Inlägg från: Norrskensflamman |Visa alla inlägg
  • Norrskensflamman

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Heloise: Härliga, gulliga, underbara Elise. Hon är helt berättigad att stå i centrum för all uppmärksamhet. Så underbart att höra om hennes framsteg. Vilken fightertjej

    Hvidis: 75H?!?! Jösses... Jag kom upp i B eller liten C när jag var gravid... Och jag kände mig som Dolly Patton, förlåt Parton   MEn så bra att du lyckades hitta en då i rätt storlek och till så bra pris

    HURRA HURRA på Grodans 1-årsdag {#emotions_dlg.flower}{#emotions_dlg.flower}{#emotions_dlg.flower}HjärtaHjärtaHjärtaNalleNalleNalle  Stora, duktiga tjejen

  • Norrskensflamman

    Skorna kostar 800 spänn. På tok för dyrt. Men jag har provat dem och de är sköööna. Tror jag måste slå till på dem i alla fall...

  • Norrskensflamman

    Men gud Ingis Så flitig du  är med blommorna!!! En riktig Flitiga Lisa

    Låter helt absurt för mig med plantering och frösådd... Vi har stora snödrivor kvar här, även om det smälter undan rätt bra om dagarna.

  • Norrskensflamman

    Hvidis, jag vet inte hur det känns när vattnet går av sig självt. På mig tog de hål på hinnorna båda gångerna... och då kändes det blött o varmt, som att man kissade på sig.

  • Norrskensflamman
    Soldemor skrev 2011-04-19 12:37:09 följande:
    Vad är påskledigt? Hmm, tror jag har hört ordet någon gång långt bak i tiden...
    Innan du blev präst va?!
  • Norrskensflamman

    Brieost?!?!?!  Säger som Ninnis, måste bero på leverantören

    Lanovia, söta lilla E som åker skottkärra ♥

    Jag säger bara: Renköttsoppa!!!!! Mmmmmmmmmm... go'middag idag!

    Ang situationen på mitt jobb så vet ingen nåt. Ingen sitter säkert, alla hänger löst... Jätteoroligt

    Måste berätta om T:s reaktion när jag berättade om vad som hänt brorsan och svägerskan med skotern, att de hade kunnat drunkna och dö och hur farligt det är att vara på isarna nu.
    Hon blev först förskräckt, och menade på att "tur att de överlevde, de hade ju kunnat döööö" Men så funderade hon och så säger hon så där snusförnumstigt : "Men mamma, B (svägerskan) har ju faktiskt levt väldigt länge. Hon är ju hela 58 år ju."

  • Norrskensflamman
    Leksi skrev 2011-04-19 22:16:48 följande:
    Fy Flamman så jobbigt!! Rynkar på näsan När får ni besked? Inte ska ni behöva gå med ovissheten över påsk eller?

    Vilken grej med skotern då! Förvånad Shit pommesfrites! Att de klarade sig! Och vilken tur som du säger att inga barn var med!

    Menar du typ såna här:
    Ja!!! Typ såna. Med eller utan snörning. Var hittade du dessa?
  • Norrskensflamman

    Leksi: känner så himla väl igen det du beskriver, den där tröttheten som gör att man bara vill gråta, gråta, gråta.
    Jättebra av dig att du tagit tag idetta NU och går till psykologen. *klappar på axeln* Lyssna nu också och gör din hemläxa. Det är helt nödvändigt att du tar hjälp!!    Svälj stolthet, jantelag, duktighetsjäkeln som sitter på ena axeln och be om hjälp, annars kommer du inte orka!! Lille A kommer det inte att gå nån nöd på om han får vara med mor eller farföräldrar några timmar på helgen. Däremot kommer han må sämre om hans mamma går in i en uttmattningsdepression... Så stor kram på dig käraste vännen ♥ Vill du så går det bra att inboxa mig!

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård