sönder när man verkligen har råd till det! Skit och mög för sådant!

  • Soldemor
    BrudSommar2006 skrev 2012-03-20 12:47:36 följande:

     



    Hur är det med kissen?

    Jodå, Skeletto (Nytt namn skapat av Inggis!) äter bra för att vara honom, har faktiskt gått upp till 4,65 kg (Wow!). Varje dag med aptit och inga kräkningar är skönt. Fast han var väldigt brydd när jag skulle tömma två kartonger med stryktvätt som hans uppfödare skall ha (hennes tur att flytta nu). Han blev nog brydd att det var vi som skulle flytta igen, så han hoppade ner och lade sig bestämt på tvären i kartongen, han är lång så han blockerade effektivt alla kläder. Lille Snutt! Får skynda mig att bli av med kartongerna så han inte behöver bli oroad av det. Allt för att förhindra magkatarren!


    Solde var på sitt andra återbesök efter tandoperationen och det blev bakläxa igen. Hon är såå snabb med att stjäla de andras torrisar som hon inte får äta. Men vi behöver inte åka dit ännu en gång, för det såg rätt så bra ut ändå. Men vi kör nog strikt blötmat typ en månad till.

  • Soldemor

    Och var har vi allt folket här idag då? Det är väl inte så illa att ni befinner er i verkliga livet eller så?

  • Soldemor

    Soldemor sitter och stirrar i sin almanacka på allt som är tänkt att bli gjort idag och funderar ut vad som skall göras först. Det är mail som skall skickas, gudstjänster till påsk som skall planeras, telefonsamtal, lite skriverier till vår hemsida och så konfirmander (vi skall bl a ta konfirmationsfotot i dag) och avslutning kl 19 med möte inför vår sommarkyrkosatsning. Bör vara hemma vid 21.30-22.00. Och i morgon har jag bl a en begravning.


    Jaha, vad skall v börja med? Hm, jag tror jag börjar med de där mailen, eller iaf en del av dem.

  • Soldemor
    Syrinx skrev 2012-03-21 12:50:00 följande:
    Skåningar i och kring universitetsstaden som inte har något bättre för sig på lördag kan komma på konsert i domkyrkan och säga hej till en viss Syrinx, förresten.

    Amen, asså, vilken dålig dag du väljer att spela i min hemförsamlings kyrka! När vi är på väg till Göteborg! Jag säger som min lilla gangsterpadda när det är något hon är missnöjd med: "Knorr!"


    Du får faktiskt se till att göra om den konserten när jag är hemma! Så det så!

  • Soldemor

    Syrinx: Jag skall självkart klappa hela ligan från dig! (och av någon oförståelig anledning kan jag inte infoga smileysarna mer, tänk er en katt här!)

  • Soldemor
    Syrinx skrev 2012-03-21 13:14:02 följande:
    Åh, är det din hemförsamling? Vad kul! Men vilken dålig tajming! Jag hade gärna gjort om konserten, men det är liksom inte bara jag som ska vara med... Du kan väl, sådär kyrkofolk emellan, ta ett snack med de ansvariga och se till att de gör om konserten?

    Jo, de lyssnar ju alldeles säkert till mig...


    Det är lite lustigt att det är min hemförsamling, eftersom jag bor tvärs över gatan till den andra, den med ett torn som rätt högt...


    Tack för katten, förresten!

  • Soldemor
    Hvidbrud skrev 2012-03-21 13:17:59 följande:
    Å så vill jag bara säga att jag saknar Villemoa så mycket här inne. Vill ge dig en kram och säga att jag verkligen gillar din stil! Kram!

    ja, var håller den tanten hus?


     


    Och Fru E? Hur går det med allt?

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård