• Ninnnis

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Ingis, vad jobbigt med systerdottern Jag minns att du berättade om henne när vi träffades hos Fru E, jag har tänkt att jag skulle fråga hur det går för henne. Hoppas det går bra den 8:e. Jag håller tummarna.

    Lanovia, hoppas ni kommer iväg!

    Jag hade tänkt träna men huvudvärken vill inte ge med sig så jag skippar det. Åker och hämtar min lagade telefon och istället och sedan vovven på dagis. Kanske jag kan smita inom någon rolig affär på vägen hem... Maken är hemma och städar och har lovat att laga kalops Jag vet inte om jag håller på och boar, för jag vill helst bara vara hemma hela tiden...   

  • Ninnnis

    Fru Bygg, stackars dig som mår så dåligt! Mådde du lika dåligt när du väntade E? Stor kram!

    Ingis, jag håller med Villemoa om att du är en underbar syster

    Blommis, lilla pluttevovven, så söt man kan vara! Hjärta

    Huvudvärken lättade framåt kvällen så jag motionscyklade en mil framför tv:n Jag är så glad att jag dammade av min gamla motionscykel, så himla smidigt!

    Jag "råkade" förresten köpa en Beatles t-shirt i pyttestorlek på vägen hem

    Nu ska jag snart joina krassliga maken i sängen, ska bara kvällspromenera vovven först. Han var förresten helt SVART när jag hämtade honom på dagis, han och hundbästisen hade härjat ordentligt i hagen... Nu är han duschad och fin igen.

    Kram på er!

    Flamman förresten, hur har det gått med tankarna?

  • Ninnnis

    Flamman, vad glad jag blir över att ni har pratat ordentligt och kommit till någon form av förståelse. Jag hoppas ni får ha det lugnt och drägligt fram till den 4/3 och att det bara blir bättre efter det. Kram på dig!

    Lanovia, vad skönt att ni har fått sova alla tre. Tråkigt med indianerna. Håller tummarna för nästa gång!

    Blommis, har Blompojken fått brevet än? Visst var dte på lördag du skulle åka och hämta honom? *iihhh*

  • Ninnnis
    Norrskensflamman skrev 2011-02-17 10:30:41 följande:
    Har ni kallt söderöver i landet
    Vi har -28. Så här har det varit i flera veckor nu. Börjar bli less. Går förbannat mycket pellets !
    Då förstår jag att ni kastar på några extra skopor på bastustenarna Söta lilla K ♥
  • Ninnnis
    Norrskensflamman skrev 2011-02-17 09:47:14 följande:
    Jo, men det krävdes drastiska åtgärder och ett blottande av de allra mörkaste, svartaste sidor hos honom framför allt, men även hos mig, att han fick ramla långt, långt ner i sitt svartse inre för att få honom att bryta ihop och börja prata om vad han EGENTLIGEN känner. Men plötsligt händer det...
    Är det inte ofta så, att man måste ner och slå i botten innan man kan börja simma uppåt mot vattenytan igen? Jag tycker dte låter som en utmärkt idé att åka iväg bara ni två. Om han kan uppföra sig tills dess, alltså.
  • Ninnnis
    Norrskensflamman skrev 2011-02-17 10:42:43 följande:
    På nåt sätt känns det som att för att läka de sår som finns i vår familj så är, förutom läkarhjälp och nödvändiga mediciner, rätt väg att gå att vara tillsammans familjen. Ägna oss åt varann. Som när vi var iväg på slalomhelg förrförra helgen med ungarna. Och nästa helg jag o maken. Förra helgen var vi också bara varit tillsammans familjen. Det finns nog en läkkraft i det också, som är underskattad. Så länge man inte bråkar o gormar förstås.
    Abslout! Du är så klok (som vanligt)
  • Ninnnis
    Norrskensflamman skrev 2011-02-17 10:45:12 följande:
    Ja jag hoppas också astt han håller sig i skinnet tills dess... Nu har han iaf ringt och bjudit hem mig på lunchen och håller på att förbereda den.
    Heja! Låter som ett klart steg framåt i alla fall. Kram!
  • Ninnnis

    Blommis, åh! ♥

    Min kollega undrade just varför jag snyftade till och hade tårar rinnande nedför kinderna... Vilken mamma du är. Vilken lycka för Blompojken. Och vilket liv ni har framför er med den alldeles nya familjemedlemmen.

  • Ninnnis

    Blommis igen. så du ska till Piteå? Jag fick för mig att det var i Halland du skulle hämta vovven. Men ni kommer att få en mysig resa ihop, du och skrutten

    Vi har en BIA-bädd till vovven, med extra dyna och filt i. Han gillar när det är mjukt, varmt och ombonat. Han har faktiskt aldrig biti sönder något hemma. Nu var han iofs inte valp när vi fick honom, valpar har ju en större tendens att tugga. På dagis däremot har han bitit sönder en hudbädd. Och igår hade de satt honom i en box med skinnfåtölj (i tillägg till bädden), den blev inte långlivad... Jag tror han ska visa sin på styva linan inför dagiskompisarna ibland.  Plutten.

    Jag märker att jag går igång ordentligt i ditt hundköp, Blommis

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård