• Soldemor

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Så roligt detta skall bli! Och Caroli blir jättebra, maken kan lätt llämna av mig där och sedan åka och göra något annat (läs: åka till jobbet)

    Så: Espresso på Caroli, det skall jag nog klara av att hitta till!

    Amaretto var jättecool på sjukhuset igår och gosade väldigt med veterinären. Han är glad och pigg, har ungefär samma aptit som vanligt (liten) och har inte gått ner i vikt (4,3 kg. bara två kg för lite). De tog lite blodprov och så är det bara att be till Gud att han får må bra nu! När vi kom hem var han så hungrig att han åt en hel skål med intestinala torrisar, bra!

    På söndag skall maken och jag på ett heldagsföredrag med en utställningsdomare, skall bli spännande!

  • Soldemor

    Heloise: Klart du ska söka, och tipset att ringa först är jättebra! Jag har en kollega som sökte sin första tjänst när hon var gravid och hon fick tjänsten. En av de andra soms sökt fick gå in som vikarie under hennes föräldraledighet. Så bara på dem och visa vilket fynd du är för dem! Kör hårt!

  • Soldemor

    Trevlig helg alla!

    Nu drar jag västerut, dvs hem! Och har ledig helg, minsann!

    Kramen och Kyss!

  • Soldemor
    Norrskensflamman skrev 2012-02-27 19:41:19 följande:
    Jag har lite fler bilder på Facebook, men tänkte att jag delar med mig lite här också eftersom inte alla är på Fejjan.
    Så mysigt det såg ut oc h jag håller med, du ser så avslappnad och lycklig ut! Dessutom har du en riktigt härlig skiddress! Läcker!

    Många tack (även om lite senkommet) för den supermysiga trådfikan i lördags, med ett härligt myller av barn i olika storlekar. Det gör jag gärna om!

    Hvidis: Tack för tispet om blusen, men det verkar vara som förgjort. Den fanns vid Gustav, men bara i pytte-pygmestorlekar, som jag inte har. I Lund är det bara, bara kaniner! Ähh! Fast jakten går vidare!

    I söndags var jag på föreäsning med en utställningsdomare och fick lära mig ett nytt, bra uttryck. För jag åller på med KATTSPORT, det ni! Jag kan se Soldan och Siena i träningskläder och pannband. Så söta de skulle vara då!
    Annars är det lite risigt på kattfronten, Amarettos storasyster dog i söndags. Hon blev sju år, mamma blev sex - och Amaretto fyller fem i april.  *ryser och försöker att inte tänka på det*

    Idag verkar det som om jag är alldeles ensam på expeditionen, vilket iofs inte gör något, för jag har hur mycket som helst att göra och jag får ta telefonen på telefontiden också. Vår kamrer har visst maginfluensa så då kan hon stanna hemma tycker jag.
  • Soldemor
    Klockarbol skrev 2012-02-28 10:06:58 följande:
    Då vill jag åsså komma och fira vår!

    Hos er kanske det inte gör så mycket att jag fortfarande går runt med en stor "lurad, korkad & patetisk"-skylt runt halsen?

    Nae, i mitt huvud händer inte alls märkliga saker... Det tog exakt 9 sekunder innan jag hade flera "bra" anledningar till att radera mitt inlägg -
    1) Vem är väl jag att bjuda in mig själv? Skämmes!
    2) Vem ska ta hand om djuren hemma? (det löste jag ju redan innan vi skaffade smådjuren... men ändå)
    3) Hur ska jag hitta???
    4) Undrar om dom vet att jag röker eller om dom kommer att peta på mig med eldgaffel när de upptäcker det?
    5) Tänk om jag börjar gråta?

    Jag ska nog återgå till min statistik istället...

    Pöss på er!
    Kyss
  • Soldemor

    Griftetalen blir absolut inte bättre för att man häller cola i tangentbordet, även om det är light!
    Bara så att ni vet...

  • Soldemor
    passionsblomman skrev 2012-02-28 11:47:43 följande:
    Solde, jag tycker du ska pröva med lite sprit istället. Då blir det nog drag i griftetalen. Cool
    Tack för tipset, det skulle nog kunna blir hur spirituella (ha ha!) och kreativa gritetal som helst. Fast jag skulle kanske få problem att köra hem. Å andra sidan skulle det ge lite arbete till understimulerade kvällstidningsjournalister. Man måste ju tänka på sina medmänniskor
  • Soldemor

    Blev inspirerad att skaffa en saftcentrifug också, bl a för att det är så galet dyrt att köpa morotsjuice! Vi hittade en på Lidl som var billig. Men jag tror vi måste gjort något fel, för det började lukta bränt och den blev hemskt varm. Så nu vågar inte maken använda deno och den bara står där, trist!
    Någon som har en tanke om vad som är fel (för jag misstänker starkt att det var något maken gjorde, fast inte om man frågar honom, förstås!)

  • Soldemor
    passionsblomman skrev 2012-02-28 14:24:52 följande:
    Hvidis, här:


    ">

    " target="_blank">



    En följeslagare i mitt liv sedan den skivan släpptes.

    Klart du måste ha fjädrar och paletter! Aleta har dansat "magdans" i massor av år, så det blir bra komplement med fjädrarna!
    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
    Oh, den är bra, har dansat helig dans till den!

    Nu tror jag att jag har hungriga pälsar hemmaKatt, skall dra ditåt och försöka ladda för lite styrketräning i kväll. Är egentligen rätt tråkigt, men det finns inget bra konditionspass i kväll. Och styrketräning är ju bra det också, sägs det. Jag vet ju det, det fanns en tid på andra sidan studierna då jag körde styrketräning tre gånger i veckan och det gav resultat. Men det var på ett annat gym, i en annan stad och som sagt, i en annan tid.

    Det blir kattsportsaktivitet i Göteborg i maj, i Volviahallen, om någon vill titta in och säga hej och klappa katt!Katt

    Kyss till alla, ha en god afton!
Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård