• Hvidbrud

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Chutney? Brännvin? Hederlig plommonkompott? Mmm med grädde....

  • Hvidbrud

    Jag skulle satsa på lite omega3 Ninnis. Iochmed att du ammar så kan ju reserverna förbrukas upp. Det lär ju hjälpa för smärtfylld led...

  • Hvidbrud

    Skriver du på Mobilen eller? Jag sitter här och äter mellanmål. Gubben sover i soffan, lilla gubben i vagnen och jag väntar på att e ska hämtas på dagis. Nä, först ska gamla vagnen skickas tillbaks och det skall handlas.
    Lanovia: det blev en p&t Hammerhead med fyra hjul. J är en jättebaby så han kan bara på näppen få plats i liggläge. Ibland får han sitta, även om han är lite för liten. Han blir för övrigt 4 månader idag! Rullar runt båda hållen, ålar sig framåt och breakdansar på magen. Och vill sitta upp hela tiden. Han vaknar till på nätterna och får bröst, men ytcker att han sommar om innan han äter särskilt mycket. Kanske dags att sluta nattamma? (eller är det för tidigt? Oj, fick vist lite seperationsångest av bara tanken:-/). Maken jobbar kväll i helgen, så jag har bjudit in tre av min älsta närmsta vänninor. Det ska bli mysigt! Men en är vegiterian, men äter fisk och en annan äter allt utom fisk... Vad hittar man då på?!? Vad är gott och mättande lättlagat (sla kunna förneredas med en tvååring som vill klätra på en hela tiden och en späd som inte vill ligga själv så länge i taget...)och vegitatiskt?tips mottages gärna!

    På tal om tvååringen så är hon så rolig just nu. ALLT är en öekplats... Pappa är en häst rutshkana och klätterställning samtidigt. Jag är en klättterställning och soffan är en bil och stolen är en gunga (sitt ner!:-0) Så lekfull och fantasifull. Hoppas hoppas att jag ger henne nog stöd och uppmuntran i denna fasen!

  • Hvidbrud

    (ja, jag skriver också på mobilen... därav mobilos-hittepåord och klumpfingertangenttryckningar...)

  • Hvidbrud

    Pratade med dagis idag. Och ändra tider sådär kunde man ju inte göra! Det är så de gör där. Punkt slut. Så nu ska jag sätta mig ner och fylla i blanketterna för att söka nytt dagis. Det var droppen. Min tolerans och mitt tålamod är slut. Jag orkar inte vänta på att de tar sig i kragen och arbetar för barnens bästa och lyssnar och förstår. Väntar gärna, bara vi kan få en plats på det dagiset vi vill, kan det vara förmycket begärt? Grrr hrr morr!

  • Hvidbrud

    Ninnis: jag vet inte ännu. Det lutar nog mest åt att det blir nästa gång i stället. Jag kommer att vara ensam med dem i veckan, med kort dagis vecka, så jag tror att jag kommer tycka att det öe underbart skönt när han kommer hem igen och vill säkert leka med barnen också.

  • Hvidbrud

    Och så underbart det låter meddin dag med mini! Så är det lätt att förlåta och glömma de mindre roliga dagarna.

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård