Inlägg från: ingenjörsbruden |Visa alla inlägg
  • ingenjörsbruden

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Tror att jag har en OK-stämpel på skinkan nu....

  • ingenjörsbruden
    Norrskensflamman skrev 2011-12-06 08:45:17 följande:
    Godmorgon ladies och GRATTIS Helipanzerfamiljen igen Blir så glad när jag tänker på er...

    Vad är det för god tacogratäng ni pratar om?? Kan man få receptet

    Sen så skulle jag vilja ha det godaste lussekattreceptet så de blir saftiga. Tror det var nån här som gjorde med kesella och mindre mjöl...??

    Ingis, OK-stämpel i baken
    Matchar din pinne ju!
  • ingenjörsbruden
    Heloise skrev 2011-12-05 20:58:10 följande:
    Hej allihop!
    Tack!

    Ja visst är det väl roligt Jag var så inställd på att han skulle säga att det inte fanns nått där, och så gjorde de det Jag säg hjärtat klart och tydligt men sen så betyder det ju inget annat än att JUST NU lever knyttet. Fast jag vet ju iaf att hjärtat ser bra ut och allt som kan se bra ut såg bra ut.

    Om 5-6 veckor blir det moderkaksprov, det ser jag verkligen inte framemot, en del av mig känner att OM man vill ha barn så borde inställningen vara att man med glädje tar emot det barn man får, men nu har ju vi ett barn med särskilda behov, så då måste vi ju tänka på henne också, vilket vi gör genom att ta ett mkp. Fast jag är rädd, för att det ska göra ont, för att jag ska få missfall, för att det ska visa något. Nåväl en sak i taget, just nu är jag glad

    Lanovia: härlgt att få vara hemma.

    Blomman: det är klart att ni får cash på kontot och blir av med villavagnen, vad underbart!! Ett problem mindre
    Hur gick det fär blompojken?

    Nu måste jag ta en kopp te annars somnar jag i soffan och det går inte för Panzer ska komma hem ifrån hockeyn snart med rocky road. Jag måste ju vara superstrikt med dieten under grav, men idag ska jag fira med rocky road

    kram på er
    Jaaaa just nu är vi glada! Rocky road!! Muuuuums!
  • ingenjörsbruden
    Fru E skrev 2011-12-06 08:53:06 följande:
    Flamman-ska se om jag kan leta fram mitt recept ikväll är med kesella och mandelmassa och tror även kardemumma, jag var skeptisk först men nu är de de enda som jag gör *mums*

    Heloise-grattis till lilla pyret hur gammal är E nu?
    Kan du tänka dig langa över det receptet till min inbox?! *dregglar lite*

    Ringde du mirakeldoktorn igår?
  • ingenjörsbruden
    Norrskensflamman skrev 2011-12-06 09:02:15 följande:
    Igår när jag precis skulle åka och lämna flickorna ringer deras pappa och undrar om de kan sova en natt till hos mig... för han skulle hämta en kompis från flyget sent på kvällen. Eeeeh?? 
    Jag ides inte ens kommentera... såg hur flickorna suckade, de hade ju laddat mentalt att åka till pappa... Så jag sa bara "Jamenvisst, självklart"  Flickorna vart ju besvikna, men jag o musikern var ju däremot glada att få ha dem en extra dag Men jag inser nu att det är precis så här rörigt det skulle vara om exet stannade kvar i stan... Ändrade planer hela tiden, i sista sekunden, och jag o flickorna ska anpassa oss efter honom hela tiden.
    Sen på kvällen var T väldigt uppe i varv och var mer uppe i taket än på golvet. Sen när hon lugnat ner sig så var hon lite sur och sa att "Pappa kommer säkert ringa imorgon också och säga att vi inte kan komma till honom..."     Åh, vad det knep i hjärteroten när man hör besvikelsen. Hon sa att hon tror att de inte kommer hinna träffa pappa nåt innan han drar för gott.

    Imorse när jag lämnade dem på skolan och sa att jag kommer sakna dem så säger T: "Pappa säger att du inte saknar oss när vi är hos honom för att du har fullt upp med att umgås med XX"..... Va?!?! 
    Jag frågade flickorna vad dom själva tror... De sa i mun på varann att de tror att jag visst saknar o längtar efter dem. Hjärta
    Alltså..... ........men åååååååhhh va rörd jag blir över hur fina o kloka dina tjejer är!!! 
  • ingenjörsbruden

    Flamman: Åhh va gullig o omtänksam din musiker är! Underbart o det är du mer än lovligt värd!
    Ja du...denna djungel med förkortningar....

    Mugglan: Fick diagnosen i våras, typ 2, bara fastesocker som låg snäppet över gränsen. Men den har sjunkit så det känns bra. LCHF började vi med redan i februari o faktiskt så mår hela familjen bäst på den. blir som uppsvällda röksvampar när vi fuskar o äter annat!
    MEn diabetes o graviditeter är inget att leka med, extra kontroller, risk för barnets utveckling, ja jag kommer inte ihåg allt himskt jag läst.

    Heloise: Hur gick den där visningen av den där gulliga mäklaren som ringde er?! vart det ngt att ha? Huset alltså! Hoppas osså på BOM av BIM! Testar till helgen om inga indianer dyker upp. Maken tyckte att vi kan vänta till nästa helg....o ja....det kan vi ju göra.....jag kan ju hävda att jag fortsätter att dricka vin tills jag har testat positivt....kanske får honom att köpa ett test kanske?! Härligt med tevlig BM! Blir ju några gånger man träffas!
    26/7 fyller jag år så det är annars en rätt bra dag tycker jag....hihihihi! 12/7 fyller systerdottern år o det är osså en bra dag! ;-D

    Ninnis: Stackars Mini! Har du provat kakan innan? Vill gärna höra kollegornas betyg!

    Nu måste jag rusa o hämta busan!

  • ingenjörsbruden

    Heloise: Glömde kommentera innan. Va underbart med morföräldrar som Elise mår så bra med. Nån nytta ska där vara med dem.... Vänta bara, så vill ligisten inte åka med hem. Måste fråga, vad är det som ska kollas med moderkaksprov?

    Ninnis: *sätter mig till rätta i soffan o väntar på avsmakning*

    Fru E: hur hade buster haft det på dagis efter den lämningen?

    Villemoa: tråkigt med ont i foten, har du överbelastat den eller trampat snett eller? Det är verkligen inte lätt att motivera sig vid denna årstid. suck o pust! Men promenader är inte fy skam om man kan komma utanför dörren.

    Ang min diabetes....tja....det var inte så jätteöverraskande....inget jag kanske basunerat ut........jag skyller mig själv rätt mkt.....men det är inte bara att jag är överviktig o har ätit dåligt o motionerat för lite.......jag har diabetes i mina gener............så jag hade graviditetsdiabetes o i vintras så kollade jag upp mina värden o fastesockret låg precis över gränsen så jag gick till doktorn o fick göra glukosbelastning.....undras tro om jag slipper glukosbelastning nu när jag redan har diabetesdiagnosen....??? hade ju varit skönt för fyyyy o blääää va räligt det är! Sist fick jag inte ens citron i! Guld i mun

    Nu ska jag gå o slötitta lite på tv o sen krypa tidigt i säng!

    o kram på er allihopa

  • ingenjörsbruden

    Lanovia: en STOOOOR KRAM till dig! Hoppas innerligt att du slipper såren du hade med E. *ryser*
    Skönt att det kommit igång.

    Blommis: SUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUCK så tradigt med glömd sparning o dator som hänger upp sig. Stor KRAAAAAAAAAAAAAM till dig osså!

    Solde: Ja det hade ju varit attans praktiskt med hårbollar som hade kunnat sköta dammningen åtminstone! Mysigt med glöggträff! Jag kommer!

  • ingenjörsbruden
    vaknade i ett klarrött blodbad i morse, har inte hänt de senaste 15 åren. Så det blidde BOM ändå.
    Känns surt då jag vet att vi prickade ÄL. Men men indianerna var bara ett antal timmar försenade så det är väl positivt att de lärt sig klockan.
    Ny fokusering på kosten o motionering istället.

    på er alla
Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård