• Villemoa

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Flamman: Ååh vad mysigt att få träffa hela Daa-familjen!! Hade vi bott närmre varandra hade jag kommit farande som ett skott!!

  • Villemoa
    Norrskensflamman skrev 2011-08-04 21:18:59 följande:
    Ninnis; Jag vill!!!

    Villemoa: Ja, och hade du inte bott så himla ocentralt här i landet så hade jag kommit till dig redan ikväll och surrat bort en timme el två istället för att sitta här och dricka vin och hulka mellan tårarna.


    Hoppas att du snart kan komma ända hit ner för att surra bort en hel helg! Då kan vi dricka vin så kan jag gråta med dig, i vått och torrt du vet!

    Och du, du kommer vara så jävla snygg i din outfit. Med eller utan bitiga lår!!
  • Villemoa
    Norrskensflamman skrev 2011-08-04 21:23:52 följande:
    hehehe,,, min väninna har varit i grannstaden där Barnens hus finns och fixat ett stycke rött pistolhölster och en revolver åt mig. Maken hennes insisterade på att jag dessutom skulle ha en minirevolver i ett strumpeband OCH knallpulver
    Jag kommer vara som ett litet stycke dynamit på den där festen
    Du är redan ett litet stycke dynamit
  • Villemoa
    Heloise skrev 2011-08-05 11:25:00 följande:
    Det är bråda dagar här, imorgon är namngivningsfesten och jag ska göra potatissallad på 15kg pot, skiva 10kg dubbelmarinerad fläskytterfilé och stryka en jävla massa lakan och göra örtagårdssås och en massa andra saker som jag har glömt just nu. Elise är arg på mig eftersom jag itne har tid med henne, men snart kommer bästa svägerskan och underhåller henne.

    Kram till er alla!
    Jamen just det, namngivningsfesten är ju imorgon!! Grattis till lilla skvätten och hoppas att ni får en underbar dag! Du får komma in hit sen och berätta hur det var!
  • Villemoa

    Flamman: texten passade på pricken in på slamkryparen! Ut med det bara, det är bra att vara arg då och då för att få rensa lite i systemet. Den största kramen till dig! <3

    Hvidis: åh en huvudfoting, duktiga lilla E!! <3 Hoppas hörntänderna kommer snart så hon slipper ha ont, och att hon kryar på sig!

    *vinkar till Klockarbol*

  • Villemoa
    Heloise skrev 2011-08-09 17:34:10 följande:
    Nu finns det lite kort för er i mitt galleri på Elise och lördagens festligheter. Har ajg glömt någon så hör av er så lägger jag till
    Jag kommer inte in på ditt konto Men är det bilderna du la upp i vår grupp på fejjan så har jag ju redan sett dem!
  • Villemoa

    Daa: vad bra att du ringde läkaren och blev sjukskriven så skäggmannen kan vara hemma! Hoppas ni snart kan reda ut det hela så du får sova! Stor kram!

    Flamman: stora, stora, stora kramar till dig!! <3 <3

    lanovia: <3 lilla E som ska börja dagis!

    Ninnis: <3 lille Mini som växer på sig!

    Blommis: vilken jävla kompis din systerdotter har!! Skrikandes  Har inga kontakter men jag lovar att hålla utkik!

    Fick också presenten från BT, fattade först inte vad det var

    Idag började Moa dagis igen, de har gjort om på hela dagiset och numer har de mer åldershomogena grupper. Moa har fått byta avdelning, till den bredvid hennes gamla, så hon känner väl igen den. Vissa pedagoger och barn har fortfarande semester så det är lugnt och skönt den här veckan. Perfekt mjukstart för henne som tycker förändringar är lite läskiga.

    Många kramar till alla!!

  • Villemoa
    Heloise skrev 2011-08-09 17:48:51 följande:
    Kommer du in nu då Villemoa?
    Nä, men jag har ju redan sett de finfina bilderna!

    Största kramen till dig också som bråttas med så många tankar! <3
  • Villemoa
    Heloise skrev 2011-08-09 18:31:37 följande:
    men va f-n
    Visst är det irriterande! Stor mening med att göra sekretessinställningar när de ändå inte funkar! Jag har haft samma problem länge. Tydligen har man som plus-medlem kunnat göra alla finesser men de skulle ju ta bort betalningen för att bli plus-medlem och att då alla kunde bli det. När jag mailade supporten i höstas fick jag som svar att jag skulle ge mig till tåls för snart skulle förändringen gå igenom, har inte sett röken av den än.....
Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård