• Villemoa

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Villemoa skrev 2011-08-09 18:29:14 följande:
    Nä, men jag har ju redan sett de finfina bilderna!

    Största kramen till dig också som bråttas med så många tankar! <3
    Vad bra att svenskläraret stavar fel på brottas......
  • Villemoa
    Heloise skrev 2011-08-09 19:26:49 följande:
    Otroligt irriterande

    Nåväl om ingen kan se så kan jag maila om ni vill.

    Villemoa: äsch jag kommer över det. Det är bara ibland jag blir så ledsen och Elise har varit ledsen också för att hon inte kan allt som hon vill. Hennes hjärna är ju på krypa stadiet och hennes kropp på wow kan precis vända mig stadiet.

    Jag hoppas att ni förstår att jag aldrig på något sätt skulle missunna era bebisar en normal och stabil utveckling, eller att ni inte ska vara glada över deras framsteg inför mig! Jag lovar att ajg tycler att det är lika kul som alla andra. Men det är jobbigt ibland att bli påmind om hur efter Elise är i sin muskulära utveckling

    Nåja, jag ska ta mig en lång promenad med henne medan Panzer leker med Elises gudfar( NHL 2011 tror jag). Det har varit skitväder här de senaste 2 dagarna så jag har inte kommit ut och det gör mig också puckad!
    Det är klart vi förstår det kära vän och klart vi förstår att du blir ledsen och att Elise också blir ledsen. Jag blir också ledsen för er skull.

    Ibland har jag svårt att veta vad jag ska säga bara eftersom det är så många som har och har haft det så mycket kämpigare än mig så jag säger oftast ingenting istället för det sista jag vill är att trampa någon på tårna. Jag skickar kramar och Hjärta istället.
  • Villemoa
    Heloise skrev 2011-08-09 22:51:01 följande:
    Fast alltså Villemoa, bara för att Elise fått en taskig hand i första given betyder det ju inte att du inte kan ha det jobbigt. Du är inte jag, jag är inte du( fast jag skulle gärna ha din fina trädgård och fina kropp) . Alla har vi problem, små som stora. Ibland är de "små" nästan större än de" stora". Vi har det ju så bra på så många sätt. Jag försöker verkligen ta mig an pws som om det vore en utmaning inte något utmattande svårt. Ungefär som att lära sig prata Mandarin elelr träna inför New York maran. Något jag gör som berikar mitt liv men idag har det varit gnälligt här hemma vilket jag iofs älskar, för då betyder det att hon orkar kämpa och visa humör. Däremot är det jobbigt att veta att hon är så missnöjd för att hon är otillfredställd, hon vill ju sitta och leka med sina leksaker, inte ligga på rygg som en liten bebis.

    Fast utvecklingen är helt sanslös på henne, nu sitter hon med stöd, för 1 månad sen kunde hon knappt göra det om man höll i huvud och rygg, nu räcker det att man håller henne runt midjan. Hon sitter själv innan jul och går innan oktober 2012 Det är mitt mål!

    Flamman: brandmän, alltså jag har alltid haft en svaghet för brandmän med fina slangar
    Det vet jag väl, men ibland vet jag inte vad jag ska säga ändå för när jag säger något vill jag att det ska vara meningsfullt och inte säga nåt för att ha nåt sagt, om du förstår vad jag menar. Känner mig heller inte så intressant i livet just nu, på olika plan men svackor är till för att ta sig ur!
    Fin trädgård kan jag hålla med om  men inte att jag har fin kropp! Har gått upp i vikt igen efter att jag slutade amma så det där med amma=kiloras stämmer inte alls på mig! Så därför har jag bestämt mig för att börja träna och göra Friskis osäkert! Ett sätt att ta sig ur svackan. Trivs inte alls i min kropp just nu så det måste jag göra något åt.

    Härligt att Elise utvecklas så så snabbt, lilla härliga Skvätten!
  • Villemoa

    Flamman: fy fan vad ARG jag blir!! Demon Och så ledsen för din och flickornas skull! Svårigheter eller inte, han har ju för fanken barn som längtar efter sin pappa och så bemödar han sig inte ens att höra av sig för att nån jäkla slamkrypare sitter bredvid! Det gör ont ända in i hjärteroten över hur han behandlar dem!

    Moa började dagis igen den här veckan och lämningarna har gått över förväntan! Hon är så glad för att hon är tillbaka till sitt älskade dagis
    Ellie har fått två tänder till och har numer sex stycken vassa små gaddar En bestämd liten dam är hon också, fast det visste jag ju redan att hon skulle bli

  • Villemoa
    Norrskensflamman skrev 2011-08-11 09:58:50 följande:
    Så skönt att Moa trivs på dagis. Hur går det att hämta? DET var nämligen det stora problemet för oss när T var på dagis 15 tim/v och vi var hemma med K. T ville aldrig hem!! Hon började storgrina och vrålade "Nääääää-ääääää, jag vill inte heeeeeeeeeeeem!!!!!!!!!!" när vi kom för att hämta henne
    Sen var det värsta scenen...
    Det går jättebra att hämta! I början förstod hon inte varför hon inte fick vara kvar och äta mellis (de äter 14.00 och vi 15-timmarsmammor hämtade 13.45) för hon ville ju äta med sina kompisar. From den 22/8 har föräldralediga och arbetslösa rätt att ha sina barn 35h/veckan, de har äntligen ändrat det i vår kommun! Moa har gått tis-tors, och gör det nästa vecka också, men nu ska hon gå må, ons, fre 9-15 och tis, tors 7.30-15 (för att pappa också ska kunna lämna). Till att börja med gör vi så här och ser hur det funkar. Sen, när mörka november börjar och några månader framåt, funderar vi på att låta henne vara ledig på fredagar. Det bästa är att vi kan ändra hur vi vill och i princip när vi vill!
  • Villemoa
    Norrskensflamman skrev 2011-08-11 09:56:56 följande:
    Vet du, jag misstänkte det jag också
    Moa är också bestämd fast de är det på helt olika sätt. Moa har inget tålamod så hon blir arg direkt! Ellie har tålamod men sen när det tryter så blir hon jättearg!
  • Villemoa

    Nu har Ellie vaknat, ute i vagnen, från sin lilla förmiddagslur. Det är inte klokt vad fort 1½ timme går och inte har jag gjort så mycket vettigt heller mer än att dricka kaffe och surfa runt

    Kram till dig Flamman och till alla andra!

  • Villemoa
    Ninnnis skrev 2011-08-11 23:58:12 följande:
    Villemoa, jag är säker på att du är ursnygg som du är, men jag tycker du är duktig som tar tag i träningen om du känner att du vill träna. Heja dig!
  • Villemoa
    muggles skrev 2011-08-12 09:38:22 följande:
    Fy farao vad lyxigt! Här i Gbg får man max15h per vecka oavsett om man fått tvillingar el ens trillingar vilket jag tycker är hål i huvudet. Hur ska man kunna hinna med en 4-årings behov när man har flera bebisar att ta hand om??? Moa klättrar ju på väggarna om vi inte hittar på något som en utflykt el kompisbesök varje dag. Så länge maken varit hemma har det gått bra men när jag blir ensam blir det värre...
    Ja det är helt otroligt lyxigt! Det var ett vallöfte från sossarna i vår kommun och jag är glad över att de åtminstone höll ett av sina löften...
    Innan vi flyttade hit -08 så bodde vi i Sthlms kommun och precis när vi flyttade hit så ändrade sthlm också reglerna och höjde till 35h/vecka så det var ju lite snopet.

    Det är ju inte klokt att ni inte har rätt till fler dagistimmar för Moa när ni har tvillingarna! Det är ju kanske inte så kul att behöva hitta på saker precis varje dag. Är det nåt prat om att det kommer förändras i Gbg? Det är ju helt vansinnigt!

    Vad roligt det låter med kalas fast jag förstår och vet mycket väl hur jobbigt det kan vara att rodda med ett sånt projekt. Hoppas du får en jättetrevlig dag imorgon!
  • Villemoa

    Flamman; vilken jäkla pittskalle han är!!! Demon Demon  Jag är så ARG så jag kokar!!!! Men, har han rätt att sälja lägenheten bara så där? Jag menar, om dottern står som ägare så kan han väl inte sälja lägenheten utan ditt medgivande? Hon är ju omyndig.
    Fy fan alltså, vad han har ljugit och smusslat. Vad mer har han haft för sig om han fixat visum till henne? Jag tycker du ska sluta hjälpa honom nu med vad det än är han kräver att du ska hjälpa honom med. Han FÖRTJÄNAR inte att du ställer upp och fixar. Fy faaan.....många, långa kramar till dig!! Hjärta

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård