• Soldemor

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Kollad det är med besök nu, visste inte ens att det fanns. Har över 100 sidor där med besök, och med MÅNGA gäster. Man blir lite nyfiken, typ...

  • Soldemor
    ingenjörsbruden skrev 2012-04-17 09:34:39 följande:

     



    Alltså det där med gäster på ens profil.... det står bara gäst o så namn på de som är medlemmar.....det är bara det att jag är bara inne i denna tråde o så lite i den knasiga lämna över bruden tråden som ballat ur helt! Men läser bara i den.....därför tycker jag att det är lite skumt att ha dagliga besökare på profilen....... o det är nästan exakt varje dag....har ju tagit bort mkt av infon....men börjar fundera på annat foto o kanske byta nick...men hur i hela fridens namn skulle det gå....hade ju inte känt igen mig själv alls!
    Jag har också besökare varje dag, hmm!
  • Soldemor

    ...och nu snöar det! Kan det inte räcka som det är ändå!


     


    Förresten, allt är inte bara blää! Vi var ju på utställning i söndags, och lilla loppan tog sitt tredje certifikat på väg att bli Grand International Premier - och Soldis blev (Fanfar här!) BIS huskatt långhår! Min lilla duktiga fröken svart och vacker! Hon fick en jättefin jubileumspokal (arr klubb fyllde 50!) och massor av priser. Av allt hon fick var en mjuk boll och kattmyntaråtta det bästa!


    Nu blir det Gislaved på Söndag med lilla damen. Och hon är ju för rolig! Vi var med damerna i Botaniska trädgården igår. Där var också en litet valpgäng på sitt livs första utflytkt, med bara husse och matte. De var sex veckor och jag hade kunnat ta alla med mig hem på en gång, de var såå bedårande! Fast det tycket INTE Siena! Hon klättade upp på husses axlar, och satt där ganska länge, även sedan vi gått ifrån bebisarna. Inte kul alls, bara läskigt till tusen!

  • Soldemor
    Nu bråkar datorn väldigt mycket, här skulle finnas citat från Syrinx.
    Du är välkommen till utställningen i Lund i höst med din pärla, det skulle vara jätteskoj!
  • Soldemor
    Syrinx skrev 2012-04-17 13:09:36 följande:

     



    Solde förresten, jag är lite nyfiken på i vilken församling i Hbg du jobbar? Jag ska dit och spela på söndag nämligen.
    Du är inboxad om det!
  • Soldemor
    ingenjörsbruden skrev 2012-04-17 13:26:46 följande:
    Flamman: säger jag bara om ditt ex.....blir så arg så det pyser ut genom öronen o ögonen blir röda o hornen växer i pannan, svansen växer ut.....skalar av honom huden med en slö potatiskalare.....lägger honom sen i skållhet saltlag för att därefter sänka ner honom i ett fullpackat pirayabad. Demon

    Solde: Stort grattis till hårbollarna! Va roligt! Men siena....valpar som äääääär sååååååå gulliga!

    Lanovia: skönt att E slipper Alvedonen o pencillinen verkar göra nytta. ja ni har gått igenom en hel del....era stackare!

    Syrinx: tradigt med att inte få ha cykeln i fred. hur går det med stickningen?
    Ja, de var helt otroliga, kunde tagit alla fem på direkten! Fast nu är det ju inte jag som bestämmer hemma, den är hon med svart päls och gröna ögon...
  • Soldemor
    passionsblomman skrev 2012-04-18 12:11:49 följande:
    Idag tvättar jag. Sådana där saker som nästan aldrig får sin tur i prioriteringen. Så just nu är mina varselkläder under bearbetning i maskinen. Nyss var det sambons fina ulltröjor och snart blir det lite andra sådana där "konstiga" saker, man inte fyller en maskin med, och som inte riktigt passar in med andra plagg. Jag tänkte mig att det skulle bli helt och alldeles t o m t i korgarna så man får se hur det ser ut någon gång.

    Att jag därmed har berg av ren tvätt som ligger precis överallt på övervångingen, redo (sedan länge när det gäller en hel del av det) för mangling, stykning och vik-och ihop-och in iskåpen, et är en helt annan och framöver mycket tidskrävande historia.
    Den tänker jag just idag inte alls låtsas om.
    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur

    Ooh, jag har fått sällskap! Hela mitt klädvårdsrum är fullt av Ullaredskasssar m ren tvätt som skall sorteras och läggas in. Hinner inte med något sådant just nu känns det som! Desutom har jag stryktvätt en masse, iofs sorterat efter sina prickar, men ändå hur mycket som helst. När vi bodde i radhuset hade jag massor på vinden som jag aldirg hade plats för. Nu har jag plats men inte ordentligt m tid att ta hand om allt.


    Fast nu har chefen kommit på, att jag har hundratals övertidstimmar, så nu skall här börjas ta ut, börjar på tisdag!

  • Soldemor
    Fru sy skrev 2012-04-18 14:37:36 följande:
    Soldemor: Vad härligt att plocka ut övertidstimmar, blir det kortare dagar då eller tar du ut heldagar? Skönt att kunna få lite mer ledig tid nu i vår!
    Det blr nog både och. Tar hela tisdagen, sedan ev sluta tidigare på tor och fre. 24 och 25 maj tar jag hela dagar, vi åker till Stockholm 24:e för att gå på teater 25:e! Sedan blir det en vecka efter semestern som jag tar ut som komp, så jag får sex lediga veckor (dvs om jag blir kvar i den här församlingen, skall jag byta jobb kan det bli hur som helst i sommar). Det lät på chefen som om jag samlat på mig övertid för att få ut i betalning. Ha ha, jo, det bästa jag vet är ju att vara på jobbet elva timmar om dagen! (inte)
Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård