Inlägg från: lanovia 08 |Visa alla inlägg
  • lanovia 08

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Sötnos Elise är.

  • lanovia 08

    Daa spännande med första dagen själva. Klart det är en omställning men tror säkert du/ni kommer klara det galant. Ni har ju övat i 3,5månad nu, gäller bara att komma på hur man gör när man inte har två extra händer att få hjälp av.

  • lanovia 08

    Fru Bygg vad mysigt med stugan. Vad man skall göra åt mammiget vet jag inte riktigt, det är nog bara att man få försöka acceptera det. Verkar ju vara något som kommer och går.  Rätt som det är blir hon kanske pappig.

    E är mammig här just nu. Märktes särskilt väl på planet hem, jag försökte sätta henne i pappas eller morfars knä för att få lite fritt utrymme själv melan varven, gick bra  korta stunder sedan började hon gråta och skrika skulle till varje pris över till mig. Men som sagt det är ju faser, försök få din man att inte ta det personligt, det betyder ju inte att hon inte gillar honom.

  • lanovia 08

    Ingis, finns det ingen hejd på skit din syster skall behöva ta?

  • lanovia 08

    Ninnis, låter som ni har haft en riktigt mysig helg.
    Hur mår du annars nu har huvudvärken släppt?

  • lanovia 08

    Ninnis förresten, ja jag mår mycket bättre idag, har accepterat läget ite mera nu. vi är hemma vi hade en bra semester men nu är det dags för livet hemma igen.

    Maken och E är på öppna förskolan nu. Jag stannade hemma då jag hostat massor i natt och inte vill gå dit och skrämma upp alla föräldrar. Är bara torrhosta så tror inte jag smittar men som sagt dumt att skrämmas...
    Så nu skall jag snart ut i solen på hundpromenad, är jobbigt att komma iväg bara. Har gått in i en jobbig gravidperiod nu. Mår illa mest hela tiden, mat är inget gott det är bara något man måste pressa i sig för att inte vara hungrig. Känner iväl detta så väl från förra gången, skillnaden är bara att jag inte är konstant hunrgrig hela tiden denna gång... inte än ialla fall.

  • lanovia 08

    I helgen gjorde vi något förbjudet ( så här tidigt i graviditeten) vi kollade på syskonvagn. Vi kunde bara inte låta bli när vi gick förbi barnaffären. Vi trodde helt säkert att vi ville ha en vagn som är dubbelt så bred som en singelvagn. Men när vi gått där och tittat och pratat med försäljaren så började vi tänka om. Som sagt det är lååångt kvar innan det är aktuellt för oss att bestämma oss. Men hur har ni andra tänkt? Vad har ni fastnat för`?

  • lanovia 08

    Ninnis vi har köpt våra stolar. Vi funderade på att hyra babyskyddet men så såg vi ett bra på kampanj så då köpte vi det och tänkte att vi kan ju ha det till syskon. Visste inte ens att man kunde hyra de större stolarna. Av någon anledning tyckte vi ialla fall när det gällde skyddet att det kändes bättre att köpa en stol själv som man vet vad den varit med om. Men det är ju oftast pengar att spara på att hyra.

  • lanovia 08

    Fru Bygg får man vara nyfiken och fråga vad ni valt för vagn?
    Våra kriterier är att den lill* skall kunna ligga/sitta vänd emot oss och helst skall vi också kunna välja åt vilket håll E skall sitta men det är nog inget problem när det väl är dags då vill hon nog bara sitta framåt.
    Sedan är det ett stort plus som du säger om den lil* inte störs av E.
    Det skall vara en ordentlig vagn som går att köra på olika väglag, däribland massa snö.

  • lanovia 08

    Shit andbeyond, vilken sötnos! henne kan man ju äta upp med blicken. Maken stod vid sidan om och såg henne, han fick ett sådant där stort leende som betydde, oh vilken söt bebis.

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård