Inlägg från: Norrskensflamman |Visa alla inlägg
  • Norrskensflamman
    muggles skrev 2011-04-12 14:27:59 följande:
    Flamman: det gör mig ont att läsa om ert förhållande, som oavsett anledning  (diagnos el annat) är destruktivt. Jag har själv haft ett destruktivt förhållande och det finns nog inget som är svårare att komma ur... Jag varken har råd att komma med el tror att du är redo för att höra dem så jag skickar bara lite medkänsla!
    Tack. Hm, jo, jag vet. Samlar kraft.
  • Norrskensflamman
    Ninnnis skrev 2011-04-12 13:22:43 följande:
    Det är inte ett dugg konstigt. Har du möjlighet att mysa lite extra med tjejerna ikväll? Knyt handen om ditt halsband och påminn dig själv om att du är värd all kärlek och respekt. Och att må bra.

    *kramar hårt och stryker bort sorgsenheten från din panna*
    *fingrar på halsbandet*
  • Norrskensflamman

    Leksi; jag har också röstat på er superfina kille

    Kram till alla fina tjejer i tråden!

    Hinner inte hänga här så mycket idag, massor att göra på jobbet.

  • Norrskensflamman
    Ninnnis skrev 2011-04-13 07:56:27 följande:
    Jag inser också att det vid en eventuell andra graviditet inte kommer att vara lika lätt att få tid till vare sig träning eller vila, så jag försöker verkligen njuta nu. 
    Du gör helt rätt Ninnis. Passa på nu  och njut!
  • Norrskensflamman

    Tack för er omtanke. Egentligen så är jag inte ute efter att nån ska tycka synd om mig. Jag har ju ett val... som jag måste göra själv. Men er stöttning, oavsett vad jag beslutar mig för, betyder enormt mycket.

    Ni behöver inte vara oroliga för mig, jag fixar det här på nåt jäkla sätt. Rent känslomässigt har jag tagit ett jättekliv bort från min man, det gör att han inte kan såra mig på samma sätt som tidigiare, endast genom barnen då i så fall. Jag är medveten om att det förmodligen kommer bli nästa steg Men då jäääääää...... Om inte förr så DÅ vaknar lejoninnan i mig!!!


     

  • Norrskensflamman

    Hvidis, ta inte dit svärmor om du känner så där. Låt mamma din ha jour, två timmar borde räcka. Ha en reservback up på närmare håll ifall det blir kris och ilbråttom. Finns det ingen som skulle kunna funka i er närmaste omgivning? Gulligt av Ninnis att erbjuda sig t ex! Men så är hon ju också världens bästa Ninnis

  • Norrskensflamman

    Villemoa: Grattis till Ellie 5 månader Och tack för den fina låten. Älskar den

    Bruttan och Blomman: Hjärta tebax!

    Fru Sy, slempropp JA, sen kan det gå ett tag, dagar, vecka jag minns inte. Men hela din kropp förbereder sig nu för att ta emot filuren Orvar!

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård