Inlägg från: lanovia 08 |Visa alla inlägg
  • lanovia 08

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Nu står maken här och stamar och tycker han skall få komma åt datorn. Jag skall gå och packa necessären och önska att klockan kunde hoppa fram 8h så vi får vakna och ge oss iväg. Känner mig som en liten barnunge inför julafton.

    Ninnis 1v är det vi skall vara borta.

    Hejdå och kram alla goa tjejer. Ses i slutet av nästa vecka. Jag förhoppningsvis lite brunare och utvilad.

  • lanovia 08

    Tack Bruttan. Känns inte ett dugg uppmuntrande att komma hem till ett mulet och kallt Sverige. Hela familjen sover utom jag för jag har fått rethosta och vaknade kl 9. Inte kul när man somnat närmar 5.
    Men hemma och har haft en kanonvecka!

    Trodde inte jag skulle hinna hit alls nu men E sover ju fortfarande och jag har vi bakvägen (fejjan) lyckats luska ut att jag borde gå hit en och utbringa att STORT hurra för Fru E. HURRA HURRA HURRA HURRA!!!!!

  • lanovia 08

    Fru E, låter klokt med delmål. Det är oroligt när kroppen inte kan bete sig som den borde enligt läroboken. Jag tror och hoppas att du inte behöver oroa dig. Håller alla tummar och tår genom delmålen.

  • lanovia 08
    Norrskensflamman skrev 2011-04-08 09:38:26 följande:
    Ja, vad ska man säga?! Grodan är en punktlig leverantör av bajsblöjor. En underbar bajsunge Hjärta
  • lanovia 08

    Där vaknade E, och jag har insett att jag har typ 30 sidor att läsa igen. Kommer jag aldrig hinna.

    Jag får nog haka på där ni är nu. Härligt att vara tillbaka igen hos er.

  • lanovia 08

    Ninnis jag är som du skeptisk till utställing av hundar. Vad gäller katter håller jag tyst för det vet jag inget om. Men jag är färgad sedan barnsben mina föräldrar ställde upp i utställning en gång med deras laborador och de var väldigt skeptiska till hur bedömningen gick till och detta har jag fått höra några gånger.

  • lanovia 08
    Soldemor skrev 2011-04-08 14:33:44 följande:
    Till alla m bebbar blivande el redan utkomna el till de som behöver bebisklädtips: Idag när jag var på baby-cafe, såg jag en helfestilig overall. Den var fångrandig i svart och vitt, med tryck på bröstet: "Been inside for nine months". Helhäftig, tyckte jag och mamman till barnet iaf.
  • lanovia 08

    Är det någon som sitter på bra husmorstrick när man drabbats av rethosta?? Jag vill helst inte stoppa i mig för mycket medicin.

  • lanovia 08

    Fru E vad är det som händer på måndag?

  • lanovia 08
    Ninnnis skrev 2011-04-08 11:14:02 följande:
    Hej och välkommen hem, Lanovia! Har ni haft det bra? Dum fråga, förmodligen
    Super kanon har vi haft det. Kap Verde var ett trevligt resemål. Vi kom dock i brytet mellan vinter och sommar så de första dagarna var det blåsigare och muligare än de sista. O andra sidan är vi nästan tacksamma för det vädret, sola kunde vi göra ändå, men nu brände vi inte upp oss totalt första dagarna. Det gjorde vi de sista i stället. Fattar inte hur den afrikanska solen funkar, hade faktor 20, 30 och 50 ändå brände jag mig sista dagen var som att det inte spelade någon roll hur jag smörjde mig och då hade jag ju rdan varit 5 dar i solen och fått färg.
    Resa med skruttan gick kanon, en glad och lätt tjej att ha med sig. även om hon roade sig med att bajsa under flygfärdena (3gånger sammanlagt) så jag fick krypa in på de "stora" toaletterna och byta. Maken körde någon dålig ursäkt om att det var för trångt för honom.
    En annan sak som var trevligt med resan var att få spendera mycket tid med brorsbarnen, och resten av familjen.

    Idag har jag ångest, är så jädrans svintrött så inget känns positivt. Jobbigt att vara hemma igen, undrar om vi är dumma som skall ha barn tätt, vill ha jobb etc etc. Med andra jag är svintrött.
Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård