• Ninnnis

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Hej tjejer!

    Jag inser att jag har en hel massa att läsa ikapp. Har mycket på jobbet också men jag ska försöka kombinera det

    Vi har haft en härlig helg i Småland med passning av systerdottern, besök av bästisen med sambo, middag hos moster och umgänge med bror och svägerska. Min bror och hans sambo följde med oss ner igår och stannar tills imorgon (tror jag). Jag passade på att kompa till kl.11 idag, perfekt tid att börja på en måndag

    Idag firar jag och maken 12 år. Dessutom är vi halvvägs till Mini (20 fulla veckor) Hjärta

    En massa kärlek och kramar till er alla på alla hjärtans dag!

  • Ninnnis

    Nu har jag läst ikapp men hinner inte kommentera. STORA kramar till Blommis, Flamman, Bruttan, Fru Syu och alla landra som vill ha.

    Lanovia, jag håller en liten tumme...

    Min bror med familj kör hem idag istället, så jag och maken blir ensamma ikväll. Eftersom han är lite krasslig ska vi ska fira 12-års dag/alla hjärtans dag med pizza och soffmys

    Hoppas ni alla får en trevlig kväll, var ni än befinner er.

  • Ninnnis

    Leksi, vad tråkigt med bråk

    Lanovia, bra beslut att stanna hemma hos dina älsklingar. Jobbigt att du är så trött.

    Ingis, spännande med LCHF! Och gulligt med klubban  Jag fick också klubba igår, fast den snuskiga varianten

    Flamman, ett steg framåt lät bra. Stiltje är kanske bättre än turbulens i alla fall? Kram!

    Blommis, att du är klok och borde jobba med människor visste vi ju redan Men din terapeut (?) verkar vara en särdeles bra kvinna. Hoppas du snart har huvudet ovanför vattenytan igen. Och herreminje vilka söta hundvalpar! Det kanske är precis vad du behöver?

    Hvidis, det där glukostestet verkar inte vara något vidare... Skönt att allt såg bra ut i alla fall! Puss på dig också

    Vi fick veta idag att försäkringsbolaget (IF) gör ett undantag och tar kostnaden för byte av växellåda, trots att bilen har gått 160 mil för mycket!  Det innebär att vi "bara" behöver betala självrisk på 5000 kr istället för 17000 kr som reparationen skulle kosta. Det trodde vi aldrig!

    Nu kan vi med gott samvete åka till Lanzarote nästa fredag. Resan kostar bara 8000 kr för oss båda, så man kan nästan säga att IF betalar vår resa

  • Ninnnis

    Fru E, där var du ju! Jag har saknat dig Hoppas du hinner med dig själv också mitt i allt fixande?

    Fru Sy, det är inte ett dugg konstigt att du tappar sugen! Jag hade blivit tokig för länge sedan om jag hade varit sängliggande så länge. Kram! 

  • Ninnnis
    lanovia 08 skrev 2011-02-15 11:07:46 följande:
    Men så skönt att komma iväg till Lanzarote. Det är ni väl värda! Och halva graviditeten! Ihhh!! Jag blir fortfarande så himlans glad när jag tänker på att du är gravid.


    Jag tror inte vi har SBM, men det kan vara värt att kolla. Vilken TUR att maken såg E direkt i trappan!
  • Ninnnis
    Hvidbrud skrev 2011-02-15 14:25:18 följande:
    Vilkar till Ingis gröna plupp. Jag somnade visst i soffan... Jo, tack allt bra himma. Till och med rajtantajtan har kommit igång. (men jag är lite motvillig, för ibland är jag så jäkla öm i symfysen) Valentin bojkottade vi. Vi firar kärleken varje dag istället! (någon som hör stråkkvartetten gnisla illa i bakgrunden? ) Lilla e är så stor. Babblar på, säger orden rätt en gång, sen använder hon en slags förkortning. Så vi talar i koder här. Pippi och teletubbies (pipa å tabbetta) ska det vara hela tiden nu. Och bilar... Bilar bilar bilar bilar... Tuttarna är också väldigt intressanta igen. Men mest för att stoppa saker i. Vantar och bilar såklart. Hon är bara världens gosigaste lilla finaste tjej, tycker jag, helt opartisk. I morgon kommer min mamma och hon ska passa henne på kvällen när vi ska på föräldrarmöte på förskolan. Rektorn ska prata om förändringar på förskolan. Ska bli intressant att se vad som ska hända. Tand nr 7 och 8 är påväg. Fortfarande bara två risgryn i underkäken... BVC på torsdag med vaccination och test och hela faderullan. Så vi har övat på att gå i trappan lite.
    Gulliga, fina lilla E! Och skönt att det är bättre himmavid
  • Ninnnis
    Norrskensflamman skrev 2011-02-15 13:15:29 följande:
    Måste garva mitt i allt elände... Tja, efter min sväng ute som singel i fredagskväll så fick han panikångest och bröt ihop fullständigt och insåg väl att han inte är redo att släppa mig ännu antar jag. Om två veckor ska vi till läkaren... Men mycket kan hända innan dess...

    Han har DEFINITIVT en STOR JÄVLA BUGG på hårdisken. PLUS elakt VIRUS!!!
    Hmm, varför är jag inte förvånad...? Finns det inget vaccin som hjälper? Eller kan man bli immun?
  • Ninnnis
    ingenjörsbruden skrev 2011-02-15 13:08:43 följande:

    Härligt med klubba av äkta vara....det ger inte så många kolhydrater tror jag heller...


    Nej, mest protein tror jag

    (sorry, kunde inte låta bli...)
  • Ninnnis

    Nej men är det sant, Blommis!? Så underbart!  Den lilla krabaten kan inte få ett bättre hem. Och jag tror som sagt att det är perfekt tajming för dig. Åh vad jag hade velat vara en fluga på väggen när Blompojken får veta!

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård