• Villemoa

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Syrinx, nämen fyy så hemskt! Stackars lokförare! Men vilken horribel kommentar på Facebook!! Förvånad HUR kan man kläcka ur sig något så urbota dumt?!?
    Hoppas det går bra på djursjukhuset, håller mina tummar och tår!

    Ninnis, vad skönt att ni fått sova lite iaf. Ventilera du med bvc-sköterskan, de brukar ha goda råd. Vet du, har funderat på varför det strular vissa gånger för dig och andra inte. Kanske är så att mjölken inte kommer så snabbt som han vill precis efter utdrivningsreflexen? Så var det för Ellie ibland och då släppte hon och skrek, tog tag igen, släppte och skrek osv. De har ju sina perioder de små liven när de kräver mer mat men att tuttarna inte riktigt fattat galoppen Vet inte men det var bara en tanke. Hoppas du får nåt klokt svar från bvc! Kram

    *vinkar till start september* Ja, snart är det dags för dig! Smygläser er tråd lite sporadiskt sådär men jag vet att du ska ha en liten snart

  • Villemoa

    Blommis; BRA att du sa ifrån å det skarpaste! Den typen av "skoj" kan man ju klara sig utan! Demon Vet inte hur många gånger jag gått bananas typ när ungarna i skolan kallar varandra "jävla damp-barn" eller liknande uttryck! "Vaddå, det var ju bara på skoj" får man då till svar....
    Och på tal om nåt helt annat; vad gott det låter! *slurp*

    Ninnis; jaa du, tänk om det följde med en bruksanvisning. Det vore grejer det   Vad fina ni är du och Mini!

    Fru Bygg; vad skönt att allt såg bra ut! Bra att du stod på dig också!

    lanovia; ha det så underbart i Oslo!

    Syrinx; vad skönt att allt är bra med kissen och att det inte var tumörer!  

  • Villemoa
    passionsblomman skrev 2011-09-01 13:00:07 följande:
    Flamman, jag undrar som EA gjorde nyligt: vem finns som kan vara närvarande och stötta dig from nu? För jag tycker inte att du i någon utsträckning alls bör träffa honom ensam.  Har du rekat för eget ombud, så du är redo när han drar igång? Ifall han nu gör det menar jag? Har du ringt polisen och anmält att du har hotats av honom ett flertal gånger (för du inser att det han säger om att då ska du aldrig få se barnen mer, är ett hot va?) och har du anmält att det föreligger risk för egenmäktigt förfarande med barn alternativt kidnappning? För Flamman, det är människor som tidigare älskat och levt med varandra som gör sådana saker mot sina barn och den de fått dem med.  Kontakta folk i förväg!

    Och du-om han stämmer dig så är det så att all framtida kontakt ska ske via era två ombud. Det hade kanske på ett sätt varit lite skönt...
    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
    Skriver under på vartenda ord! Tycker också du ska polisanmäla för om han kommer med såna här hot nu vad kommer han att komma med sen? Fy fan alltså vilket rövhål han är!! Många kramar till dig Flamman!
  • Villemoa
    passionsblomman skrev 2011-09-01 22:04:48 följande:
    Dfk, ja för du vet ju verkligen vad du talar om-lyssna noga Flamman! Tänk, vad korkad jag var för en tid sedan, då jag blandade in Villemoa i din yrkesverksamhet Dfk, Hon är ju för bövelen Svensklärare! Det är ingen hejd på min förvirring.

    Flamman, vem har du i din närhet? Vilken tjej vet att ett tomt mess betyder "ring polisen"? Vem kan du sova hos om något händer? Har du en väska packad? för jag tror verkligen att den här mannen i det läge han är nu, kan få för sig PRECIS vad som helst. Nu när han ser saker glida sig ur händerna och kanske får vad tokspel som helst. Det är ju inte så att han betett sig samlat hittills, så vad gör han om han känner sig riktigt trängd och arg?
    Usch! Jag blir orolig.

    Och du-NÄR du träffar honom, se för Guds skull till att barnen är någon annanstans! För vad du än tycker att de har rätt att träffa pappa osv, så ska de inte utsättas för det här. De har hört och sett nog.
    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
    Ja fy, jag blir också orolig! Får en klump i halsen och tänker att det är helt overkligt!

    ps kommer också ihåg när du blandade ihop mig med dfk, jag fattade ingenting ds
  • Villemoa
    dfk skrev 2011-09-02 09:41:37 följande:
    Är det någon som har haft kontakt med Flamman/telefon/sms/facebook sedan hon skrev sista inlägget?
    Har inte haft någon kontakt  men jag ser att hon var aktiv på facebook för en timme sen ungefär.
  • Villemoa

    Nu har jag messat med Flamman och hon har jättemycket att göra på jobbet idag så hon hinner inte in idag och igår hade hon jättehuvudvärk. Det har iaf lugnat sig lite men hon är försiktig och undviker att träffa honom ensam. Hon har flickornas pass och dokument i säkert förvar.

  • Villemoa

    Hoppas alla får en trevlig fredagskväll!

    Vi är hos ett par grannar med en massa andra grannar på After Work, fast just nu har vi paus för nattning av barn Vi har så bra grannar och vi är nog en 10 familjer som brukar umgås. Sen juni har vi hunnit med midsommarfest, Singstar-kväll, spontanfester x3, kräftskiva och så nu en AW. Alla ungar är nästan i samma ålder och alla leker med alla, det är såå kul!

    Kramar till alla fina trådisar och HEJA SVERIGE!!!!

  • Villemoa

    Ninnis, glassig tv-serie vet jag inte om det är Du vet ju hur det kan vara i såna där serie, massa drama och intriger och det hoppas jag verkligen att vi slipper!

    Fru Bygg, jobbigt med ryggont! Hoppas hon kommer snart!

    lanovia, härligt att ni har det så bra! Förstår att det brast för dig vid blomhavet, det hade det gjort för mig också!

    Blommis, heja dig! 2,5 timme var inte dåligt!

    Jag ska hälsa till alla fina trådisar från Heloise också! Hon saknar oss men de har det jättebra på Cypern! Det är varmt som i helvetet säger hon

  • Villemoa

    Ninnis; Ellie har sovit ute i vagnen sen hon var tre månader ungefär, när det inte var lika kallt ute. Vi har aldrig behövt promenera med henne för att hon ska somna utan hon har somnat där själv eller så har vi vagnat lite och så har hon somnat. De enda gångerna vi tagit in henne är om det har åskat jättemycket eller verkligen spöregnat. Vi har en liten farstukvist med tak så där har vi ställt ut henne. Hon sover jättebra i sittvagnen eftersom det är fullt liggläge i den. Hon kommer sova ute så länge hon vill.
    På kvällen sover hon i sängen tillsammans med oss, mest för att vi vill det Det är så gosigt! Men hon har inga svårigheter att sova i spjälsängen eller så, så länge hon får ligga ner är hon nöjd

  • Villemoa
    muggles skrev 2011-09-05 12:11:41 följande:
    Daa: skönt att det går åt rätt håll med sömnen! Jag hade en lätt förlossningsdepression när vi fick Moa. Jag insåg det inte förrän i efterhand nästan... Trodde min nedstämdhet berodde på sömnbrist (som förvärrades av att amningen inte funkade), amningstrubbel och en bebis som aldrig sov på dagen. Men det var nog lite förlossningshormoner (el vad förlossningsdepression nu beror på).
    Nu känns det som du beskriver mig Mugglan!! Jag hade också en lätt förlossningsdepression när vi fick vår Moa och inte heller jag insåg det förrän i efterhand. Amningen strulade jättemycket och hon sov inget om dagarna.

    Vi hade heller inte bråkat innan vi fick barn. Tyckte också det var jobbigt att maken jobbade långa dagar, helst ville jag ju att han skulle vara hemma hos oss.
Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård