Inlägg från: ingenjörsbruden |Visa alla inlägg
  • ingenjörsbruden

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Soldemor skrev 2011-11-17 10:20:30 följande:
    *kompletterar med lite lussebullar också, riktigt gula och sprängfyllda med saffran*
    *Åhhh nybakade lussebullar!!!!.......serverar varm glögg till alla som vill ha*
  • ingenjörsbruden

    Fick gå hem igår med migrän....jäklar i min låda va ont jag hade!
    Funkade inte med medicin sov i 2 h där hemma men hade forfarande ont i huvudet......sen utvecklingssamtal på förskolan! Jag har en glad o positiv liten tjej som är långt framme i språket men inte lika långt framme med det motoriska då hon är väldigt försiktig (vilket jag tycker är bra iofs)

    Idag är det full rulle på jobbet, kundevent i kväll så snyggeskorna är på (högklackat), håret är lockigt o makeupen är nästan färdig ska bara kompletteras med lite ögonskugga! Känner mig som en riktig kalaspingla!
    Hvidis magövningar är toppen tycker jag verkligen!

  • ingenjörsbruden

    Flamman: Du är duktig som vilar o tar hjälp! Hoppas magonda försvinner snabbt också.

    Solde: va roligt med intervjuv! *håller tummarna*

    Hvidis: *kommer som ett skott för att mysa o dricka vin med er* Ärligt talat så är jag jättesugen men efter gårdagens partaj på jobbet när jag kommer hem vid nio (på kvällen, inte fem på morgonen) o är lite småtipsy o glad vilket maken iofs uppskattade hehehe så får jag nog hålla mig hemma.

    MSW: Skönt att höra att det är bra med er förutom gulsoten. Nalle

    Mugglan: Pureer till höger o vänster *skvätter skvätter* Härligt att Ada är bättre i magen. Är också skeptisk till utlåtandet om Adas höfter.

    BrudSommar 2006: *vinkar glatt*

    Leksi: roligt med fotobok, det tar sin lilla stund det där. Men det blir ju ett minne för livet!

    Lanovia: *kraaaaaaam* Det är inte många dagar kvar nu, gumman! Nu får vi ta o börja betta tycker jag! Jag gissar på den 26 november!!

  • ingenjörsbruden

    Mugglan: Håller tummarna för att det inte blir mer än kli i halsen för dig. Härligt med spa i januari, är ju en rätt grå o trist månad det också. Hoppas familjen snart är på benen igen!


    MSW: vilken alldeles lagom förlossning, lagom ont o lagom kort! Perfekt! Skönt att allt gått bra!


    Den där historien om julbelysning som inte fungerar blev jag vääääldigt nyfiken på!


    Hvidis: mysigt med väninna på besök, gick det bra med nattningen av E? Trötta o bakis karlar är jobbigare än småförkylda barn...nästan


    Ninnis: Duktiga mini som äter gröt! Gillar han det? Så mysigt med dop på gång! Se bara till så att kantorn inte spelar i sjuhundranittio o att ni har någon som filmar/fotograferar.


     

  • ingenjörsbruden

    Oj, vad hände med radbrytningarna...suck.....

    Det var mer jag skulle kommentera....men ja....helgen har varit hektisk så jag är lite sliten o trött o seg.

    Lördag fm var inte så kul, städade o busan fick ett tokutbrott, fick ingen hejd på henne så hon fick helt enkelt gala av sig.....men då fick maken tuppjuck......han sa att jag fick ta henne för han dammsugade....ja....det är det jag håller på med.....är du riktigt dum i hela huvudet eller bara totalt blåst? Sa iofs inte det där sista...utan lyckades bete mig vuxet o inte speciellt mkt martyr-aktigt o drämde till honom med att jag INTE behöver bråka med honom OCKSÅ o att han inte hade någon som helst koll på VAD busan var arg för o VAD jag gjorde....så jag menade på att han kunde knipa o åka själv på dopet på eftermiddagen.
    Sen gick jag ut med busan....tror att jag bidrog till den globala uppvärmningen för fy attans va förbannad jag var o som jag travade iväg med barnvagnen! *illröd i huvudet o övertrycket pysandes ur öronen*

    var ute i 2 h o sen var vi tvungna att gå hem igen pga blöjbyte, maken kom o bad om ursäkt, men så lätt är det tyvärr inte ok. Följde med på dopet av makens brorsson där det var 50% manfall på grund av sjukdomar mm.

    Snodde till mig det stackars lilla barnet så att föräldrarna kunde hjälpas åt med att fixa för sina gäster, fick honom till att somna sååååå gott i min famn, jäkla tur, för jag fick verkligen TVINGA till mig bebisen för pappan ville hålla honom. Jag brukar aldrig pusha till mig barn på detta vis, men om man har fest så vill man kanske ta hand om sina gäster.....eller? O om man har mat som ska fram, kaffe att koka osv....då är det väl lämpligt att ha någon att hålla det nybytta o nymatade barnet.....asch....tycker bara det är mkt mer effektivt om värden o värdinnan roddar i köket istället för att man ska fråga sju miljoner frågor om vad de tänkt servera med/i, vad som ska fram osv...... jag gillar att hjälpa till o gillar att stå i kök men ärligt talat så myser jag MKT hellre med bebis än roddar i kök som man ändå får göra varje dag hemma........svågern o svägerskan är EXTREMT hökiga med sina barn, lite åt det sjuka hållet....nåja...jag är inte på ngt vis perfekt men mitt barn får iallafall upptäcka världen o lära sig att hon kan MASSOR alldeles själv, visst några blåmärken, men hon vågar göra saker o är inte rädd o ängslig o står o trycker i ett hörn.

    jisses vilken agenda jag hade att avhandla idag då.....

    I går var vi o hälsa de på min pappa o firade lite farsdag o sen åkte vi till min mamma som bjöd oss ut på restaurang. Busan åt upp hela förrätten alldeles själv, toast skagen med rökt lax med en citron o dillsås ringlad över tallriken.....

    fullt ös får jag nog säga....
    Nästa helg är härligt obokad som tur är!

  • ingenjörsbruden
    lanovia 08 skrev 2011-11-21 11:12:03 följande:
    Igår tog vi oss äntligen i kragen och packade förlossningsväskan. Kan inte annat än skratta åt oss, när E skulle födas så stod den nog packade nästan en månad innan, videokamera var inköpt i god tid och batterin fulladdade.
    Nu upptäckte vi här om dagen att ojdå vi har bara 1minut kvar på videokamerans minneskort och typ inget batteri kvar i vare sig video eller kamera. Detta är nu fixat och annat bra att ha är nerpackat. Sedan är det ju ingen större panik, maken har 5 min att åka hem o hämta det som saknas när jag o bebben ligger på bb.

    Kändes om inte annat skönt att packa väskan bara för att väcka tankarna lite på vad som komma skall. Har väldigt svårt att verkligen fatta, men det gör man väl aldrig förrän ungen väl ligger i famnen... om ens då.
    Kroppen har i alla fall börjat förbereda sig på ett annat vis nu. Sammandragningarna gör ondare och jag känner mellan varven av lättare form av mensvärk/förvärkar.
    Detta gör ju att vi blir otåligare och tycker att nu kan ungen minsann få komma men samtidigt inser jag att det kan mkt väl vara 2v kvar.... eller 3... eller 4... (men det kan jag inte ens tänka på nu)

    Maken har föreslagit att vi skall försöka skynda på bebben med att köra färdknäppen varje dag. Jo ja tjena och hallå!!!!
    hahhahaha *heja heja heja heja* Tror maken vill passa på för sen blir det inte så mkt på ett tag...
  • ingenjörsbruden
    lanovia 08 skrev 2011-11-21 11:20:34 följande:
    Haha det är väl så, precis som det är längesedan sist! Ojoj med E var jag sugen jämt, det är jag inte nu. Stackars maken...
    Men planen låter ju bra tycker jag....blir lagom till lördag ju.....
  • ingenjörsbruden
    lanovia 08 skrev 2011-11-21 11:22:38 följande:
    Ojdå vilken helg ni haft Ingis. Herregud när du och din make ryker ihop då är jag glad att jag inte är i närheten!
    Mysigt att bli utbjudna på restaurang. Hur mår din pappa nu då?
    Ja man skojar inte bort våra duster......nästan så man hör hur det åskar o dundrar i resten av landet!

    Men ikväll ska jag förlåta honom för ÄLstickorna säger så.

    Pappa är skruttig. Men han får näringsdrycker nu så han har gått upp 1 kg. O det är ju bra men han är väldigt tunn så det är en bit kvar. Sen är det dagsformen, igår gick det bra, men var väldigt svårt att höra vad han sa. Andra gånger är han klar o tydlig men rörig. Men han fröjdar sig så över busan, hon showar som tusan, dansar små grodorna femtielva gånger o visar alla sina små gubbar o djur.
Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård